Na sąsiednim forumnie jest wątek, czy są na papieża Franciszka jakieś twarde kwity. I chyba jeszcze nikt nie wymienił. Ale działa to tak, że gro (mógłbym napisać, że 99 albo 99,9% ale nie znam żadnych badań) ludzi na świecie nie czyta encyklik a mimo to ma oczy do patrzenia. Choćby w telewizor. I widzi na monitorach papieża spotykającego się z Dziobajdenem, gdzie papież jest zawsze uśmiechnięty. To sobie kojarzą, że Dziobajden dobry. A że Dziobajden wspiera zabijanie nienarodzonych, to zabijanie nienarodzonych dobre (przez indukcję). Z kolei Trumpa papież nie lubi. To jeśli papież dobry, to Trump zły. A skoro Trump nie daje pieniędzy na mordowanie nienarodzonych, to nie dawanie pieniędzy (przez indukcję) też jest złe. Tak się kształtuje świadomość mas.
Moje osobiste zdanie jest takie, że ważniejszy tu jest konik Franciszka, czyli nachodźcy. Trump zły bo budował mur, Dziobajden dobry, bo burzy mur. A że tam jakieś dzieci, akogoto.
A wszystkie zdjęcia, nawet, jeśli pochodzą z jakichś tekstów, to nieczytanych przeze mnie. Wbiłem w gógla Dziobajden Franciszek i wraziłem guzik "grafika". Potem prawym myszy, kopiuj adres grafiki, prawym myszy, wklej.
W lutym zeszłego roku Franciszek poproszony przez dziennikarzy o zdanie na temat kandydata, który chce zbudować mur z Meksykiem, oświadczył: "Człowiek, który tylko myśli o wznoszeniu murów, a nie o budowaniu mostów, nie jest chrześcijaninem. O takim zachowaniu nie mówi Pismo Święte".
Czy papież Franciszek mówił, o Dziobajdenie, że ten, co chce zabijać nienarodzonych, nie jest chrześcijaninem?
W lutym zeszłego roku Franciszek poproszony przez dziennikarzy o zdanie na temat kandydata, który chce zbudować mur z Meksykiem, oświadczył: "Człowiek, który tylko myśli o wznoszeniu murów, a nie o budowaniu mostów, nie jest chrześcijaninem. O takim zachowaniu nie mówi Pismo Święte".
Czy papież Franciszek mówił, o Dziobajdenie, że ten, co chce zabijać nienarodzonych, nie jest chrześcijaninem?
finansuje zabijanie
Jak finansuje to chce. Właśnie sfinansowałem sobie zakup półtora kilo jabłek kwotą pięciu złotych, bo lubię jabłuszka.
finansuje zabijanie
Jak finansuje to chce. Właśnie sfinansowałem sobie zakup półtora kilo jabłek kwotą pięciu złotych, bo lubię jabłuszka.
Michał5 napisal(a): Bez żadnego trudu można było wybrać zupełnie odmienne zdjęcia Papieża Franciszka i Donalda Trumpa. Gdzie Papa z usmiechem patrzy na Prezydenta...
Wybrałem pierwsze, które mi się pokazało w wyszukiwarce google.pl po wbiciu hasła trump franciszek i wrażeniu guzika grafika. Podobnie zrobiłem z dziobajdenem.
Ale ale, może znasz odpowiedź na pytanie zadane o 11:35?
Komentarz
?
Z kolei Trumpa papież nie lubi. To jeśli papież dobry, to Trump zły. A skoro Trump nie daje pieniędzy na mordowanie nienarodzonych, to nie dawanie pieniędzy (przez indukcję) też jest złe.
Tak się kształtuje świadomość mas.
Moje osobiste zdanie jest takie, że ważniejszy tu jest konik Franciszka, czyli nachodźcy. Trump zły bo budował mur, Dziobajden dobry, bo burzy mur. A że tam jakieś dzieci, akogoto.
https://www.akogo.pl
:-*
A bajden dzieci, żarliwy taki
Gdzie Papa z usmiechem patrzy na Prezydenta...
pa
Podobnie zrobiłem z dziobajdenem.
Ale ale, może znasz odpowiedź na pytanie zadane o 11:35?
Byle argumenty były rzetelnie podane.
Dobieranie nieobiektywnych , nieznaczacych faktografii do swoich teorii jest nie OK
Nie wiem. Ofkors.
Ale Ty nie mozesz wiedzieć, co myslal.
Ani ja.
Znam nauke Koscioła, i Ty ja znasz.
Na pewno z naciskiem