A więc na forumku same boty. A skoro nawet na tym forumku doszło już do takiej skandalicznej sytuacji, to teoria martwego internetu przestaje być w moich oczach teorią.
Facet chciał się powiesić. Skręcił sznur, podstawił krzesło, wszedł na nie. Ale patrzy: a na szafie leży niedopita flaszka. Schodzi z krzesła, podchodzi do szafy, patrzy: przy szafie leży odgach. Podnosi go i mówi:
-- No i życie zaczyna się układać.
Tak i mnie się układa po wyborach prezydenckich w USA i PL.
Hmmm, byłem przekonany, że to powszechnie znane słowo ale gógl nie wyszukuje nawet po frazie "odgach słownik miejski." Grok też go nie zna.
Odgach to niedopałek, pet, kiep, ale nie taki przy filtrze. Jaramy szluga, musimy wejść do sklepu, ale nam trochę szkoda, gdyż jeszcze sporo jarania. Robimy odgacha.
Komentarz
Zamieniasz x na twitter
Otóż trzeba wykonać pracę fizyczną, polegającą na tym, że słowa "x.com" zmienia się na "twitter.com".
x w lince trzeba ręcznie zmienić na twitter
Jak widać, z pomocą kolegów wyżej, już sobie poradziłem. Dziękuję.
Zamienia się w linku x na twitter
Zamienia się x na twitter w linku.
Skoro wszyscy, to i ja, a co tam.
Trzeba słowo "x" w linku zamienić na "twitter".
Teraz do końca forumka będzie Kolega dostawał odpowiedzi na to pytanie
A więc na forumku same boty. A skoro nawet na tym forumku doszło już do takiej skandalicznej sytuacji, to teoria martwego internetu przestaje być w moich oczach teorią.
Wystarczy literkę x (ręcznie, z klawiatury) usunąć i wklepać słówko twitter (naumiał mnie tego @Szturmowiec.Rzplitej )
Ohohoho...teraz mi się wątek odświeżył i widzę że....no widzę
Przed wysłaniem odpowiedzi odświeżyłem stronę i nie było innych, ciekawe.
A mnie się to kojarzy z "Rosemary's baby",
Satan's family.
Facet chciał się powiesić. Skręcił sznur, podstawił krzesło, wszedł na nie. Ale patrzy: a na szafie leży niedopita flaszka. Schodzi z krzesła, podchodzi do szafy, patrzy: przy szafie leży odgach. Podnosi go i mówi:
-- No i życie zaczyna się układać.
Tak i mnie się układa po wyborach prezydenckich w USA i PL.
Kradnę : )
.
Co to jest odgach?
Zdaje się niedopałek względnie kip lub pet
pojarek
Hmmm, byłem przekonany, że to powszechnie znane słowo ale gógl nie wyszukuje nawet po frazie "odgach słownik miejski." Grok też go nie zna.
Odgach to niedopałek, pet, kiep, ale nie taki przy filtrze. Jaramy szluga, musimy wejść do sklepu, ale nam trochę szkoda, gdyż jeszcze sporo jarania. Robimy odgacha.
Przypomniały mięsie dawne czasy, jak na drzwiach redakcji Czasiku była wywieszka "Zhartuj kiepa przed wejściem!"
A dlaczego nikt jeszcze nie zapodał:
Tak mnie się przypomniało, że pani z odnowy w Duchu świętym słyszała głosy
Będziesz prezydentem!
HGW?
Jak w jednym z filmów mówił Fronczewski