Sztuka udzielania wywiadu insynuacyjnego - Meghan Markle to dobra aktorka
1. Wprowadzenie:
- ex książęta Sussex porzucili dom Windsorów aby żyć z dala od mediów i zgiełku.
- Zarabianie pieniędzy w zwykłym świecie okazało się lekko trudniejsze, gdyż Windsorowie stosownie na akty agresji zareagowali.
- Pani Meghan Markle jest aktorką, czyli potrafi odgrywać emocje przed kamerami, ma prawników i doradców.
2. Wywiad:
- w celu uniknięcia mediów para exksiążąt dała się zwywiadować jednej z najgłośniejszych gwiazd tego typu programów za oceanem.
- W wywiadzie padły insynuacje dotyczące rasizmu (nie wiadomo kto, nie wiadomo dokładnie co, nie wiadomo kiedy) podlane sosem 'ciężkiego losu' i 'depresji'. Co do depresji się nie wypowiadam, no z tym, że aktorka ma duże zdolności odgrywania uczuć, natomiast ten ciężki los... złośliwie napiszę, że cierpiała pani Markle za miliony... funtów.
3. Wprowadzenie nr 2:
- Dom Windsorów to firma rodzinna, której zależy na wizerunku i dyskrecji, to bardzo bogata firma, która przed COVID przynosiła Wielkiej Brytanii setki milionów funtów (szacunki różne, ale poniżej 500 mln funtów, to nie widziałem).
- Dom Windsorów ma spory problem z kilkoma jej członkami, i to nie jakieś pierdoły, patrz książę Andrzej.
4. Moja ocena wywiadu:
- szantaż za pomocą insynuacji rasizmu z zawoalowanymi groźbami, że może być tego więcej.
Reszta to przypisy.
- ex książęta Sussex porzucili dom Windsorów aby żyć z dala od mediów i zgiełku.
- Zarabianie pieniędzy w zwykłym świecie okazało się lekko trudniejsze, gdyż Windsorowie stosownie na akty agresji zareagowali.
- Pani Meghan Markle jest aktorką, czyli potrafi odgrywać emocje przed kamerami, ma prawników i doradców.
2. Wywiad:
- w celu uniknięcia mediów para exksiążąt dała się zwywiadować jednej z najgłośniejszych gwiazd tego typu programów za oceanem.
- W wywiadzie padły insynuacje dotyczące rasizmu (nie wiadomo kto, nie wiadomo dokładnie co, nie wiadomo kiedy) podlane sosem 'ciężkiego losu' i 'depresji'. Co do depresji się nie wypowiadam, no z tym, że aktorka ma duże zdolności odgrywania uczuć, natomiast ten ciężki los... złośliwie napiszę, że cierpiała pani Markle za miliony... funtów.
3. Wprowadzenie nr 2:
- Dom Windsorów to firma rodzinna, której zależy na wizerunku i dyskrecji, to bardzo bogata firma, która przed COVID przynosiła Wielkiej Brytanii setki milionów funtów (szacunki różne, ale poniżej 500 mln funtów, to nie widziałem).
- Dom Windsorów ma spory problem z kilkoma jej członkami, i to nie jakieś pierdoły, patrz książę Andrzej.
4. Moja ocena wywiadu:
- szantaż za pomocą insynuacji rasizmu z zawoalowanymi groźbami, że może być tego więcej.
Reszta to przypisy.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Mnie tylko fascynuje, że ktoś się na takie tanie sztuczki nabiera...
A propos tanich sztuczek cwanej aktoreczki - raczej mało kto się na nie nabierze.
Mieć do błazna pretensję o błazeństwo? Nie rozumiem.
Atak osób, których personifikacją jest wzmiankowana pani naraża firmę na straty, pytanie więc, czy będą się układać z szantażystami czy zastosują inną strategię?
klauzurowym
noale to chyba z pewnych względów nie wchodzi w grę
btw była kiedyś sztuka Stuhrem i Nowickim o rodzinie szlacheckiej po rewolucji w Rosji , która musiała odgrywać jaśnie państwo dla ludu.
coś w tym stylu, "jak oni mogli" i jednocześnie "chciałbym tak"
Jaką rolę pełni obecnie Monarchia? przychylam się do sugestii, że jak flaga na polu bitwy: bojowo żadnego ale pozwala zintegrować się i podnosi morale. Dom Windsorów potrafi to ładnie monetyzować.
Co do wiary w opowieści pani Markle, to polecam wizerunek mamy pana Harrego w porównaniu do realnej postaci (tak dla sprawdzenia: jakie wykształcenie miała owa pani?)
(Jednocześnie dodając, że formalnie wciąż z mężem są częścią Domu Windsor, przez to i... członkiem rządu Wielkiej Brytanii!)
https://insidethevatican.com/magazine/people/interview/a-member-of-the-royal-family-defends-catholic-values/
przekonuje, iż tylko on wie o co chodzi z tym wywiadem i że ms.wygnaniec się myli.
https://youtu.be/ ingSXDFOkDA
we skrócie: Wielcy&Możni tego świata, rękami, słowami i czynami Megan obalają "biały, stary, tradycyjny" świat;
pośrednim dowodem na to są występujące w tle wywiadu... kury w kurniku!
Ale sam w końcu nie wiem, co autor na na myśli... Mimo iż w kilku miejscach wykazał, że Megan może kłamać, to jednak emocjonalne gesty uznał za prawdziwe, szczere.
Rozwalić do końca imperjum? Znaczy to, co zostało. Kanada i Australia powiedzą bzitki bzitki i zdetronizują Elzbietke
Forum niszowe, więc trzeba na takie niuanse zwracać uwagę