Nuda i lipa, ot kośc dla ludożerki do oblizywania. Kluczem jest to nie czy oni/one pogłebiali stosunki ale czy byli zadaniowani i co z ich telefonów przeciekło.
Reszta to didaskalia dotyczące osób o przebiegu większym niż tiry.
Poznałem pomawianą osobiście, i mogę napisać, że telewizja ma dobre makijażystki i oświetlenie oraz starannie dobrane kadry.
Ponownie napiszę, pytanie istotne to czy szczegóły operacji wejście przeciekły do mocodawców chiszpana, gdy on już był odżywiany na nasz koszt.
Wczorajsza wypowiedź minister @hennigkloska@MKiS_GOV_PL
uzyskała sentyment negatywny na poziomie 🔴85% (dynamika rosnąca) zasięg około 📊15MLN. Wynik historyczny z perspektywy 🇵🇱 social media ponieważ Pani Minister pobiła swój wcześniejszy rekord dot negatywnego sentymentu wypowiedzi (konferencja podczas powodzi).
PO nie chce być przykładem braku sprawczości, więc bierze sprawy w swoje ręce (co należy uznać za sukces). Minister (nagrany) mówi, że jak dyro uczelni nie złoży rezygnacji, to mu tę uczelnię zamknie. Niezależność, co się zowie!
Ech, dopiero po wklejce trepa załapałem ;-) Może dlatego że nie oglądam żadnych tv i nie mam pojęcia czy pani jest teraz na pierwszej linii frontu ideolo czy gdzieś w dalszym szeregu.
Ech, dopiero po wklejce trepa załapałem ;-) Może dlatego że nie oglądam żadnych tv i nie mam pojęcia czy pani jest teraz na pierwszej linii frontu ideolo czy gdzieś w dalszym szeregu.
Walka ideolo trwa cały czas Brzoscie. Jest permanentna. A jej pierwszą linią frontu jest przede wszystkim szczujnia na Wierniczej ☝️
@los powiedział(a):
A co na to pan Oracz? Jest w ogóle ktoś taki?
Dowiedział się, że polskie środowisko dziennikarskie zostało spenetrowane przez obce służby.
głęboko spenetrowane ☝️😎
Jak widać tradycja Simona Mola (w odróżnieniu od jego samego) wiecznie żywa.
Nieomal każdy obcokrajowiec podający się za dziennikarza lub twórcę wchodzi z niezwykłą łatwością w wielopłaszczyznowe interakcje - z pewnym naciskiem na horyzontalne - z licznymi polskimi kobietami o profilu intelektualistycznym.
Komentarz
Podobno o dobre oranie idzie.
a tak konkretnie?
Ponoć tak
Kto wie czy nie konkretniej.
Kto wie, czy nie bardzo modnie i postępowo 😋
Podobnież Gmyz i Gociek opisali to GRUchanie w Dorzeczaku.
Poza tym domyślam się, że te dziennikarki to jakiś ostatni sort, czyli nic nikomu nie mówiące nazwiska.
W przypadku dobrego orania wręcz naprzeciwpołożnie.
Znaczy że dzięki temu staną się rozpoznawalne?
Po lewej stronie zawsze jakiś zagraniczny kogut wpadnie do kurnika, kiedyś był Simon Mol a teraz Rubcow😏
Nuda i lipa, ot kośc dla ludożerki do oblizywania. Kluczem jest to nie czy oni/one pogłebiali stosunki ale czy byli zadaniowani i co z ich telefonów przeciekło.
Reszta to didaskalia dotyczące osób o przebiegu większym niż tiry.
W ogóle nie był brzydliwy ten Ruchcow.
Stawaj, strana agromnaja
No to chwała temu chiszpanu, że takiej corridy się podjął.
Poznałem pomawianą osobiście, i mogę napisać, że telewizja ma dobre makijażystki i oświetlenie oraz starannie dobrane kadry.
Ponownie napiszę, pytanie istotne to czy szczegóły operacji wejście przeciekły do mocodawców chiszpana, gdy on już był odżywiany na nasz koszt.
A co na to pan Oracz? Jest w ogóle ktoś taki?
TURL
Wczorajsza wypowiedź minister
@hennigkloska @MKiS_GOV_PL
uzyskała sentyment negatywny na poziomie 🔴85% (dynamika rosnąca) zasięg około 📊15MLN. Wynik historyczny z perspektywy 🇵🇱 social media ponieważ Pani Minister pobiła swój wcześniejszy rekord dot negatywnego sentymentu wypowiedzi (konferencja podczas powodzi).
no to dostanie zakaz wystąpień publicznych, a robić będzie to, co robi.
szkoda
W/g pani minister - bawełniane majtki powodują niszczenie planety Ziemi.
Także bawełniane skarpetki i podkuszulki niszczą planetę Ziemię.
Wogóle bawełna to samo zło, ponieważ bez wody nie da rady urosnąć. Cotton is evil!
PO nie chce być przykładem braku sprawczości, więc bierze sprawy w swoje ręce (co należy uznać za sukces). Minister (nagrany) mówi, że jak dyro uczelni nie złoży rezygnacji, to mu tę uczelnię zamknie. Niezależność, co się zowie!
https://niezalezna.pl/polityka/ujawniamy-tasmy-wieczorka-minister-nauki-szantazowal-rektora-albo-dymisja-dzisiaj-albo-zlikwidujemy-uczelnie/529541
Dobry jest fragment o TVP.
Dowiedział się, że polskie środowisko dziennikarskie zostało spenetrowane przez obce służby.
Wiadomo. W końcu to bawełna wypiła całe Morze Aralskie.
Najgorsze zło to „bawełna ekologiczna".
Tylko torebki plastikowe uratują Ziemię.
PS To prawda. Siatka z eko-bawełny zużywa Matkę Ziemię tyle co 1500 reklamówek. Może 2000, dokładnie nie pamiętam.
głęboko spenetrowane ☝️😎
Walka ideolo trwa cały czas Brzoscie. Jest permanentna. A jej pierwszą linią frontu jest przede wszystkim szczujnia na Wierniczej ☝️
Jak widać tradycja Simona Mola (w odróżnieniu od jego samego) wiecznie żywa.
Nieomal każdy obcokrajowiec podający się za dziennikarza lub twórcę wchodzi z niezwykłą łatwością w wielopłaszczyznowe interakcje - z pewnym naciskiem na horyzontalne - z licznymi polskimi kobietami o profilu intelektualistycznym.
Symptomatyczne.
To twórcze rozwinięcie zjawiska znanego od x lat ;-)
Wszystkie numery panna dziarska
Anonsowała po i przed
A w kącie sali przez sen parskał
Z Zachodu gość, pijany Szwed
Wieczoru król, "Europy" król
Pijany, ale Szwed, no nie
Bulgotała mu w gardle polska wódka – bul, bul
Gdy zaś obudził się, usłyszał słowa te
Panienka prowadząca rewię powiedziała:
Mili państwo, wyjątkowo
Ze względu na obecność na sali gościa z zagranicy
Pożegnam was w języku obcym