Widziałam tę kartkę na żywo, osiołek jest na UKSW (tzn. ja go widziałam jakieś trzy lata temu, mam nadzieję, że jeszcze jest i ma się dobrze), a z kolei ksiądz proboszcz to zdaje się ksiądz Wojciech Drozdowicz, dawny ksiądz z "Ziarna".
Na poważnie - koleżanka amerykanka dawno temu poznana kiedyś, już lata temu wkleiła na fejsie. Pono gdzieś widnieje przy jakimś stadionie w Ohio. Niezmiennie mnie wzrusza. A teraz, kiedy mam małego syna, który gra w nogę, to już w ogóle:
TecumSeh napisal(a): Na poważnie - koleżanka amerykanka dawno temu poznana kiedyś, już lata temu wkleiła na fejsie. Pono gdzieś widnieje przy jakimś stadionie w Ohio.
So called "oftenhiding rhymes". Still better than white though.
Prezydentura Warszawy dla Jakiego zniszczy jego karierę i zaszkodzi Warszawie. Ten facet ma 32 lata i prawie na niczym się nie zna. Jest zdecydowany, przebojowy i dobry w pijarze, szczególnie czarnym. Pewnie jest uczciwy, ale to trochę za mało na taką funkcję. Oczywiście lepszy niż HGW, ale czy PiS już naprawdę nie ma nikogo innego z jakimkolwiek doświadczeniem zarządczym i administracyjnym?
Pewnie więc wystawią Jakiego bo reszta jest bez jaj i boją się walczyć, albo PiS boi się ich wystawić. Sasin okazał się niewybieralny bo pierdoła, mętnie gada i beznadziejnie rozegrał sprawę rozszerzenia Warszawy i wyłączenia z Mazowieckiego. Karczewski co kilka tygodni deklaruje ochotę, ale widać słaby z niego zawodnik bez zaplecza w zarządzie partii i umiejętności pozyskiwania sprzymierzeńców. Jakby mieli olej w głowie to mogliby jeszcze raz poprosić Bieleckiego. Jak tak dalej będą grać to będą musieli głosować w drugiej turze na Tyszkę jako mniejsze zło niż Rabiej.
rzecz wtem, że Saisin sprawę Warszawy chciał rozegrać jaki sprawę Opola, tylko PiSowski lud okołowarszawski nie zachwycił się inkorporacją (albo zaborem) i miał bliżej do stolicy niż mieszkańcy podopolskich wsi, to co wyszło chyba z 5 gminami daleko od Warszawy nie wyszło z 32 (?) na rympał można na prowincji, przy stolicy trza uważać
Ktoś na forum pisał o pośle Lisieckim (też jest w komisji weryfikacyjnej, był burmistrzem Pragi-Północ). Wg mnie to byłby dobry kandydat, ale PiS chyba na niego nie stawia.
Komentarz
Widziałam tę kartkę na żywo, osiołek jest na UKSW (tzn. ja go widziałam jakieś trzy lata temu, mam nadzieję, że jeszcze jest i ma się dobrze), a z kolei ksiądz proboszcz to zdaje się ksiądz Wojciech Drozdowicz, dawny ksiądz z "Ziarna".
https://www.facebook.com/razproza/videos/2000490606829029/
jak z jedzeniem grzybów
Niezmiennie mnie wzrusza. A teraz, kiedy mam małego syna, który gra w nogę, to już w ogóle:
było na ff or fR
przykład konstruktywnej krytyki
"za dobry jesteś Panie"
zdróweńko!
z komentarzem: stał pod blokiem, zanim to było modne
Chłopak z blokowiska utrze nosa elycie warsiaskiej... strzał w kolano ze strony środowiska GW, teraz prezydenturę Warszawy ma w kieszeni
to co wyszło chyba z 5 gminami daleko od Warszawy nie wyszło z 32 (?)
na rympał można na prowincji, przy stolicy trza uważać
ostatnia szarża kawalerii brytyjskiej
rekonstrukcja w Izraelu
Park Bushy w Londynie,
foto Andrew Lalchan
Bieszczady, zapomniane mogiły, prawdopodobnie Stary Łupków
za Fb profilem Nadleśnictwo Baligród, Lasy Państwowe