Czy ktokolwiek, za cokolwiek, kiedykolwiek
będzie w Polszcze ukarany?
Pomijam babcie kradnące bułki w marketach, hipsterów odcinających głowy, dystansując się jednocześnie do wymiaru sprawiedliwości w osobie seryjnego samobójcy.
I nie pytam retorycznie.
Pomijam babcie kradnące bułki w marketach, hipsterów odcinających głowy, dystansując się jednocześnie do wymiaru sprawiedliwości w osobie seryjnego samobójcy.
I nie pytam retorycznie.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
#:-S
W litościwie zamkniętym przez Admnistrację wątku pokazał kolega czym różni się godny szacunku radykalizm od pożałowania godnego krzykactwa.
A swoją drogą, jako biolog, który otarł się o nauki medyczne zastanawiam się co to jest "aneks do membrum virile"...
kolega sie mie zapyta jak człowiek - czemu napisalem: co z aneksem do chuja?
może to rozwine tedy: co z aneksem do chuja wafla?!
trudno tedy znieść te ich napuszone geby przystrojone w emblematy zolnierzy wykletych i inne podobne,
tymczasem juz teraz wiemy, ze nic nie robią, a nieukarana banda zaciera rączki,
zbliża sie tedy w siedmiomilowych butach czas tytanów, rozpierducha, mln ludzi przestanie splacac kredyty, mln bedzie chciało uciec, bo k. ktoś tam sie boi kogos zwolnić bo dziecko chodzi do szkoły,
normalnie wyć się chce
klasyka to kolegi wpis, przypierdalania się,
ja nikomu nic nie ukradłem, nie jestem psychopatą, który z miną nieruchomej kobry pierdoli, ze sprawę kredytów frankowych nalęży poddać wielostronnym dwustuletnim konsultacjom
rozmawiajmy o nowej formule rzadzenia: ty tam złodzieju! no uważaj tam! no! bo jak przyjdę to cie złapię! no!
Albo będzie się Pan zachowywał jak mężczyzna, z uszanowaniem tu obecnych, albo Pana pożegnamy.
( tu był wpis tłumaczący Panu sytuację w Polsce, ale dałam se spokój, skasowałam.)
a co dopiro żeby choć kogo posadzono, niechby nawet w zawiasach
No winc siedzi Miernik za rzut tortem. Braun wyszedł po pobiciu 100 policjantów, za co normalnie powinien dostać minimum 6 lat, temczasem grzywienka i pińć dni w areszcie. Kto tam jeszcze? Nagrany Wipler pijany jak świnia klnie i batoży policję. Wyrok jak najbardziej słuszny.
Laseczka z jakiegoś ministerstwa, ktora zgarnęła 36 milionów sama na siebie doniosla więc proces potrwa jakies 300 lat. Turowskiego, Arabskiego i tego pikusia Janickiego widziano w WA. w niedzielem w parku z pieskami na spacerze i policja nie może ich znależć. Prokurator Szeląg łowi rybki w suwalskiem. Tak sięm zakamuflował. Gronkiewicz walc pali dżointy z mężem winc som na zwolnieniu.
Udało się jednak zlapać jednom głodnom staruszkę co bułke w Kauflandzie chciała zajumać.
Acha, i redaktór Wroński tłumaczy anno wrzesień 2016 Wildsteinowi w TVP1, że w kokpicie był pijany Błasik i kazał lądować bo kaczka miała parcie na Katyń.Wywijał prze tym stenogramami i kazał ludowi polskiemu sprawdzać samemu jak sie sprawa ma.
Ekshumacje jak wiadomo w pełnym biegu. Otwarcie tajnego archiwum SS w ipeenie za jakies szejset lat. Temczasem Macierewicz przekonuje, że Putin jest skrajnie nieodpowiedzialny bo atomówki nowe poustawiał koło mieszkania gdzie Kant pisał Krytyke Pratycznego Ro.
Za miesiąć pitiwalu ciung dalszy.