@Mania powiedział(a):
Finał Voice of Poland wygrał FE NO ME NAL NY chłopak z Krakowa - Jasiek Piwowarczyk. Ogromna skala głosu, niebywały talent,piękna barwa, feeling. Oglądałam, słuchałam, się zachwyciłam. Światowa klasa; oby tylko znaleźli się u nasz kompozytorzy godni coś dla niego stworzyć.
Zasadniczo nie ma znaczenia, który kompozytor dla nich coś stworzy. Liczy się tylko, czy będą puszczani.
No, chyba że buzzmarketing - ale czy był ktoś w (za przeproszeniem) szołbiznesie, kto się wypromował bez radia?
Teraz w modzie jest wszystko z czego się śmieliśmy jako nastolatki na początku lat 90-tych - wąsy, za krótkie spodnie, spodnie bez fasonu, mokasyny, dziwne swetry, golfy, druciane oprawki, studenciaki z pracy robią nawet trwałą ondulację i tlenią włosy, wczesne 90-te na pełnej.
Komentarz
Zasadniczo nie ma znaczenia, który kompozytor dla nich coś stworzy. Liczy się tylko, czy będą puszczani.
No, chyba że buzzmarketing - ale czy był ktoś w (za przeproszeniem) szołbiznesie, kto się wypromował bez radia?
To jest dziś najlepszy na X komentarz do ostatnich planów Tuska:
Kazik
@KaziuWu
napisalem do PZU żeby wypłacili mi odszkodowanie za złamany palec, bo jak nie to sam sobie wypłacę
będę informował
spoko jest
Teraz w modzie jest wszystko z czego się śmieliśmy jako nastolatki na początku lat 90-tych - wąsy, za krótkie spodnie, spodnie bez fasonu, mokasyny, dziwne swetry, golfy, druciane oprawki, studenciaki z pracy robią nawet trwałą ondulację i tlenią włosy, wczesne 90-te na pełnej.