@trep powiedział(a):
Pojawiły się na forum ostatnio informacje ocieplające wizerunek konfy. Że tak naprawdę to się przejęzyczyli, że trzeba odsunąć PiS od władzy,
Nie pojąłeś przez 8 lat, że Konfa była w opozycji, a opozycja dąży do obalenia reżimu? Nie poradzę na to nic. O dalszym braku zdolności świadczy też niemożność zrobienia klasyfikacji porównawczej.
@trep powiedział(a):
Pojawiły się na forum ostatnio informacje ocieplające wizerunek konfy. Że tak naprawdę to się przejęzyczyli, że trzeba odsunąć PiS od władzy,
Nie pojąłeś przez 8 lat, że Konfa była w opozycji, a opozycja dąży do obalenia reżimu? Nie poradzę na to nic. O dalszym braku zdolności świadczy też niemożność zrobienia klasyfikacji porównawczej.
Tak, tak. Słyszałem takie wyjaśnienia. Po prostu przynieśli pomarańcze.
Za dawnych czasów, gdy jeszcze czytałem czasik, pytali Januszka czemu wali nieustannie w PiS a w PO nie wali (wtedy PiS nie rządziły). "Bo uwagę trzeba zwracać garbiącemu się a nie garbatemu".
Różne są wytłumaczenia na róże okazje, ważne żeby nie ustawać w ******* PiS.
O, kurde! Zajrzałem na twittera. Post z przedwczoraj, 6. lutego 2024 (chodzi o dziennikarkę polsatu, czy zamierza startować w wyborach prezydenckich w 2025, pyta patryk z wo.pl)
@Malgosiazych
A gdzie najważniejsze testowe pytanie @patrykmichalski dla polskiego polityka kandydata w wyborach ? Czy Putin to zbrodniarz wojenny? Trzeba wpierw sprawdzić czy Pani Gawryluk będzie wierną "sługą narodu". Bo jeśli nie to Akcja Demokracja już czeka w pogotowiu aby zbierać podpisy o odwołanie.
Komentarz
https://depesza.fm/swieto-kapitalizmu-janusz-palikot-i-slawomir-mentzen-zapraszaja-za-1000-zl-1642162309
Musiał tak mówić.
Jedynka konfy na Śląsku:
To na pewno przez pomyłkę.
A ty? Którym konfederatą jesteś?
A gdzie w końcu trafił Dziambor? Do Trzeciego Świata FIK.
Dwójka w wyborach:
Trójka w wyborach, profesor.
No i epilog.
Widać, że wcześniej linkowana współpraca z mec. Chmajem znalazła szczęśliwe dla Polski zakończenie. Odsunięto PiS od władzy.
Musieli tak mówić.
No, godzina ósma, może by tak popracować.
Oczywiście było tego dużo więcej. Np. propolski piosenkarz komarenko śpiewający na wiecach wyborczych propolskiego kandydata Jajki.
Ale jaja! Gdybym nie widział, to ze słyszenia postawiłbym na skecz Górskiego (kabaretu moralnego niepokoju)
"Winny zablokowania profilu Konfederacji jest rząd PiS, który się zaangażował w przywrócenie profilu Konfederacji"
Tak, pamiętam, Marek Jurek oskarżał Jarosława Kaczyńskiego o popieranie aborcji uzasadniając to tym, że wygłosił on przemówienie przeciw aborcji.
To się chyba nazywa prawica z innowacyjnym stosunkiem do logiki.
Ludwiczek z ruską szlamą.
Ładnie to zresztą współgra z postulatem państwa minimum, które ma się zajmować tylko wojskiem, milicją i sądami.
Alfonsi logiki
Przecież tu nie ma sprzeczności logicznej. Najpierw zablokowali a potem odblokowali
A kolega ma innowacyjną inteligencję.
Tak, tak. Słyszałem takie wyjaśnienia. Po prostu przynieśli pomarańcze.
Za dawnych czasów, gdy jeszcze czytałem czasik, pytali Januszka czemu wali nieustannie w PiS a w PO nie wali (wtedy PiS nie rządziły). "Bo uwagę trzeba zwracać garbiącemu się a nie garbatemu".
Różne są wytłumaczenia na róże okazje, ważne żeby nie ustawać w ******* PiS.
Inteligencja nowego wzoru.
O, kurde! Zajrzałem na twittera. Post z przedwczoraj, 6. lutego 2024 (chodzi o dziennikarkę polsatu, czy zamierza startować w wyborach prezydenckich w 2025, pyta patryk z wo.pl)