Skip to content

Zwycięstwo

1235713

Komentarz

• Czekam, czekam, wciąż czekam. I nikt mi nie wmówi, że leśne dziadygi z PKW(N) nagle stały się takie uczciwe i propaństwowe
  • CzarnyPijar napisal(a):
    Wcale nie jest jeszcze przesądzone że ZLEW nie wchodzi.
    Jakie to ma znaczenie? Koalicja strachu jest niemożliwa. Jeśli PiS nie ma większości to podkradnie kilku posłów, jak im się nie uda, to za miesiąc wybory, w których PO ma 15% góra.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    rozum.von.keikobad napisal(a):
    JORGE napisal(a):
    Zabawna sprawa, jeżeli Korwin będzie miał o 0,1% więcej PiS traci większość.

JORGE>
    5,1% przy małym rozproszeniu terytorialnym to może być dosłownie kilka mandatów, po 1 w większych okręgach, w skrajnym przypadku Korwin w warszawskim, Wipler w katowickim i Berkowicz w krakowskim.
    Nu nu, nie ma pewności, czy w Warszawie nie złoi więcej charyzmatyczna Miriam!
    Poza tym Januszek ma już synekurę w Europarlamencie, po co mu druga?

Kurdens, prawie się zakochałem, a tu paczę w komisji- i nikt na nią nie głosował. Tylko parę głosów na sprośnego dziada. Pedały, kurna!

• Cokolwiek sie nie stanie, ekonomicznie jestesmy na smyczy zachodu. Jesli smycz zostanie szarpnieta czeka nas "500 potraw z ziemniaka" i duszone, pieczone jablka i z jablek szarlotka i kompot i babka.

A tego wiekszosc populacji prawdopodobnie nie wytrzyma.
  • U nasz na wsie pisoskiej jatka platfusa, stosunek głosów PiS, PO i Kukiz jak 7:1:1.

Aż mnie się wywraca w środku od myśli, że to wszystko może psu pójść na budę.
  • edytowano October 2015
    Bielan wszedł! Wiadomość potwierdzona :)
    Coś wiadomo o Biereckim?
  • los napisal(a):
    23, 45, 12, 16, 7, 34, dyscyplina dodatkowa 29

Jak się sprawdzi w tym tygodniu, to może odważę się na przewidywanie przyszłości w sprawach bardziej złożonych.
    E no, co to je? Jestem tak zdenerwowana, że mi talerze z renców wypadajo, winc bez takich totolotków proszę.

• A maszynki się kręcą i zaniżają, zaniżają. Nie po to wydano spec-przepisy dot. PKW aby teraz dać d...tak łatwo. Jestem pewna, że wynik PiS zaniżą. Muszą POpaprańcy mieć swój triumf!
  • Dokładnie Zazuzi. Leśne dziadygi pracują od wczorajszego późnego wieczoru w pocie czoła. Zadanie mają jedno i jasno wyartykułowane: PiS musi mieć kualicjanta. A poprzez tego kualicjanta będą działali ci smutni panowie, którzy chcą takich zmian, żeby nic się nie zmieniło (prawda, Panie Kapitanie?)
  • mmaria napisal(a):
    los napisal(a):
    23, 45, 12, 16, 7, 34, dyscyplina dodatkowa 29

Jak się sprawdzi w tym tygodniu, to może odważę się na przewidywanie przyszłości w sprawach bardziej złożonych.
    E no, co to je? Jestem tak zdenerwowana, że mi talerze z renców wypadajo, winc bez takich totolotków proszę.

Tak zgryźliwie podsumowałem wszystkie teksty o tym, co będzie.
  • A czy w ogóle były jakieś cząstkowe wyniki z komisji, czy nie? W ogóle PKW robi jakieś konferencje? Zaczyna to wszystko być bardzo podejrzane.
  • Jak przesadzą to spowodują przedterminowe i dostaną jeszcze bardziej po karkach.
  • Te ostatnie dane sondażowe, gdzie PiS ma 232 mandaty, to 90 % komisji. Bez zagranicy.

JORGE>
  • Może się uda. Zagranica za PiS. Chyba, że znowuż te pozostałe 10 proc. to np. Warszawa. Wtedy przechlapane.
  • och, to dane sondażowe...Nie załapałam. No to może być różnie.
  • A wiewiórki (kłamliwie) ćwiąkają, że wyniki Korwina i Pezelu są zamienione.
  • czyżbyśwa doczekali, że zieloni znikną z ringu? Marzenie...
  • los napisal(a):
    A wiewiórki (kłamliwie) ćwiąkają, że wyniki Korwina i Pezelu są zamienione.
    Też o tym słyszałem,

JORGE>
  • JORGE napisal(a):
    Te ostatnie dane sondażowe, gdzie PiS ma 232 mandaty, to 90 % komisji. Bez zagranicy.

JORGE>
    Czyli sondażowe sprzed komisji? To kuźwa czemu nie ma w ogóle cząstkowych z samych protokołów komisyjnych?
  • los napisal(a):
    A wiewiórki (kłamliwie) ćwiąkają, że wyniki Korwina i Pezelu są zamienione.
    Oho, mój szampan niech się jeszcze do soboty pomrozi w domu
  • Ruch Kontroli Wyborów alarmuje, że "mamy noc cudów, koniczyna kwitnie…"

- Apelujemy o składanie wniosków o natychmiastowe zabezpieczenie kart do głosowania. Docierają do nas informacje, że z urn wyciągano więcej kart niż wydano! - czytamy.

- Prawdopodobnie głosy nieważne niszczono. Mężów zaufania zachęcano do zakończenia pracy i odpoczynku… Protokoły były wywieszane później i wielokrotnie poprawiane. To poprawianie powinno być widoczne w systemie informatycznym, bo po każdej poprawce nadawany jest inny kod. Powinna być też historia poprawek. - ostrzega RKW.

- To jest być albo nie być PSL, a także większości w Sejmie - podkreśla.
  • A jednak, na buraki z ZeteSeLu zawsze można liczyć przy liczeniu głosiów... Chyba mój szampan będzie musiał mrozić się dalej...
    A wiecie co jest najgorsze? Że te murwy murwiaste śmieją nam się swoimi nalanymi, chamskimi mordami prosto w ćwarz i mówią: Nie mamy Pańskiego płaszcza i co nam Pan zrobisz?
    Jak ja te murwy nienawidzę
    :@)
    3:-O
    ~:>
  • Problem w tym, że wybory będzie można skontrolować. A zrobi to ten, kto będzie miał władzę.

JORGE>
  • Niezależnie od tego, czy peezel przekracza 5% w skali kraju, czy też nie, to Jan Bury nie dostał się do Sejmu.
  • Krystyna Pawłowicz podobno wchodzi do Sejmu.
  • Zaczyna się nerwówka. Istnieje możliwość, że ZLew oraz Korwin jednak wchodzą do Sejmu.
    Z drugiej stron są plotki, że PSL jednak jest poza.
  • Niektóre zachowania GW są stabilniejsze od szwajcarskich zegarków

image
  • Heh, z GW to będą raczej musieli patrzeć sobie do portfela.
  • kurka, jak Zlew wejdzie to będzie bida
  • Opolskie jednak dla PiSu.

JORGE>
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.