Skip to content

Wojna

1310311312313314316»

Komentarz

• @peterman powiedział(a):
    Wołodia podbija stawkę Trumpu. Lud MAGA już grzebie w majtach z radości, więc ewentualne zrzucenie Moskwy z rowerka na ostatnim wirażu wywoła w nich prawdziwą wściekłość.

Chcę dożyć chwili, w której baza zacznie palić kukły Pomarańczowego. I oni, i on na to zasługują.

Cytując młodą legendę: rządzący nie lękajcie się obywateli. Zaraz, - czy to nie Piński popełniał artykuły OSTRO jadące po totalnych w pierwszych latach PiS?
    https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/jan-pinski-odchodzi-warszawska-gazeta-powodem-okladka-nazywajaca-europoslow-szmatami

• @peterman powiedział(a):
    Wołodia podbija stawkę Trumpu. Lud MAGA już grzebie w majtach z radości, więc ewentualne zrzucenie Moskwy z rowerka na ostatnim wirażu wywoła w nich prawdziwą wściekłość.

Co to za brednia? Putin walczy o przetrwanie, bo został ograny na starcie i, używając mało wyszukanej i prosteckiej retoryki', ze spuszczonymi spodniami przy stole negocjacyjnym.
    Skąd wiesz co odczuwa 'Lud MAGA' (pomijając idiotyzm takiego tworu retorycznego)
    Dawno takich bredni nie czytałem...

@peterman powiedział(a):
    Chcę dożyć chwili, w której baza zacznie palić kukły Pomarańczowego. I oni, i on na to zasługują.

A czym to Trump zasłużył aby być przedmiotem takiej nienawiści?

• @robert.gorgon powiedział(a):
    Zaraz, - czy to nie Piński popełniał artykuły OSTRO jadące po totalnych w pierwszych latach PiS?
    https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/jan-pinski-odchodzi-warszawska-gazeta-powodem-okladka-nazywajaca-europoslow-szmatami

Dwie manipulacje w jednym:

• 'totalne' rządy PiS, jakiś ślad dowodu tej kłamliwej tezy poproszę
    • osoba ze stajni Giertycha, która rozwaliła 'Uważam, że' jako źródło opinii? no ciekawe123, a poza tym Jan Piński, notoryczny kłamca i manipulant, 'od zawsze' nienawidził PiS.

Manipulować trzeba umieć.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.