Ale przecież wiemy, kto promuje Przemysława Czarka. Przemysław Czarnek. Ego tego faceta jest tak wielkie, że już nie zostawiło miejsca na odrobinę zdrowego rozsądku.
Mz Czarnka promują ci, którzy myślą w perspektywie tygodnia, bo faktem jest, że tu i teraz Czarnek rozjeżdża i tratuje.
Ale prezydentura to perspektywa lat i coś o wiele więcej niż "rozjeżdżanie" tego czy innego dupiarza, nieprawdaż.
Zresztą, do maja jeszcze trochę czasu i kto wie, czy dupiarze sami się nawzajem nie stratują, lub nie stratuje ich ktoś inny.
@los powiedział(a):
Ale przecież wiemy, kto promuje Przemysława Czarka. Przemysław Czarnek. Ego tego faceta jest tak wielkie, że już nie zostawiło miejsca na odrobinę zdrowego rozsądku.
Schwarzi wyszczuplał trochę ostatnimi czasy. Może i z ego troszku upuści
@Mania powiedział(a):
Po bezkompromisowej, ostrej kampanii Trumpa, słowo-klucz do zwycięstwa to : jaja! Trzeba je mieć i ujawnić.
Trump miał bardzo ciekawą kampanię, samo ostre gadanie to tylko mała cząsteczka. Przy okazji prawie zginął w zamachu i wymachiwał w stronę zamachowcy nie wiedząc, czy ten już przestał strzelać. Pokazał ludzkie oblicze gadając o MMA z Jake Paulem, uzależnieniach z Theo Vonem i o wszystkim z Roganem. Oraz ma kolegę miliardera który płacił po 47 dolków dla wyborców w swing state'ach + 1 milion dziennie dla zwycięzców loterii. No i podwiózł autokarami pod lokale w Pensylwanii kilkaset tysięcy Amiszów. I pewnie do tego kolega Thiel od Palantira też pomógł.
@los powiedział(a):
Jeśli Czarnkowi szefowanie sztabowi wyborczemu wyjdzie tak dobrze, jak kierowanie ministerstwem nauki, to czarno to widzę.
Zdaje się że Jarro chce w ten sposób salomonowo zadowolić elektorat, którzy podobno "chce Czarnka", czyli "polskiego Trumpa". Miała być oferta dla idiotów i jest, Nawrocki nie wygląda na czlowieka, który się da ślepo kierować byle komu, tak że luz. Grunt żebu Czarnek jak najrzadziej się odzywał, wystarczy że będzie się pokazywał.
@los powiedział(a):
Jeśli Czarnkowi szefowanie sztabowi wyborczemu wyjdzie tak dobrze, jak kierowanie ministerstwem nauki, to czarno to widzę.
Zdaje się że Jarro chce w ten sposób salomonowo zadowolić elektorat, którzy podobno "chce Czarnka", czyli "polskiego Trumpa". Miała być oferta dla idiotów i jest, Nawrocki nie wygląda na czlowieka, który się da ślepo kierować byle komu, tak że luz. Grunt żebu Czarnek jak najrzadziej się odzywał, wystarczy że będzie się pokazywał.
Ostatnio spuścił trochę z napompowanego ego oraz wagi
Nie Czarnek ale Tarczyński byłby dobrym targetem dla idiotów.
Wielu z konfederlubów określa go jako "Kocura internetów" i byłoby skłonnych zagłosować na pisiora.
No i mamy to. Sąsiad z dzielnicy i kolega z podstawówki mojej żony ogłasza swoją kandydaturę na hali sportowej na końcu mojej ulicy gdzie przez rok chodziłem na gimnastykę. Od razu czuć że swojak.
@marniok powiedział(a):
Wielu z konfederlubów określa go jako "Kocura internetów" i byłoby skłonnych zagłosować na pisiora.
A ja z kolei czytałem, że to Czarnek miałby najwięcej głosów od wyborców Konfederacji.
Komentarz
Myślę, że promowanie Przemysława Czarnka to duży błąd i może wpłynąć na przegraną PiSu, nawet jeśli to nie on ostatecznie zostanie kandydatem.
To prawda, że Czarnek dobrze wypada w starciach z mediami, dlatego to powinna być jego rola: chodzenie do mediów i wygrywanie słownych potyczek.
Owszem, ale całkiem poważni ludzie to powtarzają, co mnie martwi.
Mz Czarnka promują ci, którzy myślą w perspektywie tygodnia, bo faktem jest, że tu i teraz Czarnek rozjeżdża i tratuje.
Ale prezydentura to perspektywa lat i coś o wiele więcej niż "rozjeżdżanie" tego czy innego dupiarza, nieprawdaż.
Zresztą, do maja jeszcze trochę czasu i kto wie, czy dupiarze sami się nawzajem nie stratują, lub nie stratuje ich ktoś inny.
Schwarzi wyszczuplał trochę ostatnimi czasy. Może i z ego troszku upuści
Najlepiej gdyby PiS i Konfa wystawili wspólnego kandydata ekumenicznego.
To jedyna szansa aby PiS wygrał, będę zdziwiony jeśli Konfederacja na to pójdzie.
Daj pan spokój. Ja, stary i głupi, zaproponowałę ekonomiczną kanadydaturę pani Sernik. I jak się mi odpłaciła? Oto jak:
Jezus Pan (heheszki) Jezus Pan
Mentzen, zaś oburzony, że władze PiS mają czelność przychodzić na MN...
Ale krzyżyk wisi
Każdy własny marsz może sobie zorganizować... A co to, w Warszawie ulic brakuje.
I tak długo się ostał.
Ciach
Opadła maseczka temu Mariu.
tak, Janusza Korwina Mikke albo jakiegoś jego klona. Byłoby najlepiej. Dla PO.
Trump miał bardzo ciekawą kampanię, samo ostre gadanie to tylko mała cząsteczka. Przy okazji prawie zginął w zamachu i wymachiwał w stronę zamachowcy nie wiedząc, czy ten już przestał strzelać. Pokazał ludzkie oblicze gadając o MMA z Jake Paulem, uzależnieniach z Theo Vonem i o wszystkim z Roganem. Oraz ma kolegę miliardera który płacił po 47 dolków dla wyborców w swing state'ach + 1 milion dziennie dla zwycięzców loterii. No i podwiózł autokarami pod lokale w Pensylwanii kilkaset tysięcy Amiszów. I pewnie do tego kolega Thiel od Palantira też pomógł.
Niemiec walczył z Niemcami. Polacy ciągle nie potrafią tego wykorzystać. A Bolko Chrobry umiał. O tyle się cofnęliśmy.
No i mamy kandydata na Prezydenta!
Czarnek - szefem jego sztaby wyborczego.
Gdzie to info, bo nie widzę?
Jutro ma być oficjalna informacja.
Wklejany przez Petermana wywiad z panią od kompanii Trumpa pokazał, że to ciężka praca oparta na procedurach, świetnej organizacji.
Ostatnio spuścił trochę z napompowanego ego oraz wagi
No i mamy to. Sąsiad z dzielnicy i kolega z podstawówki mojej żony ogłasza swoją kandydaturę na hali sportowej na końcu mojej ulicy gdzie przez rok chodziłem na gimnastykę. Od razu czuć że swojak.
Kraków rządzi
-;)
Raczej Gdańsk
A ja z kolei czytałem, że to Czarnek miałby najwięcej głosów od wyborców Konfederacji.