Kufa, wojnę nam wypowiedziały nie dywizje pancerne i międzykontynentalne rakiety tylko kilku gryzipiórków. Co trzeba, by doprowadzić to wszystko do skowytu z bólu, rozpaczy i strachu?
A ja wcale nie jestem taki pawian, że znakomity i niepokonany Wehrmacht BND chroni ojropierdzistołków. Francja i Włochy wcale o tym nie marzą, by niemieccy ubecy zaglądali do zupy i nocnika ich obywatelom. Dotąd delegowani pracownicy organizacji międzynarodowych byli oszczędzani na zasadzie dżentelmeńskiej umowy, że my nie ruszamy waszych a wy nie ruszacie naszych. Ale skoro dżentelmeństwa nie ma...
romeck napisal(a): Miał 16 lat. Dobity pośtednio przez własną matkę.
posix napisal(a): Nie żyje syn posłanki PO Magdaleny Filiks.
Ofiara POwskiej afery pedofilskiej.
Nie sądzę, żeby ta sprawa jakoś żywiej rezonowała wśród ludności tubylczej, ale jeśli jakoś będzie, to ludność tubylcza przyjmie wykładnię, że to ofiara „pisowskiego zaszczucia”.
Przez ludność tubylczą rozumie kolega ostatnich degeneratów oszalałych z nienawiści do PiSu? Niewątpliwie są to podmioty niesłychanie interesujące dla każdego psychopatologa ale tracące znaczenie w polskim życiu publicznym. Mało ich.
Mnie bardziej interesuje mamusia nieszczęsnego nastolatka, która przez swoje doktrynerstwo doprowadziła do jego śmierci, nazwijmy rzecz po imieniu. Człowiek może się zagłębić w Piekło bardzo głęboko, bardzo głęboko. Tu na Ziemi, z własnej nieprzymuszonej woli. Bardzo nierozumni są ci, którzy twierdzą, że zła nie ma.
Mirek Szponar @MirekSzponar · 4 marca 1952 w podziemiach Zamku Lubelskiego zostali zamordowani komendant Obwodu Zamojskiego AK/WiN mjr Marian Pilarski ps. "Jar" i komendant rejonu Sitaniec w Obwodzie Zamość ppor. Stanisław Bizior ps. "Eam". Wyrok śmierci wydał sędzia Mieczysław Widaj.
Jak masz podejrzane samobójstwo - a samobójstwo nielata raczej zawsze jest podejrzane - wszczynasz śledztwo / dochodzenie. Jak wszczynasz śledztwo / dochodzenie to musisz wskazać jakieś potencjalne przestępstwo, żeby coś wpisać w podstawę prawną, bo śledztwo prowadzi się w sprawie przestępstw. Więc przy podejrzanych samobójcach wpisuje się zazwyczaj to, niezależnie czy są jakieś podejrzenia o nakłanianie czy nie.
Narracja 'naszej strony' na ten medialny ostrzał powinien być jeden: - problemem jest maskowana pedofilia w szeregach PO (nawet na forum można odszukać przykłady), czy kolejne dziecko ma dotknąć tragedia aby PO się opamiętało?
Komentarz
WehrmachtBND chroni ojropierdzistołków. Francja i Włochy wcale o tym nie marzą, by niemieccy ubecy zaglądali do zupy i nocnika ich obywatelom. Dotąd delegowani pracownicy organizacji międzynarodowych byli oszczędzani na zasadzie dżentelmeńskiej umowy, że my nie ruszamy waszych a wy nie ruszacie naszych. Ale skoro dżentelmeństwa nie ma...Ofiara POwskiej afery pedofilskiej.
I przejrzałem jej konto, wpisy i rewpisy na TT: najgorszy sort KODziarski platformy...
Mnie bardziej interesuje mamusia nieszczęsnego nastolatka, która przez swoje doktrynerstwo doprowadziła do jego śmierci, nazwijmy rzecz po imieniu. Człowiek może się zagłębić w Piekło bardzo głęboko, bardzo głęboko. Tu na Ziemi, z własnej nieprzymuszonej woli. Bardzo nierozumni są ci, którzy twierdzą, że zła nie ma.
Nie wiem jak wy go postrzegacie ale coś dziwnego w sobie ma.
"Dobro powraca"....
@MirekSzponar
·
4 marca 1952 w podziemiach Zamku Lubelskiego zostali zamordowani komendant Obwodu Zamojskiego AK/WiN mjr Marian Pilarski ps. "Jar" i komendant rejonu Sitaniec w Obwodzie Zamość ppor. Stanisław Bizior ps. "Eam". Wyrok śmierci wydał sędzia Mieczysław Widaj.
- problemem jest maskowana pedofilia w szeregach PO (nawet na forum można odszukać przykłady), czy kolejne dziecko ma dotknąć tragedia aby PO się opamiętało?