romeck napisal(a): a czy w związku z pełnym trzyletnim spokojem wyborczo-kampanijnym, wybrykami kampanijnymi Gowina oraz drugą-ostatnią kadencją PADa, (chyba?) bardzo silną pozycją PMM
christoph napisal(a): uwaga filmik chciałem wkleic, ale nie mogę go wyseparować, musiałem więc dać linka do onetu, żródło wiem wiem, ale mój ulubiony Richard Czarnecki ciekawie mówi
Całkowicie si e zgadzam, tylkoże priorytetem powinno być wykopanie Richarda Czarneckiego. O rekonstrukcji wszyscy trąbią, więc pewnie na razie jej nie będzie, gdyż albowiem wykopki sa jesienią ... albo w wakacje
rozum.von.keikobad napisal(a): Nie no, jest w konstytucji. To tak jak KRRiTv, też jest w konstytucji, też ją ktoś powołał - kto tam zasiada, pamięta ktoś?
Kolega to potrafi zabić każdą przyjemność życiową...
rozum.von.keikobad napisal(a): Nie no, jest w konstytucji. To tak jak KRRiTv, też jest w konstytucji, też ją ktoś powołał - kto tam zasiada, pamięta ktoś?
Kolega to potrafi zabić każdą przyjemność życiową...
Komentarz
EDIT: Najlepiej z Glińskim w pakiecie.
(może z PSL?)
Myślę, że przed nami rekonstrukcja rządu i zakreślenie nowych wyzwań
O rekonstrukcji wszyscy trąbią, więc pewnie na razie jej nie będzie, gdyż albowiem wykopki sa jesienią ... albo w wakacje
ale zawsze mnie zastanawiało jak ten Brytyjczyk o polskich korzeniach znalazł się w Samoobronie!
Sojusz fulara z krawatowcami
Secundo: wybor nowego Rzecznika Praw;
Tertio: w perspektywie roku (kwiecien 2021 bo kadencja konczy sie w pazdziernik 2021): wymiana Safjana i Szpunara w ETSie na kogos spoza kasty;
Sposoby rozwiązania problemu są dwa.
Albo wziąć Senat,
albo zmienić ustawę że do czasu powołania niedorzecznika kandydat wybrany przez Sejm, jest p.o.