Bardzo fajne czasy, szalony i wesołe, burzy i naporu. Choć ja jako tylko o rok młodszy o Dudeła nosiłem wówczas całkowicie inną fryzurkie i broń Panie Boże gajera poza studniówką, maturą i egzaminami wstępnymi. Jak przystało na punkowca i anarchistę fryzurkie była nastraszona na czubie, a boki wygolone :ar!
makabra paraliż połowy twarzy? narkotyki? ktoś ją czymś otruł? jestem przerażona - naprawdę
po przejęciu władzy nowy rząd musi szybko sprawdzić wszystkie akty międzynarodowe podpisane przez premier Kopacz - nie wiadomo, jakie Polaków czekają tam niespodzianki
KAnia przestraszyła się: makabra paraliż połowy twarzy? narkotyki? ktoś ją czymś otruł?
Botoks to w zasadzie po prawdzie trująca trucizna! Plus naciągnięcia tu-i-tam.
Zapewniam, że większość celebrytek wygląda tak samo, tylko... trzymają fason. Robią "głupie" miny w domu przed lustrem i potem wiedzą co i jak trzymać-and-napinać-oraz-nierechotaćsię.
Kiedy tylko rozpoczęła się nagonka na mnie zapowiadałem, że będę bronił prawdy i dochodził swoich praw na drodze sądowej. Dzisiejsze oświadczenie tygodnika „Wprost” przyjmuję z satysfakcją, podtrzymując jednocześnie wcześniejsze zapowiedzi: nie pozwolę by kłamano na mój temat, nie pozwolę, by naruszano moje dobre imię, nie pozwolę, by oczerniano środowiska, z którymi jestem związany. W swoich działaniach będę konsekwentny. – komentuje senator Grzegorz Bierecki.
No to kolej na premierzycę?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Komentarz
Dwa style kibicowania z szalikami:
1. styl kibicowski;
2. styl filipiński.
Konkurs Chopinowski.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
A ja gdzieś tu napisałam, że mi jej facjata specyalnie nie przeszkadza. Odwołuję!!!
paraliż połowy twarzy? narkotyki? ktoś ją czymś otruł?
jestem przerażona - naprawdę
po przejęciu władzy nowy rząd musi szybko sprawdzić wszystkie akty międzynarodowe podpisane przez premier Kopacz - nie wiadomo, jakie Polaków czekają tam niespodzianki
Plus naciągnięcia tu-i-tam.
Zapewniam, że większość celebrytek wygląda tak samo, tylko... trzymają fason. Robią "głupie" miny w domu przed lustrem i potem wiedzą co i jak trzymać-and-napinać-oraz-nierechotaćsię.
Serio: przegięła z botoxem.
*
i nawet twarz mu się jakoś wygładziła z tego smutku - bo kiedyś to można było nim straszyć niegrzeczne dzieci
No to kolej na premierzycę?
*
Używa się dwuetapowo:
1. przygotowanie
2. wygładzanie właściwe