Skip to content

Humer

1417418420422423468

Komentarz

• Córka znalazła dzisiaj w odmętach internetu "prezerwatywy wyborcze".
    Stwierdziła, że "Lewica, nie pękaj zagłosuj" to słabe hasło, lepsze będzie "Lewica? Na ch... Ci to"
    https://facebook.com/photo/?fbid=24026196587027014&set=a.1430357470370914

• Może masz 87 lat i już jej wolno, ale jeśli nie, to boli mnie wulgaryzm u dziewcząt. One używają już słów b. wulgarnych jako normalnych zwrotów. Ciekawi mnie, jakie słowa wybierają, gdy chcą być czemuś wulgarne.

• Panienka letkich obyczajuf, wiadomo.

• @Vatzek powiedział(a):
    Córka znalazła dzisiaj w odmętach internetu "prezerwatywy wyborcze".
    Stwierdziła, że "Lewica, nie pękaj zagłosuj" to słabe hasło, lepsze będzie "Lewica? Na ch... Ci to"
    https://facebook.com/photo/?fbid=24026196587027014&set=a.1430357470370914

иди на хуй

• Ryszard w formie.

• Pasuje do wielu wywłątków, ale śmieszy mnie najbardziej. Wolski vs Bartosiak: Endgame.

• edytowano September 2023

Hasztag muremzamagistrem

Jak od razu atomówka, toż to nie drabina, a winda eskalacyjna! Chyba zrobię pivot na kuchnię po popkorn.

• Za podobne sprawy odebrano doktora min obrony narodowej NRF Gutenbergowi w 2011

Jak macie siłę i zdrowie to poproszę o streszczenie.

Te napisy tytułowe nie kojarzą wam się z jakimś zespolem filmowym z PRL? Gdzieś już taki zestaw liternictwa i barw widziałem.

• Polska Kronika Filmowa.

Mnie tylko jedna rzecz ciekawi: czy praca doktorska powstała zanim wynaleziono plagiatometr. Bo jeśli po...

No i robię ankietę:

Xero and Future

czy

Strategy and Xero

?

• Copycat and Future

Plagiat and Futter

• promotor Góralczyk, recenzja Koziej.

• @trep powiedział(a):
    Mnie tylko jedna rzecz ciekawi: czy praca doktorska powstała zanim wynaleziono plagiatometr. Bo jeśli po...

No i robię ankietę:

Xero and Future

czy

Strategy and Xero

?

Doktorat bronil w 2016 . Programy antyplagiatowe na pewno juz istnialy. U zzony na uczelni ich stosowanie bylo obowiazkowe, ale nie wiem czy to regulacje wewnętrzne czy ogolne przepisy.

Co do ankiety to proponuję:
    Copy-Paste and future

• Bo gdyby przed powstaniem plagiatometru, to tylko oszust. A skoro po, to dodatkowo głupek.

• ile zła narobił chat gpt

Swego czasu w zamierzchłych latach 90-tych, gdy nauka marketingu dopiero raczkowała w Polsce i brakowało istotnych krajowych publikacji, niektórzy naukowcy tworzyli jego podręczniki będące w istocie xerolizą monumentalnej książki Philipa Kotlera, co najwyżej z nieco spolonizowanymi przykładami.

• Takoż z zarządzania, Jamesa Stonera.

Czy w owych bankach szwajcarskich można było wówczas deponować złoto w postaci sztabek o poniższym kształcie?

• @pantelej powiedział(a):

Azali jezdo prawda czy satyra w krótkich majteczkach?

• Czy jest tu panna na wydaniu?

• niepozornych z pewnością tu nie ma

• @KazioToJa powiedział(a):
    niepozornych z pewnością tu nie ma

Z pewnością. Tym bardziej, że filozofowi najszczytniejszej wzniosłości ducha nie wypadało tak wprost napisać "może być nawet pokraka, za którą nikt by się nie obejrzał".

• @Tomek powiedział(a):

Z pewnością. Tym bardziej, że filozofowi najszczytniejszej wzniosłości ducha nie wypadało tak wprost napisać "może być nawet pokraka, za którą nikt by się nie obejrzał".

Noale takich totu na pewno nie ma!

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.