Przypuszczam jednak, że w platformie jest część zaprzańców rusko-niemieckich i druga: zaprzańców do wynajęcia. Jeśli tym wszystkim istotnie sterują Amerykanie, to wystarczy pozbyć się pierwszej frakcji. Zresztą platforma wcale nie musi wygrać, wystarczy że będą w odwodzie.
trep napisal(a): Ciekawe jest, co mówi Michał Kaczyński. Że od tego czasu nikt go nie przesłuchiwał. Nie mówi, że nie brał. Boi się nagrania. Są w szachu.
Czy mówił?
Nie znam treści pełnej wypowiedzi, ale młody Kaczyński mówi tylko, że nikt go nie przesłuchiwał, że nie zna mecenasa Falenty ani MichałaW. Nie słyszałem zaprzeczenia, że wziął reklamówkę. To może oznaczać, że faktycznie wziął i nie jest pewien, czy jest nagranie. Nagrania pewnie nie ma. Przez tyle lat by wypłynęło, ale chłopak nie jest pewien.
"Marcin W.: Nie miałem dostępu do mojego telefonu od czasu przekazania go funkcjonariuszom CBŚ od mojego zatrzymania w czerwcu 2014. Z przekazanych mi informacji wynikało, że mój telefon został fizycznie uszkodzony w taki sposób, że utracone zostały wszystkie utrwalone tam zapisy"
Komentarz
Nie miałem dostępu do mojego telefonu od czasu przekazania go funkcjonariuszom CBŚ od mojego zatrzymania w czerwcu 2014. Z przekazanych mi informacji wynikało, że mój telefon został fizycznie uszkodzony w taki sposób, że utracone zostały wszystkie utrwalone tam zapisy"