To jest mistrz lawirowania i ściemy. On pewnie te dane sam znalazł, bo nie jest w stania zarządzać nawet asystentką. Piszę bardzo poważnie, on mi wygląda na łba, który albo ludzi straszy i drze ryja, tak wymuszając pewne działania, albo unika jakiegokolwiek kontaktu i robi sam. A że jest opierdalaczem genetycznym to nie ma niczego.
"Okrągły stół ws. wyborów w Polsce? Wiceszefowa KE zapowiada
Michał Gostkiewicz Bruksela
3 godz. temu3 godz. temu
Myślę, że stanie się to w nadchodzących tygodniach – mówi DW Henna Virkkunen nt. okrągłego stołu ws. wyborów w Polsce. Wiceprzewodnicząca KE zapowiada też „wkrótce” decyzję UE ws. X i Elona Muska."
Chciałem zarejestrować się w row, https://row2025.pl/?account=newAccount
Podałem różne dane, potem kazało mi wybrać województwo, okręg i okazało się, że mojego powiatu nie ma. Czy ktoś ma do nich jakiś żywy kontakt? Wysłałem @ ale prawdę mówiący wolę kontakt telefoniczny, jako znacznie praktyczniejszy i skuteczniejszy.
Wygląda na to, że mając Rumunię i Polskę, USA miały zbyt duże przełożenie na sytuację Ukrainy, więc UE stara się ze dokonywać 'zamachów stanu' .
Tak mnie najszło, że w 2023 roku mieliśmy do czynienia z medialno-sądowym skręceniem wyborów. Okazało się, że ruskie, Niemcy i USA grały do jednej bramki, a PiS licząc na życzliwą neutralność USA był jak pewne Stronnictwo Patriotyczne na Sejmie Czteroletnim.
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Wygląda na to, że mając Rumunię i Polskę, USA miały zbyt duże przełożenie na sytuację Ukrainy, więc UE stara się ze dokonywać 'zamachów stanu' .
Tak mnie najszło, że w 2023 roku mieliśmy do czynienia z medialno-sądowym skręceniem wyborów. Okazało się, że ruskie, Niemcy i USA grały do jednej bramki, a PiS licząc na życzliwą neutralność USA był jak pewne Stronnictwo Patriotyczne na Sejmie Czteroletnim.
@ms.wygnaniec powiedział(a):
Pytanie, jakie z tego wnioski na przyszłość.
Żadne, bo na razie, cały czas obowiązuje parafraza 'żarliwość o to by konkurenci polityczni/medialni po mojej stronie nie urośli przepełnia serce moje' to nic się nie uda.
Jarosław Kaczyński, z nieznanych mi przyczyn, gra w gry z zeszłego tysiąclecia.
Nowa prawda naukowa nie zwycięża przez przekonanie jej przeciwników i zmuszenie ich do zobaczenia światła, ale raczej dlatego, że jej przeciwnicy w końcu umierają i wyrasta nowe pokolenie, które jest z nią zaznajomione.
Ciekawe czy Planck czytał lwowiaka Ludwika Flecka (pisał po niemiecku), który zaproponował Denkkollektiv jako wytlumaczenie sposobu, w jaki powstaje i zarazem ogranicza się nauka.
Komentarz
To jest mistrz lawirowania i ściemy. On pewnie te dane sam znalazł, bo nie jest w stania zarządzać nawet asystentką. Piszę bardzo poważnie, on mi wygląda na łba, który albo ludzi straszy i drze ryja, tak wymuszając pewne działania, albo unika jakiegokolwiek kontaktu i robi sam. A że jest opierdalaczem genetycznym to nie ma niczego.
Odbieram to inaczej. Gdyby on nic nie robił, wszytko by pięknie banglało. Żeby rozwalić taki kraj jak Polska trzeba sporo pracy.
Albo Polacy są idiotami albo tylko sondażyści.
lewica?
RMF FM należy do niemieckiej grupy Bauer
https://bauer.pl/o-nas/grupa-bauer-media-w-polsce/
Czyli Mazurek pracował "u bauera". A teraz Terlik i inni.
jedno założenie nie wyklucza drugiego
Jeśli partia od gazrury dostała 1 % to faktycznie coś jest nie tak w tej świadomości.
"Okrągły stół ws. wyborów w Polsce? Wiceszefowa KE zapowiada
Michał Gostkiewicz Bruksela
3 godz. temu3 godz. temu
Myślę, że stanie się to w nadchodzących tygodniach – mówi DW Henna Virkkunen nt. okrągłego stołu ws. wyborów w Polsce. Wiceprzewodnicząca KE zapowiada też „wkrótce” decyzję UE ws. X i Elona Muska."
https://www.dw.com/pl/okrągły-stół-ws-wyborów-w-polsce-wiceszefowa-ke-zapowiada/a-71834431
Ustalą wyniki?
Zmienią ordynację w połowie jeśli będzie trzeba.
To akurat, mniemam, już dawno zrobili.
Teraz tylko robocza narada, jak cel osiągnąć.
przed wyborami do Sejmu ze stycznia 1947 przybył z Moskwy płk. Pałkin i udzielił stosownych wskazówek
Ńowicki czy jak mu tam --- kaputt!
Z tej mąki chleba nie będzie.
To już nie wierzą, że Nawrocki przegra?
Chciałem zarejestrować się w row,
https://row2025.pl/?account=newAccount
Podałem różne dane, potem kazało mi wybrać województwo, okręg i okazało się, że mojego powiatu nie ma. Czy ktoś ma do nich jakiś żywy kontakt? Wysłałem @ ale prawdę mówiący wolę kontakt telefoniczny, jako znacznie praktyczniejszy i skuteczniejszy.
a nie możesz się zgłosić do innego niż śwój powiatu jako obserwator, mąż zaufania czy członek KW?
Jeśli "mogę" = "mam taką możliwoś" to mogę. Ale wolałbym u siebie. Zwłaszcza że na ostatnich wyborach pytali czy wyborcy chcą karty referendalne.
To ta kobita ma czuwać nad prawidłowością wyborów w Polsce:
Pytanie, jakie z tego wnioski na przyszłość.
Żadne, bo na razie, cały czas obowiązuje parafraza 'żarliwość o to by konkurenci polityczni/medialni po mojej stronie nie urośli przepełnia serce moje' to nic się nie uda.
Jarosław Kaczyński, z nieznanych mi przyczyn, gra w gry z zeszłego tysiąclecia.
Z przyczyny wieku. Przecież Max Planck już wszystko wyjaśnił https://pl.wikipedia.org/wiki/Zasada_Plancka
Ciekawe czy Planck czytał lwowiaka Ludwika Flecka (pisał po niemiecku), który zaproponował Denkkollektiv jako wytlumaczenie sposobu, w jaki powstaje i zarazem ogranicza się nauka.
Trzaskowski ma chyba kreta w urzędzie, kolejna "medialna" inwestycja sławna na cały kraj.
Jeśli miałbym coś doradzać, to ogólnie tzw. prawa strona powinna zorganizować "Marsz Wolnych Polaków" w sobotę 10 maja 2025.
Jest lepszy pomysł.
https://www.facebook.com/profile.php?id=61573699047588