To zdjęcie orłowe nie musi być fotomontażem. Robię moim telefonem foty nieba i mam taką, gdzie nad ziemią zawisł anioł skrzydlaty mocno. Znajoma chce sobie z tego zrobić fototapetę, bo cudną ta fota jest.
marniok napisal(a): a co to jest to przybite do tabliczki na grobie Kiszczaka?
yanusson napisal(a): To co się tam coś przykleiło? A jak sądzi Koleżanka? Coś brązowego i miękkiego.
yanusson napisal(a): 20 minut po pogrzebie...
Mimo wszystko - katolikom nie wypada. Ani obrzucać, ani zdjęcia takowego wklejać. (Za życia - to co innego.)
Kolega też uległ naporowi politpoprawności? A skąd te tajne wiadomości że gówno przylepione nad truchłem kiszczaka to katolicka robota? W GW tak powiedzieli?
Ja twierdzę, poznaję po sposobie rzucania gównem, że to robota żydowskiego komucha. A zdjęcie jak najbardziej potrzebne aby udokumentować co i jak.
marniok napisal(a): a co to jest to przybite do tabliczki na grobie Kiszczaka?
yanusson napisal(a): To co się tam coś przykleiło? A jak sądzi Koleżanka? Coś brązowego i miękkiego.
yanusson napisal(a): 20 minut po pogrzebie...
Mimo wszystko - katolikom nie wypada. Ani obrzucać, ani zdjęcia takowego wklejać. (Za życia - to co innego.)
Kolega też uległ naporowi politpoprawności? A skąd te tajne wiadomości że gówno przylepione nad truchłem kiszczaka to katolicka robota? W GW tak powiedzieli?
Ja twierdzę, poznaję po sposobie rzucania gównem, że to robota żydowskiego komucha. A zdjęcie jak najbardziej potrzebne aby udokumaentować co i jak.
A skąd wniosek że uważam że to katolika czyn (obrzucenie)?
Pozostaję przy swoim a koledze - melisa na uspokojenie. I proszę mnie gazetowym GóWnem nie obrzucać!
Komentarz
Kot )
A nie można przesłać komuś na maila? I ten ktoś wstawi to zdjęcie?
Słowenia, z Chorwacji do Niemiec
więcej, również filmik z drona
termity...
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
https://pbs.twimg.com/media/CTNqtHNXAAAqBiC.jpg:large
(Za życia - to co innego.)
Ja twierdzę, poznaję po sposobie rzucania gównem, że to robota żydowskiego komucha. A zdjęcie jak najbardziej potrzebne aby udokumentować co i jak.
Ja twierdzę, poznaję po sposobie rzucania gównem, że to robota żydowskiego komucha. A zdjęcie jak najbardziej potrzebne aby udokumaentować co i jak.
A skąd wniosek że uważam że to katolika czyn (obrzucenie)?
Pozostaję przy swoim a koledze - melisa na uspokojenie. I proszę mnie gazetowym GóWnem nie obrzucać!