@peterman powiedział(a):
Wołodia podbija stawkę Trumpu. Lud MAGA już grzebie w majtach z radości, więc ewentualne zrzucenie Moskwy z rowerka na ostatnim wirażu wywoła w nich prawdziwą wściekłość.
Chcę dożyć chwili, w której baza zacznie palić kukły Pomarańczowego. I oni, i on na to zasługują.
@peterman powiedział(a):
Wołodia podbija stawkę Trumpu. Lud MAGA już grzebie w majtach z radości, więc ewentualne zrzucenie Moskwy z rowerka na ostatnim wirażu wywoła w nich prawdziwą wściekłość.
Co to za brednia? Putin walczy o przetrwanie, bo został ograny na starcie i, używając mało wyszukanej i prosteckiej retoryki', ze spuszczonymi spodniami przy stole negocjacyjnym.
Skąd wiesz co odczuwa 'Lud MAGA' (pomijając idiotyzm takiego tworu retorycznego)
Dawno takich bredni nie czytałem...
@peterman powiedział(a):
Chcę dożyć chwili, w której baza zacznie palić kukły Pomarańczowego. I oni, i on na to zasługują.
A czym to Trump zasłużył aby być przedmiotem takiej nienawiści?
'totalne' rządy PiS, jakiś ślad dowodu tej kłamliwej tezy poproszę
osoba ze stajni Giertycha, która rozwaliła 'Uważam, że' jako źródło opinii? no ciekawe123, a poza tym Jan Piński, notoryczny kłamca i manipulant, 'od zawsze' nienawidził PiS.
Komentarz
Cytując młodą legendę: rządzący nie lękajcie się obywateli. Zaraz, - czy to nie Piński popełniał artykuły OSTRO jadące po totalnych w pierwszych latach PiS?
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/jan-pinski-odchodzi-warszawska-gazeta-powodem-okladka-nazywajaca-europoslow-szmatami
Co to za brednia? Putin walczy o przetrwanie, bo został ograny na starcie i, używając mało wyszukanej i prosteckiej retoryki', ze spuszczonymi spodniami przy stole negocjacyjnym.
Skąd wiesz co odczuwa 'Lud MAGA' (pomijając idiotyzm takiego tworu retorycznego)
Dawno takich bredni nie czytałem...
A czym to Trump zasłużył aby być przedmiotem takiej nienawiści?
Dwie manipulacje w jednym:
Manipulować trzeba umieć.