Skip to content

Naszym orężem jest prawda

13»

Komentarz

• @los powiedział(a):
    Tylko na miłość Boską nie dawać mu niczego do zrobienia!

No to jednak trochę dyskwalifikuje. Prezydent mimo wszystko czasem musi coś zrobić ;-)

• Generalnie akurat el Presidente ma władzę bardziej wetowania niż robienia.

• U buków na 13. miejscu z kursem 50.

• @los powiedział(a):
    Tylko na miłość Boską nie dawać mu niczego do zrobienia!

Czyli na stanowisko się nadaje.

• Czarnej to gupi wuj, któremu bardziej przeszkadzała edukacja domowa niż tęczowe piątki i homopropaganda w szkołach.

Z innych sukcesów- spierdolił co się dało i jeszcze więcej.

Totalniak i tępy zamordysta w pruskim stylu, cynicznie strojący się w ... Pisizm ? Bo on nawet nie próbuje udawać konserwatysty ani prawicowca.

• Ale do wiecowania dobry. A z edukacją domową coś się stało, przelicznik subwencji na ucznia obniżony? Z perspektywy ucznia i rodzica, przynajmniej lokalnie - bez zmian.

• Nie znam się na waszej polityce i od razu mówię, że większa połowa naźwisk nic mnie nie mówi (a i o mniejszej połowie mało wiem) ale zaintrygowała mnie sportowa drabinka to tak, dla jaj wklejam se i wam.
    .
    .
    .

image

👣

🐾
    🐾

• Ponad godzina z Karolem Nawrockim; o kandydowaniu. spotkaniach z J.Kaczyńskim. Wołyniu, Wałęsie... Wysłuchałam całość. czasu nie straciłam.

• Choć faworytem buków zdecydowanie jest Nawrocki (do tego nazwiska mam sentyment *) to interia wrzuca, że Ozyrys skłania swe spiżowe czoło ku N-word. Czyli czytają nasz.

'* Mam kręcone włosy. Wszyscy się zastanawiali po kim, bo w rodzinie wszyscy mieli proste. Ktoś powiedział, że sąsiad, niejaki Nawrocki, ma kręcone. Nie mogę go już spytać, gdyż się obwiesił. Ponoć lekarz mu powiedział, żeby dla spokojności przed snem sobie kieliszeczek wódki wypijał. Został strasznym ankoholikiem i skończył jw.

• Poza tym jest w mieście Uć ulica Nawrot, miałby onże Nawrocki przewagę własnego wrotkowiska.

• edytowano 28 October

Z kronikarskiego obowiązku.

Kursy mocno się zmieniły. Nawrockiego z 1,4 bodaj wskoczył na 2 a Czarnka spadł z 6 na 2,5.

A zaś kursy u Zdrajców i Złodziei znikły. Czyżby jakieś przetasowania?

• qizqiz
    edytowano 28 October

Czarnek to gwarancja porażki. To jest Kurski-bis, ale bez talentów ww.

Nawrocki to nazwisko żydów-przechrztów, hehe.

• U buków na podium pojawia się Tarczyński. Chyba nie jest w nic umoczony, z gangusami się nie spotykał, ma gadanę, lepszą prezencję od Czarnka - nie ma takiej obciachowej fryzury. Zdaje się, że ma jakieś wejścia w usiech?

No i jest reżyserem i producentem filmowym:

"Kolumbia - świadectwo dla świata" to najlepszy film dokumentalny na tegorocznym XVI Międzynarodowym Katolickim Festiwalu Filmów i Multimediów w Niepokalanowie. Film został nagrodzony I nagrodą za pokazanie prawdziwego oblicza dzisiejszej Kolumbii, gdzie wiara katolicka i odważne wyznawanie jej przez rządzących prowadzi do eliminowania przestępczych marksistowskich mafii narkotykowych.
    Film ten nie jest typowym filmem dokumentalnym. To raczej zarejestrowane w szczególnych warunkach świadectwo, manifest wiary obecnej w życiu Prezydenta Kolumbii oraz innych przedstawicieli władzy świeckiej i kościelnej. Jest to obraz walki prowadzonej przez członków Kościoła Katolickiego na płaszczyźnie duchowej ale także w świecie materialnym który dla Kolumbijczyków jest światem wypełnionym przemocą.
    "Kolumbia - świadectwo dla świata" jest także świadectwem dla Polski... Jest wyjątkowym obrazem , który szczególnie teraz w tym okresie historii naszej Ojczyzny może być dla nas bardzo ważny. My jako Naród stoimy właśnie przed ważnymi decyzjami tak politycznymi jak i społecznymi dlatego tak ważne jest aby film ten zobaczyło wielu z nas.

2011

• @qiz powiedział(a):
    Czarnek to gwarancja porażki. To jest Kurski-bis, ale bez talentów ww.

Nawrocki to nazwisko żydów-przechrztów, hehe.

Świetnie. Nade wszystko dobry prezes IPN (nie wszyscy takimi byli). Mocno trzymam więc kciuki za tym kandydatem na kandydata

• Ale byłby numer gdyby prezydentem Polski został człowiek poszukiwany listem gończym przez ruskie MSW za usuwanie pomników ku czci Armii Czerwonej.
    Spodziewajmy się nagonki na K.Nawrockiego ze strony GW, Newsweeka, TVN. Wszystkie dziennikurwy zostaną spuszczone ze smyczy.

https://niezalezna.pl/polska/wydarzenia/prezes-ipn-u-scigany-listem-gonczym-przez-rosyjskie-msw-scigany-za-prawde-o-dzialalnosci-armii-czerwonej/511209

• M. le President Putin też jest poszukiwany listem gończym, więc nie byłby to precedens.

• Tarczyński to wyjątkowy buc, Czarnek niewiele lepszy.

Pytanie, czy taka oferta byłaby atrakcyjna dla elektoratu specjalnej troski.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    M. le President Putin też jest poszukiwany listem gończym, więc nie byłby to precedens.

Jak by trzeba było, że oba dwa muszą się spotkać to proponuję wybudować kanciapę na granicy Polski i Królewca, najlepiej na bałtyckiej plaży, gdzie mogliby pogadać, kielicha wypić, bez ryzyka bycia aresztowanym przez jedną lub drugą stronę.
    Korea pd. i płn. tak ma.

👣

🐾
    🐾

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):

@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    M. le President Putin też jest poszukiwany listem gończym, więc nie byłby to precedens.

Jak by trzeba było, że oba dwa muszą się spotkać to proponuję wybudować kanciapę na granicy Polski i Królewca, najlepiej na bałtyckiej plaży, gdzie mogliby pogadać, kielicha wypić, bez ryzyka bycia aresztowanym przez jedną lub drugą stronę.
    Korea pd. i płn. tak ma.

Bym wolała, żeby na tej plaży zmierzyli się na pięści :smile:

• @trep powiedział(a):
    U buków na podium pojawia się Tarczyński. Chyba nie jest w nic umoczony, z gangusami się nie spotykał, ma gadanę, lepszą prezencję od Czarnka - nie ma takiej obciachowej fryzury. Zdaje się, że ma jakieś wejścia w usiech?

Cymbał, pozer, a po typie aktywności na soszialach zaryzykuję... że kurwiarz.

Cóż takiego uczynił przez naście lat kariery politycznej? Gadał do kamery?

• loslos
    edytowano 1 November

To jest to czym się pobudzają w dużej części Polacy. "Ach, ale mu powiedział/powiedziała..." Są nawet tacy na tym forum.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.