Kiedy Jarek i Leszek byli na wakacjach na wsi, mieli niecałe 10 lat, wykąpali w rzece wszystkie psy, które im się nawinęły pod rękę. ( z opowieści pani Jadwigi Kaczyńskiej) :-)
Brzost napisal(a): Coś tam gmera ale dobrze nie widać.
3ma xiunszkie i jakąś paczkę, która może być równie dobrze ówczesną paczką kredek, jak i paczką rajstop. xiunszka mu raczej utrudnia ew. gmeranie, więc chyba nie oto loto.
No dobsz... Miejsce skąd wziąłem fotkę była dyskusja o molestowaniu lewakow swoich koleżanek i czy - dzisiejsza I prezes SN - była, bo jak na nią - dzisiaj! - się patrzy.... No i ktoś podesłał "poszlakę". ))
romeck napisal(a): Włodzimierz Cimoszewicz - Edward Gierek - Małgorzata Gersdorf - Aleksander Kwaśniewski
Edward jaki jest każdy widzi. Kwach podobny do siebie, Cimoszewicz i Gersdorf ... są jakieś przesłanki prócz takowej, że ktoś "se" napisał? Przesłanek wizualnych nie umiem dostrzec, zapewne przez dioptrie i cylindry.
Mimochodem przejrzałem dostępne w sieci dagerotypy Cimoszewicza. Zdjęć z profilu niewiele, na żadnym nie ma takiego wystającego brodo-nosa jak prezentuje młodzieniec z Gierkiem. Między Cimoszewiczem i Kwaśniewskim są cztery lata różnicy, to również nie pomaga w uprawdopodobnieniu podpisu.
Swego czasu chodziło nagranie z ZSMP-ówkami delegowanymi do polemik z buntowniczą młodzieżą na festiwalu w Jarocinie i jedna z owych ZSMP-ówek miała być rzekomo późniejszą Magdaleną Środą, co zdaje się też było fejkiem.
Brzost napisal(a): Swego czasu chodziło nagranie z ZSMP-ówkami delegowanymi do polemik z buntowniczą młodzieżą na festiwalu w Jarocinie i jedna z owych ZSMP-ówek miała być rzekomo późniejszą Magdaleną Środą, co zdaje się też było fejkiem.
romeck napisal(a): Włodzimierz Cimoszewicz - Edward Gierek - Małgorzata Gersdorf - Aleksander Kwaśniewski
Edward jaki jest każdy widzi. Kwach podobny do siebie, Cimoszewicz i Gersdorf ... są jakieś przesłanki prócz takowej, że ktoś "se" napisał? Przesłanek wizualnych nie umiem dostrzec, zapewne przez dioptrie i cylindry.
Mimochodem przejrzałem dostępne w sieci dagerotypy Cimoszewicza. Zdjęć z profilu niewiele, na żadnym nie ma takiego wystającego brodo-nosa jak prezentuje młodzieniec z Gierkiem. Między Cimoszewiczem i Kwaśniewskim są cztery lata różnicy, to również nie pomaga w uprawdopodobnieniu podpisu.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Włodzimierz Cimoszewicz - Edward Gierek - Małgorzata Gersdorf - Aleksander Kwaśniewski
xiunszka mu raczej utrudnia ew. gmeranie, więc chyba nie oto loto.
Miejsce skąd wziąłem fotkę była dyskusja o molestowaniu lewakow swoich koleżanek i czy - dzisiejsza I prezes SN - była, bo jak na nią - dzisiaj! - się patrzy....
No i ktoś podesłał "poszlakę". ))
Kwach podobny do siebie,
Cimoszewicz i Gersdorf ... są jakieś przesłanki prócz takowej, że ktoś "se" napisał? Przesłanek wizualnych nie umiem dostrzec, zapewne przez dioptrie i cylindry.
Mimochodem przejrzałem dostępne w sieci dagerotypy Cimoszewicza. Zdjęć z profilu niewiele, na żadnym nie ma takiego wystającego brodo-nosa jak prezentuje młodzieniec z Gierkiem.
Między Cimoszewiczem i Kwaśniewskim są cztery lata różnicy, to również nie pomaga w uprawdopodobnieniu podpisu.
z lewej to:
Jerzy Koźmiński (lewa ręka Balcerowicza z lat 90-tych)
Dyliżansem jadą matki z dziećmi.