Rafał napisal(a): Może jednak on z nich. To nie jest mięczak.
Mięczak na pewno nie. Jednakże jest różnica między odwagą kiedy jedni na ciebie patrzą a drudzy chcą ograć, a odwagą kiedy ktoś może cię zabić. Kolega uwierzy na słowo - przerabiałem obie. Dwie nieporównywalne rzeczy.
Rafał napisal(a): Może jednak on z nich. To nie jest mięczak.
Mięczak na pewno nie. Jednakże jest różnica między odwagą kiedy jedni na ciebie patrzą a drudzy chcą ograć, a odwagą kiedy ktoś może cię zabić. Kolega uwierzy na słowo - przerabiałem obie. Dwie nieporównywalne rzeczy.
Chętnie wierzę, ale to nie upoważnia do zakładania że nie sprawdziłby się w sytuacji krańcowej.
To nie makieta sklepu tylko aranżacja wnętrza sklepu. Tak jest taniej. Oni tam mają doświadczenie w układaniu na półkach. To jedna z głównych kwalifikacji w handlu detalicznym szczególnie wielkopowierzchniowym (no Lewiatan więc średniopowierzchniowym). To jest oczywista ustawka o co zresztą nie mam pretensji. Taka jest pijarowa norma. To nie ma być na żywioł. To już było omawiane w innym wątku. Porażająca jest głupota tej ustawki i gierkowski - gospodarski styl.
Przecież dla każdego człowieka o inteligencji przeciętnego szympansa winno być jasne, że to nie może być prawdziwy sklep. Przecież p. Trepowa widząc w markecie radziecki przyrząd do świecenia w dupie za 2999,99 zł mówi "O! Paczaj! Radziecki przyrząd do świecenia w dupie za jedyne dwa tysiące!". Ponieważ nie jestę jedyny Polakię mającym żonę, nie istnieją sklepy, w których sprzedaje się coś za 1,00 zł albo 2,00 zł.
los napisal(a): Z nas nie ale za resztę populacji głowy bym nie dawał.
Jeśli to prawda, to reszta populacji nie zasługuje na nic lepszego.
Czy ktoś pisał że to prawdziwy sklep? Od początku niesmak budziła taka ustawka-wystawka. To może teraz Premier Morawiecki spotka się ze szczęśliwą rodziną wielodzietną pobierającą 500+ oraz z zadowolonym przedsiębiorcą co to ma ulgi podatkowe, dotacje unijne i wałśnie przymknęli mu nieuczciwego konkurenta? Kura to pokaże w TVP i gitara - wzrośnie do 52%.
Nawet Premierowi z PO wolno do czasu. No i wolno w mediach, a nie u ludzi. Ludzie jednak mają głos raz na 4 lata i nie zawsze mają nawet wtedy jakiś realny wybór. Jak mają to jest jak ostatnio - Premier z PO wypadł. PS: Koledze JORGE chodzi zapewne o to czemu nie wyszli na ulice. Otóż wychodzili wielokrotnie manifestować. Nie zrobili rewolucji i nie postawili barykad. Czy o to chodzi?
Komentarz
Na gowinie nosiciela.
Robert Lewandowski jest punkiem! W wolnym czasie. Nóżki jak patyczki, rurki, do wojska by poszedl to by zrobili z niego faceta.
Kolega uwierzy na słowo - przerabiałem obie. Dwie nieporównywalne rzeczy.
Wykonałem pracę sekretarza - stoisko Lewiatana na konferencji w Rzeszowie, Kongres 590
https://www.kongres590.pl/
http://natemat.pl/223107,to-sa-ceny-symboliczne-wyjasniamy-jak-wicepremierowi-morawieckiemu-udalo-sie-trafic-taka-promocje
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
PS: Koledze JORGE chodzi zapewne o to czemu nie wyszli na ulice. Otóż wychodzili wielokrotnie manifestować. Nie zrobili rewolucji i nie postawili barykad. Czy o to chodzi?
*