Skip to content

MeRdia mendialne

123457

Komentarz

• Że Rachoń na wizję.
  • W temacie - Ziemniakowitzowi znów cofnęła się cukrzyca.

https://mobile.twitter.com/kontrowersje/status/707905379460587522
  • Rachoń na wizji jest super. Szkoda, że nie udało się z Gawryluk.
    Tylko po kiego zapraszają do komentowania manipulantkę (grzecznie mówiąc) Wielowiejską- tego nie rozumiem.
    Więcej Zybertowicza!
  • qiz napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    A może Kurski miał rację?
    że co?
    No że to. Że słusznie mu okazał gdzie jego miejsce.
  • Mania napisal(a):
    Tylko po kiego zapraszają do komentowania manipulantkę (grzecznie mówiąc) Wielowiejską- tego nie rozumiem.
    Widać ta dama cieszy się szczególnymi względami prezesa. Przecież jej pierwszej złożył propozycję "bardzo ciekawą, na prowadzenia samodzielnego programu", którą biedactwo musiało odrzucić. Szkoda, byłby Lis-bis.

• Mogłaby prowadzić program razem z Ziemniakiem...
  • Na zmianę z Warzechą. Albo jeszcze lepiej - z Zarembą, pono najlepszym dziennikarzem.
  • Mania napisal(a):
    Rachoń na wizji jest super. Szkoda, że nie udało się z Gawryluk.
    Więcej Zybertowicza!
    To jest niepojęte. Nie trawię tej czarownicy.
  • A po czym byśmy ich odróżniali?
  • albo Gmyzem, kolegą ze studiów
  • Paulina Stolarek-Marat złożyła dzisiaj dymisję z zajmowanego stanowiska – podaje serwis wirtualnemedia.pl. Szefem radiowej Trójki została w lutym 2016 roku, zastępując na stanowisku dyrektor Programu Trzeciego PR Magdę Jethon.
  • Ło, proszę, jak to leci?
    Swój do swego po swoje?
    image
  • Doradca Solidarności... kurza morda!
  • Rachoń wyleciał, bo chciał wywalić z tvp info cały ubekistan. Na jego m-ce przyjęto jakiegoś bubka z tvn.!!!!!

http://niezalezna.pl/77497-targalski-rachon-usuniety-z-tvp-info-bo-realnie-zagrazal-ubekistanowi-zamiast-niego-awansuje-s
  • Ten Kurski nie podoba mi się . Nie rozumiem jego posunięć. Tyle czasu minęło, a nadal te same mordy w tv, za moje pieniądze nadal ryją i plują na rząd.
  • Mania napisal(a):
    Rachoń wyleciał, bo chciał wywalić z tvp info cały ubekistan. Na jego m-ce przyjęto jakiegoś bubka z tvn.!!!!!

http://niezalezna.pl/77497-targalski-rachon-usuniety-z-tvp-info-bo-realnie-zagrazal-ubekistanowi-zamiast-niego-awansuje-s
    Ja słyszałem, że Rachoń wyleciał bo miał opracować kilku programów do wiosennej ramówki i nie tylko się nie wyrobił w czasie, ale w ogóle nie wyszedł poza fazę "zarysu szkicu koncepcji draftu". Wyjątek to "24 minuty", ale tylko dlatego, że Skowroński zaproponował kompletny produkt medialny.
  • edytowano March 2016
    Rano o 6. w tle do śniadania (!) obejrzałem na TVPInfo powtórkę z wczorajszego "Świat się kręci"

4:0
    o TK
    (dwóch gości - w tym Krytyka Polityczna - plus potakujących dwóch prowadzących)
    :/
  • pawel.adamski napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Rachoń wyleciał, bo chciał wywalić z tvp info cały ubekistan. Na jego m-ce przyjęto jakiegoś bubka z tvn.!!!!!

Ja słyszałem, że Rachoń wyleciał bo miał opracować kilku programów do wiosennej ramówki i nie tylko się nie wyrobił w czasie, ale w ogóle nie wyszedł poza fazę "zarysu szkicu koncepcji draftu". Wyjątek to "24 minuty", ale tylko dlatego, że Skowroński zaproponował kompletny produkt medialny.
    To jest bardziej prawdopodobne. Moje doświadczenie jakoś jest takie, że im kto słuszniej nawija tym ma większe problemy ze zrobieniem tego, co zrobić powinien.

Więc niech Rachoń słusznie nawija przed kamerą a robotę zostawi tym, co się na niej lepiej znają.
  • Jak idzie tym, co się lepiej znają, opisano dwa posty powyżej.

Nie żebym udawał że wiem, co się tam dzieje, ale to nie kogo innego a Rachonia targały na konferencji prasowej ubole Owsiaka.
  • Idąc tym tokiem myślenia Wielkiego Spisqu, czy próbę rozpieprzenia Ruchu Kontroli Wyborów w ubiegłym roku przez pana Targalskiego i camarades przez wyjście z RKW i tworzenie jakiejś równoległej struktury należy uznać za jawną robotę destrukcyjną, obliczoną na zachowanie status quo na terenach Bugodrza? Szczególnie źle i podejrzanie to wyglądało, gdyż rzecz się działa już po wygranych wyborach prezydenckich, ale jeszcze przed najważniejszymi parlamentarnymi...
  • Targalski ma piękną kartę opozycyjną, o ile dobrze wiem nie ma na niego żadnych kwitów, historia LDPN-u również przemawia za nim i jego kolegami. Facet ma ciężki charakter, przy tym jest twórczy i w połączeniu tych dwu rzeczy upatrywałbym przyczyn.
  • No jakoś w Targalu nie dostrzegam szczerego, bezwarunkowego enthusiasmu dla Manitou. Nie ukrywam, że zaczęło mię to uwierać, od momentu hocków-klocków w RKW, a już na maxa po zmianie nazwy na Ruch Kontroli Władzy, tak jakby nie było za chwilę jakichś wyborów, które trzeba będzie kontrolować.
  • Mania napisal(a):
    O tym że gość z TVN wchodzi do TVP to parę tygodni temu czytałem. Teoretycznie były szef Agencji Informacyjnej TVN24 wskazuje na człowieka doświadczonego, ale ja mam znajomych którzy tam pracują/pracowali i Agencja w pudelek się zamienia, więc nie wiem czy to dobry ruch. Aczkolwiek może być tak, że szef na wygląd Agencji wpływ miał niewielki, władze koncernu miały kluczowy.
  • Wielowiejska rocznik 1968? Myślałam, że jest dużo starsza
  • KAnia napisal(a):
    Wielowiejska rocznik 1968? Myślałam, że jest dużo starsza
    to odruch, bo zawsze o takich mówimy 'stara kur...' i już tak się wdrukowuje w mózg ;)
  • KAnia napisal(a):
    Wielowiejska rocznik 1968? Myślałam, że jest dużo starsza
    A ja że młodsza.

Poprawka, na początku marca o tym Sufinie czytałem.
  • los napisal(a):
    Moje doświadczenie jakoś jest takie, że im kto słuszniej nawija tym ma większe problemy ze zrobieniem tego, co zrobić powinien.

Więc niech Rachoń słusznie nawija przed kamerą a robotę zostawi tym, co się na niej lepiej znają.
    Moje doświadczenie mi mówi identycznie. W sumie to smutne jest. Świat należy do ludzi zupełnie nieefektownych, nudnych wręcz. Za wyszczekanymi, wszystko wiedzącymi, elokwentnymi gwiazdeczkami stoi niemoc sprawcza. Pozory mylą. Gdyby Kaczyński miał za sobą legion Gosiewskich Polska już dawno by inaczej wyglądała.

JORGE>

• "Dwa pierwsze odcinki internetowego programu „Tomasz Lis.”, trwające po ok. 50 minut, każdy oglądający śledził przeciętnie przez 17 minut. Drugi odcinek zanotował na żywo 600 tys. odtworzeń, o 90 tys. mniej niż pierwszy."

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/internetowy-program-tomasza-lisa-ogladany-srednio-przez-17-minut

• dyzio napisal(a):
    "Dwa pierwsze odcinki internetowego programu „Tomasz Lis.”, trwające po ok. 50 minut, każdy oglądający śledził przeciętnie przez 17 minut. Drugi odcinek zanotował na żywo 600 tys. odtworzeń, o 90 tys. mniej niż pierwszy."

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/internetowy-program-tomasza-lisa-ogladany-srednio-przez-17-minut

Yeah! Dobra wiadomość w niedzielne popołudnie!
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.