pantelej napisal(a): Na tłiterze wrzucała podobno zdjecia kotków - nie chciało mi się sprawdzać.
Taki jest ostatni twit z 17 lutego, no ale powiedzmy że to mogło być rano. Potem jest cisza i następny twitt to klepsydra. Ale czy tam coś wcześniej nie skasowała...
qiz napisal(a): To jest ten moment, gdy PiS nie powinien (odruchowo) zajebać swoich, ale spuścić ze smyczy największych drani, których i tak nikt nie lubi (Terlecki? Tarczyński? Suski? Czarnek?) i napierdalać w PO, że to partia pedofilii i pedofili, że homosie i pedofile z PO gwałcą bezkarnie nawet dzieci posłów. I jeszcze wyciągnąć jakiegoś księdza- pedofila, który popiera PO. Totalnie zohydzić temat, żeby było wiadomo, że jak z PO, to na pewno homoś i pedofil. A do tego narkoman. Może są jakieś kwity na Felińskiego z Nitrasem?
Mnie najbardziej zastanawia jednak, że ktoś liczył, że chwyci historia z ... pedofilem z własnej partii? Że TVP "szczuje" to ludzie słyszą od 7 lat, mają na to wywalone. Nowością tu jest czynny pedofil z jakiejś partii, tego jeszcze nie było, więc ludzie zapamiętają raczej to.
To chyba źle świadczy o ich rozumie. Do grzania należy wybierać taki temat, który podzieli przeciwników. W sprawie JPII zdanie pisowców jest raczej jednolite, to wyborcy PO się dzielą.
los napisal(a): To chyba źle świadczy o ich rozumie. Do grzania należy wybierać taki temat, który podzieli przeciwników. W sprawie JPII zdanie pisowców jest raczej jednolite, to wyborcy PO się dzielą.
zauważył to Giertych z Lisem, bo zaczęli apelować o umiar
Komentarz
W głosowaniu ws zaostrzenia kar za czyny pedofilskie Filiks głosowała "przeciwko".
Prawda to?
Tu jeszcze ciekawosta od Samuela;
Srodze zawęziłeś św. JPII...
Najpierw broni Felińskiego bo z PO był, teraz Borysa bo też z PO.
I tu i tu kosztem dziecka.
Ja się pytam gdzie ojciec?
Że TVP "szczuje" to ludzie słyszą od 7 lat, mają na to wywalone. Nowością tu jest czynny pedofil z jakiejś partii, tego jeszcze nie było, więc ludzie zapamiętają raczej to.