@trep powiedział(a):
Mężczyźni daliby radę. Problemem było ich flekowanie przez tzw. swoich.
Tzw. swoi próbowali też flekować Donalda Trumpa. Nie przestraszył się bardzo.
We wczorajszym wywiadzie Petersona z Muskiem Peterson zauważył że Trump ma rzadką zdolność nie ulegania psychopatycznym bullies.
Wywiad na x do xnalezienia.
@MarianoX powiedział(a):
Liczni polscy mężczyźni panicznie boja się w jakikolwiek sposób narazić kobietom, więc każda agenda przez nie przepychana zostanie przepchnięta. Wiadome dyskusje formowe przykładem.
Oczywiście u podstaw strach i gnuśność na zewnątrz rzekoma szarmanckość i galanteria.
Warto takie teksty skomentować, bo zostawione same sobie zaczynają się panoszyć jako uznana prawda. Poproszę o przykład przykładu, skoro to takie wiadome - gdzie ktoś na forum boi się w jakikolwiek sposób narazić kobietom.
@wildcatter1 powiedział(a):
We wczorajszym wywiadzie Petersona z Muskiem Peterson zauważył że Trump ma rzadką zdolność nie ulegania psychopatycznym bullies.
Skoro Kolega odsłuchał:
Czy Musk nadal uważa, że Ukraina powinna się poddać i że USA nie powinny jej pomagać? Oraz czy nadal udostępnia Starlinki Rosji?
Czy Peterson nadal uważa, że Rosja broni cywilizacji judeo-chrześcijańskiej wobec zgniłego Zachodu? Oraz że inwazja Rosji na Ukrainę nie ma nic wspólnego z rosyjskim imperializmem?
Słuchem jako podkład do pracy więc może mi umknęło, ale kwestie Ukrainy i Rosji nie były poruszane.
Poruszające było jak mówili o polityce gender i Musk zdobył się na wyznanie że ruch trans ukradł mu syna. Wtedy poprzysiągł zniszczyć “woke mind virus”.
"Elon Musk, the CEO of Tesla and SpaceX, has expressed his deep regret and outrage over his experience with his transgender child, Xavier, now known as Vivian Jenna Wilson. In an interview with Dr Jordan Peterson, Musk revealed he felt "tricked" into consenting to puberty blockers for his child, describing the situation as being misled during the Covid-19 pandemic."
Po całej serii nacisków, bo początkowo nie miała zamiaru.
Ponoć w jueseju wyciągnęli jej, że względy inne niż merytoryczne decydowały o zatrudnianiu i przydzielaniu zadań oraz awansów. Ale to tylko plotki,
dziś w sklepie spożywczym pani kasjerka patrząc na zdjęcie pary DT i KH zapytała mnie kto wygra
lud nad dwoma rzekami Mittelueropy interesuje sie tym, co w USA
@christoph powiedział(a):
dziś w sklepie spożywczym pani kasjerka patrząc na zdjęcie pary DT i KH zapytała mnie kto wygra
A to takie dziwne, że się prowincja interesuje, kto będzie cysorzem Wszechśmiotu?
Komentarz
A kto tu cośkolwiek zrobi wrogom z ZiS?
Nawet lepka kotku ukręcić nie wolno....
Jak nie wolno jak wolno.
Ale jaki ostracyzm, potępienie i ogólny niesmak.
Ble, fuj.
Quote it or didn't happen.
To powinien być pierwszy warunek dla polityka. Wiem, jak Polak jest w stanie wstać z łóżka, to już się wyróżnia.
Warto takie teksty skomentować, bo zostawione same sobie zaczynają się panoszyć jako uznana prawda. Poproszę o przykład przykładu, skoro to takie wiadome - gdzie ktoś na forum boi się w jakikolwiek sposób narazić kobietom.
Ja
No ja na przykład.
Jeśli żona powie ci, "A rób sobie co chcesz", pod żadnym pozorem nie rób tego co chcesz!
👣
🐾
🐾
No jakoś mi się to nie zgadza z historiami o gwałtownych dyskusjach o Smoleńsku (również z kobietami machającymi rękami), ale może źle pamiętam.
Skoro Kolega odsłuchał:
Czy Musk nadal uważa, że Ukraina powinna się poddać i że USA nie powinny jej pomagać? Oraz czy nadal udostępnia Starlinki Rosji?
Czy Peterson nadal uważa, że Rosja broni cywilizacji judeo-chrześcijańskiej wobec zgniłego Zachodu? Oraz że inwazja Rosji na Ukrainę nie ma nic wspólnego z rosyjskim imperializmem?
I czy panowie skomentowali, że to Donald Trump ma opinię psychopatycznego bully?
I pewnie dlatego nie ulega
Słuchem jako podkład do pracy więc może mi umknęło, ale kwestie Ukrainy i Rosji nie były poruszane.
Poruszające było jak mówili o polityce gender i Musk zdobył się na wyznanie że ruch trans ukradł mu syna. Wtedy poprzysiągł zniszczyć “woke mind virus”.
Dobry Boże.
"Elon Musk, the CEO of Tesla and SpaceX, has expressed his deep regret and outrage over his experience with his transgender child, Xavier, now known as Vivian Jenna Wilson. In an interview with Dr Jordan Peterson, Musk revealed he felt "tricked" into consenting to puberty blockers for his child, describing the situation as being misled during the Covid-19 pandemic."
Może nie wszystkich kobiet się boję ale takie na pewno są.
https://wpolityce.pl/swiat/699924-szefowa-secret-service-podala-sie-do-dymisji
Po całej serii nacisków, bo początkowo nie miała zamiaru.
Ponoć w jueseju wyciągnęli jej, że względy inne niż merytoryczne decydowały o zatrudnianiu i przydzielaniu zadań oraz awansów. Ale to tylko plotki,
Kongresmeni z różych partii strasznie ją zmasakrowali podczas przesłuchań.
Skopał ją nawet Ro Khanna, Demokrata z Kalafiornii, którego pamiętamy dobrze jako polakożercę.
Cóż się chłopu dziwić skoro zamach nieudany?
tak, ten dylemat - czy poleciała za spapranie roboty czy za spapranie roboty? (nie ma błędu, napisałam co chciałam)
"A z was dupy, nie prowokatorzy"
A to takie dziwne, że się prowincja interesuje, kto będzie cysorzem Wszechśmiotu?
Zasadniczo pan DiDżej Wąs jest wielkim miłośnikiem twórczości J.R.R.R. Tolkiena, zatem jak donosi pewien rednex z Wielkiego Szatana:
"JD Vance is a Tolkien Fan and the Media HATES it!"
"Liking The Lord of the Rings Is 'Far-Right'"
pozatem skrytykował był "bezdzietne kociary" w typie Kamali H.
Zadzieje się....
J.R.R.R.R. Tolkiena z Tolkmicka?
A nie z Tołkin k. Korsz?
Im wincyj R tym bardziej dany autor jest Far-Right
Na ten przykład autor "Gry o Tron" nazywa się George R.R. Martin
Znani ludzie wspierający Trumpa: