Z rozpędu wysłuchałem trzy następne vlogi. Łącznie z wywiadem z jedynym Polakiem w brytyjskim sejmie (Polonus) - po polsku! Obaj łamaną polszczyzną z akcentem ynglysz.
Chodzi o tego psychpatę co zostawił żonę i dzieci dla kolegi z partii?
Georgette Mosbacher będzie ambasadorem USA w Polsce. Co w tym pozytywnego? 1. Jest osobistą przyjaciółką Trumpa. 2. Fakt, że zostanie ambasadorem z poruczenia Trumpa świadczy o znaczeniu, jakie przypisuje Polsce prezydent DT.
A od kiedy Wysokie Obcasy są autorytetem w sprawie Dekalogu i Stwórcy? No ja wiem WO pokrętnie komunikują że odrzucają Dekalog i Stwórcę. Sondują czy już można publicznie potępiać za wiarę w Stwórcę i przestrzeganie Dekalogu. Na penalizację przyjdzie czas na kolejnym etapie postępu.
Żyję, a przed chwilą myślałem, że koniec, umieram uduszony przez ... spaghetti. Sam w domu, jem spaghetti jakoś się zapowietrzyłem i wciągnąłem łyk kompotu ale do płuc jakoś poszło (z tym spahetti). Straszne, potworne uczucie duszenia ale jakoś to wykaszlałem jak kot na czworakach. I ból tez konkretny. Dzięki Bogu. Teraz wiem co znaczy zaksztuszenie
Dyzio_znowu napisal(a): Żyję, a przed chwilą myślałem, że koniec, umieram. Sam w domu, jem spaghetti jakoś się zapowietrzyłem i wciągnąłem łyk kompotu ale do płuc jakoś poszło. Straszne, potworne uczucie duszenia ale jakoś to wykaszlałem. I ból tez konkretny. Dzięki Bogu. Teraz wiem co znaczy zaksztuszenie
Bogu dzięki, że dałeś radę. Też miałam kiedyś poczucie, że umieram. W nocy nabrałam ochoty na jabłko. Jadłam w łóżku i mi kawałek utknął w gardle. Mąż spał jak zabity, ale go obudziły dźwięki, które wydawałam. Uratował mi życie i to dosłownie. Niefajne doświadczenie.
Współczuje Dyziu , wiem jak to jest, bo się kiedyś topiłam. Najbardziej pamiętam beznadziejne uczucie, że nikt mnie nie widzi i zamykająca się taflę wody. Nie pływam od tej chwili . Nigdy. Mam paraliż. Powinien Pan sie dać osłuchać lekarzowi za kilka dni.
Komentarz
W Wilnie będzie ulica imienia prezydenta Lecha Kaczyńskiego
nie jest przypadkiem w pewnej mierze efektem naszej potyczki z Izraelem.
nie mam pojęcia, nie znam...
http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10150311/Divorced-Conservative-MP-Ive-fallen-in-love-with-a-man.html
Idol sakiewiczówki, postrach warszawskich hoteli.
Co w tym pozytywnego? 1. Jest osobistą przyjaciółką Trumpa.
2. Fakt, że zostanie ambasadorem z poruczenia Trumpa świadczy o znaczeniu, jakie przypisuje Polsce prezydent DT.
Btw. Ma 70 lat, a wygląda na 20 mniej.
" Nowy minister zdrowia antykoncepcję i in vitro uważa za "pogwałcenie Dekalogu" i "odrzucenie samego Stwórcy" " - tytuł w WO.
No ja wiem WO pokrętnie komunikują że odrzucają Dekalog i Stwórcę. Sondują czy już można publicznie potępiać za wiarę w Stwórcę i przestrzeganie Dekalogu. Na penalizację przyjdzie czas na kolejnym etapie postępu.
człowiek uczy sie całe życie....
"A tartak? Po co mnie las bez tartaku? I ile to kosztuje mnie?"
Najbardziej pamiętam beznadziejne uczucie, że nikt mnie nie widzi i zamykająca się taflę wody.
Nie pływam od tej chwili . Nigdy. Mam paraliż.
Powinien Pan sie dać osłuchać lekarzowi za kilka dni.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
:-j
https://wpolityce.pl/kryminal/382790-dwoch-emerytowanych-generalow-sb-skazanaych-na-kare-2-lat-pozbawienia-wolnosci