Skip to content

Wątek rocznicowy

12345679»

Komentarz

• Cześć i chwała Bohaterom!

• Cześć i chwała Bohaterom!
    Obejrzałam koncert z Warszawy. Miałam nie oglądać, bo bojkotuję tv w likwidacji, jednak zajrzałam z ciekawości i zostałam, bo zobaczyłam, że jest prezydent i prezydent elekt. Wzruszyłam się, widząc ich po raz kolejny razem. Wygląda, jakby prezydent Duda wprowadzał Nawrockiego w nowe obowiązki. Nie wiem, czy Tusk uczestniczył dziś w jakichś uroczystościach.

• Zapomniałem napisać, że to był taniec damsko-męski.

• Trepie, zawsze pisałeś, że twoje narzeczeństwo było krótkie. Ale ja nie komętowałem i zawsze myślałem, eee - na pewno nie krótsze niż moje.
    Nigdy nie pisaliśmy o tem otwarcie, więc dzisiej się dowiedziałem, że naprawdę szybko się uwinąłeś.

Ja poznałem Tereskę po mniej niż tygodniu pobytu na Filipinach, a wtedy nie było tinderów ani żadnych innech internatów.
    Pojechałem na południe i tam ją poznałem.
    Tyż od razu wiedziałem, że to moja przyszła żona, ale spotykaliśmy się przez jakiś tydzień zanim zaproponowałem jej, że zabiorę ją do Kanady. Zgodziła się a jedyną szybką i pewną dla niej drogą było małżeństwo. Po drugim tygodniu pojechaliśmy do Manilii załatwiać ślub i papiery.
    Nie pamiętam dat ale przyjechałem na Filipiny na początku maja 1993, po dwóch tygodniach byliśmy małżeństwem a po sześciu miesiącach przyjechała do Kanady i wzięliśmy ślub kościelny.

Może pod względem "szybkości ślubu" udało mi się Was "pobić", hehe.

;)

👣

🐾
    🐾

• Tak, u nasz to trwało niecałe 10 miechów. To była formalnoś, ale tyle to trwało.

• Dziś mijają 84 lata. Święty Maksymilianie, módl się za nami.

• @trep powiedział(a):
    Dziś mijają 84 lata. Święty Maksymilianie, módl się za nami.

+

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.