no dobre!!!! czytam że nasi ograli Chorwatów w ręczną kurna blaszka, nie oglądałem meczu kiedy to było? jest strefa medalowa, ci to są prawdziwymi wojownikami... Brawo Chłopaki!
30:27 dla naszych Marnioku, mecz był w nocy. Też dopiero teraz przeczytałem. Chauwa naszym szczypiornistom, szczególnie że w grupie szło im źle (przegrali aż trzy mecze) i to bracia Hrvaci byli faworytami tego ćwierćfinału
Anita Włodarczyk podobnie - wyraźny znak krzyża przed każdym rzutem. Ciężki żywot mają postępowii realizatorzy transmisji i tutejsze dziennikarstwo. Coraz więcej do przeoczania i omijania.
Fajdek- coś tu nie gra- wziął stronę Zielińskich, spieprzył kwalifikację w stylu niemożliwym, wystąpił z długim i zbyt zgrabnym oświadczeniem- wszystko to wygląda jak jakaś ucieczka z Ryjo przed finałem
natenczas napisal(a): Anita Włodarczyk podobnie - wyraźny znak krzyża przed każdym rzutem. Ciężki żywot mają postępowii realizatorzy transmisji i tutejsze dziennikarstwo. Coraz więcej do przeoczania i omijania.
Piotr Małachowski nawet małe świadectwo do kamery dał.
dyzio napisal(a): Fajdek- coś tu nie gra- wziął stronę Zielińskich, spieprzył kwalifikację w stylu niemożliwym, wystąpił z długim i zbyt zgrabnym oświadczeniem- wszystko to wygląda jak jakaś ucieczka z Ryjo przed finałem
Otusz to. Bardzo to podejrzane. Natychmiast bym go po powrocie sprawdziła na tzw. okoliczność wzmocnienia red-bullem
dyzio napisal(a): Fajdek- coś tu nie gra- wziął stronę Zielińskich, spieprzył kwalifikację w stylu niemożliwym, wystąpił z długim i zbyt zgrabnym oświadczeniem- wszystko to wygląda jak jakaś ucieczka z Ryjo przed finałem
To akurat prostsze i smutniejsze. Pan Fajdek lubi zaimprezować i nie odmówił sobie przed eliminacjami.
No właśnie śliczność lub nie-śliczność jest drugorzędna. Wiele z tych dziewczyn sprawia wrażenie po prostu ujmująco uroczych. Ta Joanna Jóźwik (800 m) też przeurocza.
To jest wrecz niemożliwe ale stało sie... Amerykanie przegrali półfinał z Włochami, powtarza sie stara zasada - kto nie wygrywa w trzech przegrywa w pieciu setach.... (a w drugim rozniesli Italie 25:9)
Kolejne dwa medale dodane w nocy do kolekcji: dwa brązy, w pięcioboju kobiet i rzucie młotem mężczyzn. Niestety szczypiorniści przegrali jedną bramką, dramatyczny półfinał z Duńczykami. W niedzielę zagrają o brąz z Hitlerowcami
A dlaczego nasza pani na 800 m (zajęła 5 miejsce) biegła z 3 mężczyznami bez siusiaków ? Szczególnie pan który wygrał, w niczym nie był podobny do jakiejkolwiek pani. Kastrat zwykły.
JORGE napisal(a): A dlaczego nasza pani na 800 m (zajęła 5 miejsce) biegła z 3 mężczyznami bez siusiaków ? Szczególnie pan który wygrał, w niczym nie był podobny do jakiejkolwiek pani. Kastrat zwykły.
stary ciągnący się skandal z poprawnością polityczną w tle ( bo czarne naznaczone "chorobą hipertestosteronu" i trzeba je wspierać)
Przekręt i złość. Polka miała srebro wśród startujących kobiet
dyzio napisal(a): No i Blanka Vlasić z brązowym medalem- oby i Wyszomirski się z niego cieszył
ona ma na koncie dwukrotne mistrzostwo świata. Wyczytałam, że ma 194 cm. wzrostu, a przy Wyszomirskim wydaje się taka nieduża :-) Slava Blance! A za Piotra: +++
Komentarz
czytam że nasi ograli Chorwatów w ręczną
kurna blaszka, nie oglądałem meczu
kiedy to było?
jest strefa medalowa, ci to są prawdziwymi wojownikami...
Brawo Chłopaki!
Ciężki żywot mają postępowii realizatorzy transmisji i tutejsze dziennikarstwo. Coraz więcej do przeoczania i omijania.
Dzisiaj tez był 8 medal dla Polski (w zapasach kobiet) Wyglaada , ze do 10 jakoś dobijemy. Dobranoc.
Wiele z tych dziewczyn sprawia wrażenie po prostu ujmująco uroczych. Ta Joanna Jóźwik (800 m) też przeurocza.
Amerykanie przegrali półfinał z Włochami, powtarza sie stara zasada - kto nie wygrywa w trzech przegrywa w pieciu setach.... (a w drugim rozniesli Italie 25:9)
Niestety szczypiorniści przegrali jedną bramką, dramatyczny półfinał z Duńczykami. W niedzielę zagrają o brąz z Hitlerowcami
Przekręt i złość. Polka miała srebro wśród startujących kobiet