Skip to content

Płonie Paryż

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Muslimy w akcji. Wyrazy współczucia dla wszech głupoty Zachodu. 40 zabitych,100 zakładników. W samym sercu wielkiej nierządnicy. No dalej, wpuszczać imigrantów! Za mało ich, za mało. Jeszcze tylu niewiernych zostało do zabicia.
Ręce opadają.
«1345

Komentarz

• Hollande décrète l'état d'urgence et évoque un acte terroriste
    Sur un ton particulièrement grave, très touché, très ému, le président de la République a parlé d'attaques terroristes. Il a pris deux décisions importantes : il a décidé de "l'état d'urgence décrété sur tout le territoire" et il a décidé de la fermeture des frontières françaises.
  • MeRdia mendialne podajo już teraz 60 ofiar śmiertelnych. Jak dodamy tych zakładników....
    Maskara nurmalnie... Armagedon
  • Aż takiej trzeba było masakry, by zetrzeć z mordy Hollanda ten zadowolony spasiony uśmiech? Gadzina pełznie...
  • Nu prawda Zazuzi, Holland, Merkel, Tusku et cohortes.
    Ale niewinnych ludzi szkoda. I to aż tylu...
    +++ za nich
  • Ogłoszono stan wyjątkowy i zamknięto granice.
  • edytowano November 2015
    Na tę godzinę - 140 ofiar śmiertelnych. Podobno mordują zakładników w Bataclanie.
    +++
    PS: a w studio tvp INFO siedzi obok Dziewulskiego jakiś znużony facio i martwi się, że mogą się pojawić nastroje fobiczne...
  • Płonie obóz dla imigrantów w Calais.
  • A jeszcze wczoraj była informacja, że Merkel nie zmienia zdania w sprawie muslimów. Coraz częściej mi chodzi po głowie, że ją musieli kupić, bo nie wierzę, że jest aż taka głupia. Dlaczego jej Niemcy nie wywalą?

+++ za ofiary
  • Bez przesady z tym Armadegonem!

kilku wojowników o państwo allaha strzeliło z przepasanych na sobie kapiszonów, zginęło dwie setki ludzi,
    a kilkudziesięcio miljonowe państwo z bombą atomową się zamknęło (szkoły, urzędy, teatry itp)
    Jeden z celów został osiągnięty.
    I będzie jak w W. Brytanii kiedy na ulicy allahowiec zasztyletował żołnierza w mundurze: sztab zakazał chodzenia w mundurach...
  • romeck napisal(a):
    Bez przesady z tym Armadegonem!

kilku wojowników o państwo allaha strzeliło z przepasanych na sobie kapiszonów, zginęło dwie setki ludzi,
    a kilkudziesięcio miljonowe państwo z bombą atomową się zamknęło (szkoły, urzędy, teatry itp)
    Jeden z celów został osiągnięty.
    I będzie jak w W. Brytanii kiedy na ulicy allahowiec zasztyletował żołnierza w mundurze: sztab zakazał chodzenia w mundurach...
    No nie wiem. Franca ma raczej piękną tradycję topienia śniadych w Sekwanie... Ale z drugiej strony woli tam topić bezbronnych, co racja to racja.
  • Francyja dostałą po tyłku. I git. Zachodniaków nie szkoda.
  • .
    filystyn napisal(a):
    Francyja dostałą po tyłku. I git. Zachodniaków nie szkoda.
    Chcącemu krzywda się nie dzieje. Nie szkoda Francji. Szkoda niewinnych ludzi
  • +++ za zmarłych, natomiast tak og ogólnie to...
    image
    image
  • Zajebista fotka.
  • peterman napisal(a):
    Zajebista fotka.
    co to?
  • romeck napisal(a):
    peterman napisal(a):
    Zajebista fotka.
    co to?
    Weseli beżowi chłopcy dowcipkujący podczas ewakuacji ze stadionu.
  • Ważne oświadczenie ministra SZYMAŃSKIEGO
    Wobec tragicznych wydarzeń w Paryżu Polska nie widzi politycznych możliwości wykonania decyzji o relokacji uchodźców
  • 10:58
    Depesza kondolencyjna Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Andrzeja Dudy do Prezydenta Republiki Francuskiej François Hollande’a:

Szanowny Panie Prezydencie,

W imieniu Narodu Polskiego oraz własnym chciałbym przekazać na ręce Pana Prezydenta wyrazy najgłębszego współczucia rodzinom oraz bliskim ofiar ataków terrorystycznych w Paryżu.

Łączymy się w modlitwie ze wszystkimi, których dotknął ten bezprzykładny akt barbarzyństwa.

Zapewniam Pana, Panie Prezydencie, iż w tych ciężkich chwilach może Pan liczyć na wszelką pomoc ze strony polskich władz i całego polskiego Narodu. Jesteśmy sojusznikami Francji i stajemy dziś u Waszego boku.

Terroryści zaatakowali w samym sercu europejskiej cywilizacji – uderzyli w Paryż, miasto, które jest skarbnicą tej cywilizacji i jest tak drogie wielu Polakom.

Jestem przekonany, że terrorystom nie uda się złamać ducha Narodu Francuskiego.

Vive la France!

http://niezalezna.pl/72904-po-krwawych-zamachach-w-paryzu-francja-i-caly-swiat-w-szoku
    Wkleiłem z dedykacją dla tych, którzy wypisują tutaj żenujące, nieprzemyślane i nieodpowiedzialne słowa
  • Kto to robi?
    Ciocia Angela i
    image
  • Jedno mnie w tym wszystkim szokuje: 2 napastników i 100 ofiar, które bez walki kładą się na ziemi i czekają na pewną śmierć. Przecież, gdyby ta setka rzuciłaby się na napastników, zginęłoby może 10-20 osób, reszta byłaby przy takiej przewadze liczebnej w stanie zatłuc ich gołymi rękami. Ale nie ma ducha walki - jest strach o siebie, "nie będę się wychylał, to może mnie się uda przeżyć".
  • Dzisiaj zamachy w Paryżu, a ja już się martwię o przyszłoroczne ŚDM w Polsce.
  • @eliasz - jak żyć w nieustającym zagrożeniu terrorystycznym możemy uczyć się tylko od Izraelczyków. Oni tę sztukę opanowali, bo musieli. I to w skali całego państwa.
  • mmaria napisal(a):
    Dzisiaj zamachy w Paryżu, a ja już się martwię o przyszłoroczne ŚDM w Polsce.
    ŚDM to nie koniec ramadanu (przepraszam za porównanie). Być może, że pewne zagrożenie mogą stanowić te szahidki z medresy, która ma siedzibę w mojej parafii, a duża część z tych dziewcząt przechadza się ul. Domaniewską w Warszawie.

• To że się nie bronili chyba nie wynika ze strachu , a raczej z wychowania w bezrozumnym pacyfiźmie i permisywiźmie. Do tego dochodzi fanatyczna walka ze zdrowymi naturalnymi odruchami, w szczególności z męskością uznawaną za godną potępienia agresję. Naturalną konsekwencją tego jest brak jakiegokolwiek szkolenia wojskowego i samoobrony oraz zwykłej i uzasadnionej czujności wobec nieznanego i obcego, która musi równowazyc ciekawość i poprzedzać tolerancję. To można odwrócić i nadgonić. W Polsce powinno być łatwiej niż na Zachodzie Europy. Przejrzyjcie zdjęcia z Marszu Niepodległości. Należy wreszczie wykorzystać potencjał pogardzanych kiboli, pakerów, karków i wielbicieli disco polo. Kim są "amerykańcy chłopcy" zapewniający USA panowanie nad światem i możliwość interwencji w każdym jego miejscu? Czy to tylko przewaga techniczna i finansowa daje USA pozycję supermoicarstwa? Czy to aby nie gotowość do walki tych prostych chłopaków? Też takich mamy.
  • Dostępność do broni Rafale jest tutaj kluczem. Gdyby każdy miał taką możliwość nabycia guna, jaką mają w USA zarówno poziom strachu, stresu, jak i zagrożenia terrorystycznego radykalnie by opadł. W Polsce i w całej Europie
    Eden napisal(a):
    Dostępność do broni Rafale jest tutaj kluczem. Gdyby każdy miał taką możliwość nabycia guna, jaką mają w USA zarówno poziom strachu, stresu, jak i zagrożenia terrorystycznego radykalnie by opadł. W Polsce i w całej Europie
    Lol.
    Liczba ofiar bałwochwalczej religii składanych przez czcicieli św. guna znacznie przekracza ofiary zamachów w Europie.
    Zresztą, w USA to nigdy nie było zamachów? No właśnie...
  • eliasz napisal(a):
    Jedno mnie w tym wszystkim szokuje: 2 napastników i 100 ofiar, które bez walki kładą się na ziemi i czekają na pewną śmierć. Przecież, gdyby ta setka rzuciłaby się na napastników, zginęłoby może 10-20 osób, reszta byłaby przy takiej przewadze liczebnej w stanie zatłuc ich gołymi rękami. Ale nie ma ducha walki - jest strach o siebie, "nie będę się wychylał, to może mnie się uda przeżyć".
    Brak broni to raz, dwa - strzelali do ludzi z jadącego samochodu, trzy - wrzucili granat w Bataclanie.
  • Eden napisal(a):
    Dostępność do broni Rafale jest tutaj kluczem. Gdyby każdy miał taką możliwość nabycia guna, jaką mają w USA zarówno poziom strachu, stresu, jak i zagrożenia terrorystycznego radykalnie by opadł. W Polsce i w całej Europie
    Dostęp do broni to jedno, ale też przeszkolenie wojskowe.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.