@ms.wygnaniec powiedział(a):
Mnie bardziej interesuje sprawa związków monoamorycznych i poliamorycznych, czy one też?
Posynodalna adhortacja apostolska Amoris lætitia de facto klepnęła dopuszczalność oczywiście "w szczególnych przypadkach" - a jakże - komunii św. osób w związkach niesakramentalnych.
Gratulując Monice Jaruzelskiej riposty, chyba zostałem zmuszony do jej rozmowy z Braunem:
Zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Grzegorza Brauna i Monikę Jaruzelską wpłynęło do Prokuratury Okręgowej w Warszawie - przekazał Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych. Aktywiści zarzucają dziennikarce i jej gościowi głoszenie zakazanych treści oraz rozpowszechnianie je w sieci. Do sprawy odniosła się sama Jarazuelska.
(..) Dzień po komunikacie Ośrodka do zawiadomienia odniosła się sama Monika Jaruzelska. Komentując sprawę, zamieściła wpis w mediach społecznościowych, w którym stwierdziła, że: "Polak świętuje, kapuś kapuje".
Źródło
do czego to doszło, że chwalę Jaruzelską...
Lewacy! pies z wami stosunek analny odbył!
Ta Marianna Schreiber od posła PiS to jest strasznie głupia baba,
Co jakiś czas przebijają się z mediów jakieś informacje co ta Pani tym razem wymyśliła ( teraz udział w gali "MMA" ).
Nawet raz się nie zdarzyło abym usłyszał coś o niej i nie poczuł żenady.
Współczuję Panu Łukaszowi żony. Może, powinien jej dać do zrozumienia, że jako żonie posła, nie wypada jej robić z siebie idioty.
Zdziwiło mnie, że na interii chodzą takie teksty - przypadkiem znalazłem link na tt.
"A miało być tak spokojnie. Miały być streaming z Sejmu, wizyty w szkołach i poklepywanie po plecach ze strony świata. Tymczasem jest łamanie prawa, są ujawniane w sieci esemesy o wyp***** dyscyplinarnym ludzi i prywatne firmy ochroniarskie w redakcjach. Argumenty o konieczności zawieszania zasad demokracji w celu odbudowy demokracji na pewno przekonują silnych razem"
@pantelej powiedział(a):
Zdziwiło mnie, że na interii chodzą takie teksty - przypadkiem znalazłem link na tt.
"A miało być tak spokojnie. Miały być streaming z Sejmu, wizyty w szkołach i poklepywanie po plecach ze strony świata. Tymczasem jest łamanie prawa, są ujawniane w sieci esemesy o wyp***** dyscyplinarnym ludzi i prywatne firmy ochroniarskie w redakcjach. Argumenty o konieczności zawieszania zasad demokracji w celu odbudowy demokracji na pewno przekonują silnych razem"
@pantelej powiedział(a):
Komentarz
Posynodalna adhortacja apostolska Amoris lætitia de facto klepnęła dopuszczalność oczywiście "w szczególnych przypadkach" - a jakże - komunii św. osób w związkach niesakramentalnych.
Tak ogólnie to każdy przypadek jest szczególny. Zwłaszcza narzędnik.
Pamiętacie tego kota co Tusk sobie przywłaszczył?
Bardzo mnie ciekawi co się z nim stało. Temat od przygarnięcia umarł.
Martwię się o to zwierzątko ;-)
Pewnie to samo, co z gęsiarkami.
Gratulując Monice Jaruzelskiej riposty, chyba zostałem zmuszony do jej rozmowy z Braunem:
Źródło
do czego to doszło, że chwalę Jaruzelską...
Lewacy! pies z wami stosunek analny odbył!
Taka to organizacja:
https://www.tysol.pl/a54633-rafal-gawel-tworca-omzrik-skazany-za-oszustwa-uciekl-do-norwegii-gdzie-wlasnie-otrzymal-azyl
Czeczko też otrzymał azyl.
Zezwala się podpisać.
To jest link do petycji:
https://www.petycjeonline.com/apel_o_kontynuacj_budowy_cpk
Kto to jest Marcin Kwaśniewski, autor i organizator petycji?
Serio wierzycie że podpisywanie tych wszystkich internetowych petycji cokolwiek daje? O rany.
Podpisanie petycji jest wyrazem pewnego zaufania do adresata. Ja nie mam.
A adresatem jest gruppenführer THKKCz.
I to do końca życia!
Ta Marianna Schreiber od posła PiS to jest strasznie głupia baba,
Co jakiś czas przebijają się z mediów jakieś informacje co ta Pani tym razem wymyśliła ( teraz udział w gali "MMA" ).
Nawet raz się nie zdarzyło abym usłyszał coś o niej i nie poczuł żenady.
Współczuję Panu Łukaszowi żony. Może, powinien jej dać do zrozumienia, że jako żonie posła, nie wypada jej robić z siebie idioty.
Idiotki! Końcówki są ważne.
Otoka suponował, że nakryła męża z Ogorek i to przez to
Z ogórkiem. Końcówki są ważne.
👣
🐾
🐾
Ogórką
A to nie mogła mścić się za pomocą jakiejś szczerby ale tak bardziej prywatnie?
Nie wiem ile roztropności i szlachetności jest w wierzeniu Otoce na słowo. We mnie ten obiekt budzi głebokie obrzydzenie.
Ojtam, od razu "głębokie". Nie wystarczy zwykłe, bezprzymiotnikowe?
Zmierzyłem. Jednak głębokie.
Ojtam. Otoka tak fantazjuje, bo z jego fizis to se może o Szrajberowej czy innej ogórkowej tylko...pofantazjować.
https://wydarzenia.interia.pl/felietony/news-przegranymi-bitwy-o-media-beda-holownia-i-kosiniak-kamysz,nId,7233576
Świetlik figowy u Niemca? Chyba już niedługo...
Interia nie jest niemiecka, a Zegarkowa. A ten Pan, ma znaczne bizsnesy na gruntach PAK do zrealizowania, co ciekawe dla Polski korzystnych
Szcz> @peterman powiedział(a):
Jeszcze Woś został.
Na tle TVP info prezentuje się okazałe. Przestali go tam zapraszać za kwotę wolną od podatku.
Ryży ma coś dla każdego, więc i dla foliarskiej braci.