Czy oni rozum stracili?
Powiedział Jarosław Kaczyński "Ala ma kota" i już przez wszystkie merdia leci oburzenie, jak on śmiał. Obraził wszystkie Alicje i koty, już byli premierzy ślą do Angeli Merkel list z przeprosinami.
To była dobra strategia, póki PO była u władzy - merdia zajmowały się nie tym, co władza robi, tylko tym, co opozycją mówi. Ale teraz władzę ma PiS. Można krytykować to, co robią. Jak na razie robią sporo.
To była dobra strategia, póki PO była u władzy - merdia zajmowały się nie tym, co władza robi, tylko tym, co opozycją mówi. Ale teraz władzę ma PiS. Można krytykować to, co robią. Jak na razie robią sporo.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"JK brutalnie zaatakował niewinnego przechodnia na ul. Nowy Swiat rzucając mu prosto w twarz nasycone nienawiścią brutalne "dzień dobry". JK dobrze wiedział że godzina była juz późna i jego drwiąca odzywka była chamską próba podzielenia Polaków na tych co ciężko pracują do późnych godzin wieczornych nie widząc dnia, tym bardziej dobrego, i na tych pisowskich lizusów i obiboków dla których każdy dzień jest dobry by kogoś obrzucic obelgami."
A teraz do sedesu sensu:
Robia to co działało i to co umieją. Robią to co wymaga od nich ich własnoręcznie stworzoną "grupa docelowa".
A w ogOOle, czy ktos zauważył że w merdiach została kompletnie przełożona wajcha? hę?
Skończono z chamskim y niedemokratycznym napierniczaniem w opozycję. Przecież tak bardzo tego chcielismy, czysz nie?
takoz mnie sie zdaje, ze Premier Kaczynski prowokuje do jak najszybszego wystrzelania amunicji.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Albo... już widzę gazwybiaków z kartkami "Mój dziadek był w KBW"
Jadłam kanapkę z sałatką. Zwykła ściereczka nie wystarczy.
~X(
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
~X(
Edenu
ja się też martwię ale nie tym co JK i PiS mówią lecz tym co oderwane od koryta świnie mogą zrobić. I jestem pawian że nic a nic cokolwiek by JK i PiS powiedzieli lub zrobili, lub nie, nie wpłynie na zachowanie tych co czują się gestapowcami. Oprócz rozwiązań ostatecznych i powszechnie uważanych za nie-demokratyczne, choć skuteczne.
Opozycja teraz rządzi. Ale to jest ciągle OPOZYCJA!
Jak zauważył kol. los, wciąż (ich) media krytykują, co PiS (PiS + PBSz + PAD) powiedział.
Czyli...nic się nie zmieniło.
Front Jedności Przekazu raz, że się skonsolidował znowu po chwilowym ogłupieniu związanym z nieoczekiwanym dla niego zwycięstwem Dudeła w maju, dwa napierdalanie w PiS zaostrzyło się po jego zwycięstwie październikowym i przybrało wręcz obecnie rozmiary nalotów dywanowych. A więc takich skomplikowanych operacji jak ta z TK nie robi się przy tak niekorzystnych okolicznościach przyrody, bo to misja samobójcza jest. Najpierw trzeba było spacyfikować meRdia, później roznieść na butach Jego Nadętość Rzeplińską.
A już te bon moty Jarra z ostatnich dni o gorszym sorcie i to wczorajsze o współpracownikach gestapo, to strzały we własne kolana, dwa na raz.
Wkurwiony jestem maksymalnie na te szkolne błędy, które popełnił PiS w pierwszych tygodniach władzy.
Co oni myśleli, że te kurwy przestraszyły się tego zwycięstwa i strach je sparaliżował? Czy też, że pod wpływem strachu i stresu zewrą szyki i ruszą do frontalnego kontrataku? A możliwości mają praktycznie niewyczerpane, o czym dobrze wiedzieliśmy, z pomocą bratnią zagraniczną włącznie.
Na razie PiS właśnie wygrało demokratyczne wybory, a to one decydują kto rządzi, nie sondaże czy decybele.
Łatwość z jaką kilka osób pożegnało się ze stanowiskami świadczy o dużej sile przekonywania nowej władzy.
Co by PiS nie zrobił zawsze się przyczepią i będą wrzeszczeć, a że szczyty absurdu już zostały osiągnięte (sprawa gestapo) wrzask przestanie być traktowany poważnie.
Bratnia pomoc z zagranicy? Polacy kochają być pouczani, szczególnie przez Niemców.
^:)^ ^:)^ ^:)^
Taką pieśń nawet mają na tę okoliczność do śpiewania
Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz...