Skip to content

Aktualności, newsy, krótkie wiadomości tekstowe

1751752753754755757»

Komentarz

• @Mania powiedział(a):
    Finał Voice of Poland wygrał FE NO ME NAL NY chłopak z Krakowa - Jasiek Piwowarczyk. Ogromna skala głosu, niebywały talent,piękna barwa, feeling. Oglądałam, słuchałam, się zachwyciłam. Światowa klasa; oby tylko znaleźli się u nasz kompozytorzy godni coś dla niego stworzyć.

Zasadniczo nie ma znaczenia, który kompozytor dla nich coś stworzy. Liczy się tylko, czy będą puszczani.

No, chyba że buzzmarketing - ale czy był ktoś w (za przeproszeniem) szołbiznesie, kto się wypromował bez radia?

• To jest dziś najlepszy na X komentarz do ostatnich planów Tuska:

Kazik
    @KaziuWu
    napisalem do PZU żeby wypłacili mi odszkodowanie za złamany palec, bo jak nie to sam sobie wypłacę

będę informował

• @Filioquist powiedział(a):
    ...nie klikam, stylówa mnie przeraża

spoko jest

• edytowano 12:54

@W_Nieszczególny powiedział(a):

@Filioquist powiedział(a):
    ...nie klikam, stylówa mnie przeraża

spoko jest

Teraz w modzie jest wszystko z czego się śmieliśmy jako nastolatki na początku lat 90-tych - wąsy, za krótkie spodnie, spodnie bez fasonu, mokasyny, dziwne swetry, golfy, druciane oprawki, studenciaki z pracy robią nawet trwałą ondulację i tlenią włosy, wczesne 90-te na pełnej.

• ...całe szczęście to minie :D

• Bezrobocie też już jest. Jeszcze tureckie swetry i spodnie "piramidy".

• @W_Nieszczególny powiedział(a):
    Bezrobocie też już jest. Jeszcze tureckie swetry i spodnie "piramidy".

I gangi ze wschodu.

• Dziewczęta i dziewczynki powszechnie noszą spodnie podobne do piramid - tzw. pumpy. Wszystkie porty są bardzo obszerne (z czego cieszą się producenci tkanin i dzianin), tylko nie zwężają się tak przy butach.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.