christoph napisal(a): Łowczymi byli Göring, Ceausescu i Honecker. U nasz chyba tylko Jaroszewicz
Widziałem jakieś zdjęcia Gomułki ze strzelbą. Ale to chyba bardziej z obowiązku podejmowania toayszy niż z zamiłowania. Z zamiłowania to faktycznie tylko Jaroszewicz.
Choć Breżniew był zapalonym myśliwym, strzelał fatalnie. Zwierzęta, na które chciał zapolować komunistyczny przywódca ZSRR, często trzeba było przywiązywać do drzew lub otumaniać wódką.
Tow Cyrankiewicz w moim lesie wiaczyskim mial organizowane polowania i kuligi ze sławnymi balangami w leśniczówce, o których legendy krązyli po okolicy. Także tow Rakowski tu zaglądal, by po pijaku oddac strzały w kerunku dzika. Ambona Rakowskiego wzieła spróchniała na dobre, kilka lat temu...
Co do polowań, to generalicja Armii Czerwonej też uwielbiała polować, ale waliła z kałachów i to seriami (kilka opowieści o tym bandyckim obyczaju słyszałem, drobne wyjaśnienie: zbyt mocny nabój, o płaszczy stalowym bardziej ranił niż obalał, a koziołkujące rozrywały zwierzynę).
Co do merituma, to wzmiankowana para zapowiada kolejne rewelcje, więc negocjacje trwają dalej
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Czujność rewolucyjna jest ok.
ms.wygnaniec napisal(a):waliła z kałachów i to seriami (zbyt mocny nabój, o płaszczy stalowym bardziej ranił niż obalał, a koziołkujące rozrywały zwierzynę).
Kennedyego ponoc ustrzelono z Remington XP-100 Fireballa
A płaszcz stalowy pocisków (Carcano) literatura zamachu opisuje jako humanitarne bo przechodzące przez cel "czysto", bez rozpadu na odłamki.
Jasne, że fajnie jest przytulić kasiorkę za friko więc próbowali różnych sposobów z oskarżaniem o rasizm i melodramatem dotyczącym myśli o samobóju włącznie ale stara nie w ciemię bita i młodych od hajsu oficjalnie i definitywnie odcięła. Nie, że nie mają z czego żyć, bo Harry ma minimum 10 baniek, które odziedziczył po matce Dianie i ma pensję po służbie w wojsku, czego nikt mu nie może odebrać. Aktoreczka Meghan sama jest warta 5 melonów, które zarobiła wcześniej. Poza tem mają udziały w kilku biznesach. Mieszkają w "mansion" za 15 millionów. https://www.irishtimes.com/life-and-style/homes-and-property/inside-meghan-and-harry-s-new-14-7m-nine-bed-16-bath-california-home-1.4329424
Pamiętam jak po kilku miesiącach izolacji pojawiać zaczęły się liczne artykuły z mnóstwem komentarzy, pt, "Pandemia uświadomiła nam, że nie potrzebujemy celebrytów", a potem kolejne i kolejne z lawiną wpisów tych całkowie ich niepotrzebujących internautów...Takwięc tego.
MarianoX napisal(a): Pamiętam jak po kilku miesiącach izolacji pojawiać zaczęły się liczne artykuły z mnóstwem komentarzy, pt, "Pandemia uświadomiła nam, że nie potrzebujemy celebrytów", a potem kolejne i kolejne z lawiną wpisów tych całkowie ich niepotrzebujących internautów...Takwięc tego.
hehehe! Pandemiczne życie celebrytów wręcz rozkwita!
ms.wygnaniec napisal(a): Mnie zainteresowała medialna strategia tych osób oraz fakt pominięcia tego w omówieniach wywiadu.
Ta strategia to tylko nasze domysły.
Ten wywiad był tak bezsensowny, że mnie zaciekawił, a z drugiej strony nikt opisywanego tu wątku nie podjął. A czy to tylko domysły? tak, to moja spekulacja, bo to jedyna mi znana narracja porządkująca to, co się wydarzyło.
los napisal(a): Nuale co w tym ciekawego? Mają ludzie możliwość złapać trochę grosiwa, więc robią to, za co rzeczone grosiwo pozyskają. W czym są oryginalni?
Komentarz
U nasz chyba tylko Jaroszewicz
Na co polują i jakim elitarnym rozrywkom oddają się dzisiejsi magnaci, aż strach pomyśleć..Jeden chyba Epsztajn wie, to znaczy wiedział.
https://www.o2.pl/galeria/retro-tych-zdjec-polacy-nie-mogli-ogladac-5991971962217601g/1
Zdjęcia fajne, Breżniew mankut?
👣
🐾
🐾
Także tow Rakowski tu zaglądal, by po pijaku oddac strzały w kerunku dzika.
Ambona Rakowskiego wzieła spróchniała na dobre, kilka lat temu...
Co do merituma, to wzmiankowana para zapowiada kolejne rewelcje, więc negocjacje trwają dalej
A płaszcz stalowy pocisków (Carcano) literatura zamachu opisuje jako humanitarne bo przechodzące przez cel "czysto", bez rozpadu na odłamki.
Bokotematycznie.
Nie, że nie mają z czego żyć, bo Harry ma minimum 10 baniek, które odziedziczył po matce Dianie i ma pensję po służbie w wojsku, czego nikt mu nie może odebrać. Aktoreczka Meghan sama jest warta 5 melonów, które zarobiła wcześniej. Poza tem mają udziały w kilku biznesach. Mieszkają w "mansion" za 15 millionów. https://www.irishtimes.com/life-and-style/homes-and-property/inside-meghan-and-harry-s-new-14-7m-nine-bed-16-bath-california-home-1.4329424
Wczoraj czytałem, że Harry poszedł do roboty a dzisiej się okazuje, że ma już drugą pracę. Ile będzie zarabiał nie wiadomo.
https://globalnews.ca/news/7716133/prince-harry-second-job-fake-news/
Acha, podobno za interview with Oprah nic nie wzięli.
👣
🐾
🐾
Pandemiczne życie celebrytów wręcz rozkwita!