Skip to content

Konfederacja i okolice, trza zacząć baczyć

1373839404143»

Komentarz

• Ten Hoga to dość intrygująca persona. Kojarzyłem go głownie z internetowych bardzo licowych wrzutek na temat broni i obronności.

• pamiętam jak wzywał żołnierzy do nieposłuszeństwa twierdząc, że w razie problemów ich rodziny nie będą bezpieczne. A potem jak zwiedzał fabrykę czołgów w Gliwicach (Bumar Łabędy) dokumentując kamerą zwiedzanie.

• @allium powiedział(a):
    Ten Hoga to dość intrygująca persona. Kojarzyłem go głownie z internetowych bardzo licowych wrzutek na temat broni i obronności.

Człowiek cienia, trochę jak Radek Pogoda z tych bardziej medialnych.

• A może Konfa, to obecnie partia ex WSI? Przecież ta grupa interesu nie zniknęła i jakimiś metodami musi wywierać wpływ na bieg wydarzeń.

• edytowano 09:58

Hoga kilkakrotnie na kanale Pch24 bardzo krytykował fakt obecności żołnierzy amerykańskich w Polsce.

• Marcin Możdżonek, działacz konfy, beka na portalu X o spisku ukraińsko-amerykańskim przeciwko Polsce.

• W ogóle to odnoszę take wrażenie, że sporo osób chce głosiować na "prawicę" ale już nie na ten obrzydły PiS i stąd tęskne spojrzenia w kierunku tych obu konf.

(Tu dygresja - to samo jest po drugej stronie, stąd kało szykuje te wszystkie wujownie, petru itd. Jednak tak, jak głosiując na wujownię praktycznie głosiujemy na rządy kało tak głosiowanie na jedną z konf wcale nie musi oznaczać rządów PiS - mogą to być głosie na kało).

Jednocześnie osoby te wypierają rusofilię obu tych konf. W momencie, gdy wrzuca się bardzo konkretne wypowiedzi konf na temat rosji - milkną. I teraz: milkną, ale w sercu sobie rozważą

"No fakt, byłem głupi, że o tym zapomniałem. Nie można na nich głosiować. Nie przyznam się do błędu, gdyż nie wypada, ale już mnie wyprostowali."

albo powtarzają sobie:

"Grunt to nie myśleć a będzie dobra nasza. Byle nie na PiS".

W sumie ciekawe.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.