Skip to content

Czy oni rozum stracili?

124»

Komentarz

• Nie będzie drugiej kadencji? Paczpan, a ja A.Dudzie - po pierwszej debacie- napisałam, że będzie miał 2 kadencje.
    Co do B. Szydło - nie jestem pewna dwu, bo w grę mogą wchodzić 4 albo 5 :-D
  • Nie ma co się skupiać na następnej kadencji jak Platforma tylko wycisnąć z 4 lat co się da. Reszta będzie przydana.

• A Kuleżeństwo od bandy do bandy - albo przedterminowe wybory bo nas pogonią, albo kilka kadencji. :D
  • Jaka druga kadencja???
    Jeszcześmy zwyczajowych stu dni nie odpękali, kiedy to opozycja nie powinna zawracać rządowi głowy, a pozwolić mu rozwinąć skrzydła. No to rozwija.
    PiS odrobił lekcję z 'Tyranii status quo'. Jakiekolwiek zmiany da się wprowadzić wyłącznie na początku kadencji, bo potem witki opadają i zamiast działania jest tylko trwanie.
    Do boju, kamanda, do boju! a nie tam sranie w banie. Kto tam znów rusza prawą???
  • Kto rozwija skrzydła Ignacu? Opozycja? Rozwinięta una jest, że się aż cały czas przewija gdziekolwiek by nie spojrzeć i cokolwiek by nie otworzyć. Szczególnie ten pan wyłazi z wszystkiego:
    image
  • Jeszcze niedawno było, że PiS dostał legitymację do rozpieprzenia z jakobińskim zapałem wszystkiego co się rusza oprócz nauczycieli gimnazjalnych i umiarkowani wyborcy mają się zamknąć. A teraz w drugą stronę... Eden, bo może się myliłem i nie jesteś żaden lewak tylko zwykła beksa?
  • Nie tylko Eden przeżywa huśtawkę nastrojów.
  • A ja kocham tę rozpierduchę. I nie mam wrażenia chaosu. To wręcz precyzyjny plan. Ale to pojmą tylko szachiści. (nawiasem: byłam kiedyś zawodnikiem klubu szachowego choć daleko mi było do mistrzów)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.