Skip to content

Wybory 2025

1969799101102109

Komentarz

• @qiz powiedział(a):
    Ohoho, kowidowy funkcjonariusz i siewiera do podłogi, Jacek Ściera, zgłosił ponowny akces do BBN i poparł de facto ...Rafalala.

Przyznacie, że to efektowna wolta gwiazdora z rewiii prezydenta Dudy.

Już po sanitaryźmie wiedziałem, że to szmata. Ale nie że aż taka brudna.

Cały czas się zastanawiam, czy lepszą rękę do wyboru ludzi miał śp Lech Kaczyński czy jednak obecny prezydent?

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@qiz powiedział(a):
    Ohoho, kowidowy funkcjonariusz i siewiera do podłogi, Jacek Ściera, zgłosił ponowny akces do BBN i poparł de facto ...Rafalala.

Przyznacie, że to efektowna wolta gwiazdora z rewiii prezydenta Dudy.

Już po sanitaryźmie wiedziałem, że to szmata. Ale nie że aż taka brudna.

Cały czas się zastanawiam, czy lepszą rękę do wyboru ludzi miał śp Lech Kaczyński czy jednak obecny prezydent?

Po wpuszczeniu uśmiechniętych siepaczy do Pałacu i tak był skończony, więc dzisiejsze oświadczenie w ogóle mnie nie zdziwiło. Andrzejczak 2.0, tylko żałośniejszy.

• loslos
    edytowano 21 May

Zmarnowali trzeci dzień z dwunastu. Co się dzieje?

• Czy ktoś wybiera się na niedzielny marsz? Rozważam przyjazd, jeśli będę miał okazję spotkać kogoś z szanownych i ktoś mi powie, gdzie zaparkować (ale nie na stadionie, z którego wyjeżdżało się godzinę).

• @los powiedział(a):

Ale którzy?

• @trep powiedział(a):
    Czy ktoś wybiera się na niedzielny marsz? Rozważam przyjazd, jeśli będę miał okazję spotkać kogoś z szanownych i ktoś mi powie, gdzie zaparkować (ale nie na stadionie, z którego wyjeżdżało się godzinę).

Parkowanie w Wawie to ciężka sprawa. Mogę zaproponować na swoim osiedlu (poza strefą płatną), ale to jest kawałek drogi od centrum. Do Ronda de Gaulle'a około pół godziny komunikacją miejską.

Jeśli chodzi o mnie, mam zamiar być, ale zawsze może się okazać w ostatniej chwili że jednak nie. BTW dziś byłem na demonstracji "Solidarności" i innych związków w obronie przemysłu.

@los powiedział(a):

Ale którzy?

Obaj, ale tamci bardziej

@los powiedział(a):

Ale którzy?

Chyba bardziej tamci.

CóżSzkodziObecać

• @los powiedział(a):

Może jednak oni też nas czytają i to część dla zalogowanych. Niedawno przypomniałem oczywisty skądinąd fakt, mianowicie kiedy była jedyna zakończona zwycięstwem kampania prezydencka PO. Wtedy też nie pamiętam żadnych ruchów po I turze.

@los powiedział(a):

Ale którzy?

Tamci

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@los powiedział(a):

Może jednak oni też nas czytają i to część dla zalogowanych. Niedawno przypomniałem oczywisty skądinąd fakt, mianowicie kiedy była jedyna zakończona zwycięstwem kampania prezydencka PO. Wtedy też nie pamiętam żadnych ruchów po I turze.

100%.

To będzie srogi bój do końca.

• Przez tego Siewierę to on może nawet stracić. Widzę głosy niektórych zawiedzionych silniczków, odgrażających się, że w II turze zostaną w domu, bo skoro on dotknął "nieczystego" czyli pisiora, to sam stał się "nieczysty" i nie ma sposobu aby to zmazać. Niezupełnie tymi słowami, ale do tego się to sprowadza.

• edytowano 21 May

@Brzost powiedział(a):

@trep powiedział(a):
    Czy ktoś wybiera się na niedzielny marsz? Rozważam przyjazd, jeśli będę miał okazję spotkać kogoś z szanownych i ktoś mi powie, gdzie zaparkować (ale nie na stadionie, z którego wyjeżdżało się godzinę).

Parkowanie w Wawie to ciężka sprawa. Mogę zaproponować na swoim osiedlu (poza strefą płatną), ale to jest kawałek drogi od centrum. Do Ronda de Gaulle'a około pół godziny komunikacją miejską.

Jeśli chodzi o mnie, mam zamiar być, ale zawsze może się okazać w ostatniej chwili że jednak nie. BTW dziś byłem na demonstracji "Solidarności" i innych związków w obronie przemysłu.

Nie tyle chodzi o to, by zaparkować bezpłatnie, ile, by zaparkować. Oczywiście bardzo bym chciał jak najbliżej początku marszu albo jego kąca.

• No to nie bardzo umiem doradzić, bo staram się unikać jazdy samochodem "do miasta". Są parkingi strzeżone pod skarpą staromiejską, wjazd od Wisłostrady, ale obawiam się że tam może być ciężko w tę niedzielę. My tam parkowaliśmy bez problemu w dniu Pierwszej Komunii naszych wnuczek ale to była sobota 3 tygodnie temu.
    Z końca marszu czyli Placu Zamkowego jest do mnie trochę bliżej.

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):

@los powiedział(a):

Inna możliwość - będzie pełnoskalowy wał. Ale czy wielopiętrowy spisek jest możliwy?

• ZezŁodzi wjeżdża od zachodu i parkuje przy Wola Parku. stamtąd szpazierkiem do metra i sruu.

• Racjonalne, jeszcze nie wprowadzili opłat.

• edytowano 21 May

Tusk ma się włączyć w kampanię.

__ _

Czytam te inwektywy od paru dni i płaczę ze śmiechu.

• @los powiedział(a):

A jeszcze dodam, że żeby jakaś wrzutka była skuteczna musi się pojawić trochę przed ciszą. Nie pamiętam już ile to dni, coś słyszałem o 14. Co w przypadku II tury nie ma sensu, no to załóżmy na tydzień przed. Czyli mają jeszcze 3 dni.

• @JORGE powiedział(a):

@los powiedział(a):

A jeszcze dodam, że żeby jakaś wrzutka była skuteczna musi się pojawić trochę przed ciszą. Nie pamiętam już ile to dni, coś słyszałem o 14. Co w przypadku II tury nie ma sensu, no to załóżmy na tydzień przed. Czyli mają jeszcze 3 dni.

Na razie to idą tylko wrzutki, że będą wrzutki, i że "sztab Nawrockiego przestraszony". ;)

• Uwaga na MO. Głosowałem z apka w 1 turze, do dziś nie mogę połapać się w jaki sposób mnie zweryfikowała. Ice w lajfie dzisiejszo-wczorajszym opowiadał o tym samym, prz czym w jego przypadku chodziło o to, że skanował obrazek dwukrotnie i aplikacja dwukrotnie go potwierdziła i nie zapisała żadnego z tych potwierdzeń.

• Proszprosz
    Chłopak z Raciborza

Nieźle kombinuje

• edytowano 22 May

A tu serdeczne podziękowania p marsz. Bosaka

https://youtube.com/shorts/ESzEVbxgW80?feature=shared

• A los i tak będzie pisał, że nic nie robią.

• Robią to samo i oczekują innych skutków. Tak chyba Albert Einstein definiował głupotę?

• edytowano 22 May

No ale to chyba przed Heisenbergiem i zasadą nieoznaczoności.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.