I had a dream, Krzysztof to zmaterializował, jest właścicielem strony i kiedy tu weszłam, dowiedziałam się, że -ekhem! - administruję. Adminem merytorycznym jest Los, AnnaE jako zarządzajaca ŻRFF i modlitewnikiem ma uprawnienia moderatorskie. Tak to w tej chwili wygląda. Uczę się technikaliów pod okiem Krzysztofa i mam nadzieję, że nie dojdzie do awarii, a jak coś sknocę - będę Go wołać na pomoc donośnym krzykiem. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Niskie ukłony dla Tych Którzy Zbudowali nowe forum. I serdeczne uściski dla mmarii, za bezpośrednie zaproszenie. Na razie próbuję się zorientować w technikaliach, a przede wszystkim jak wstawić awatarek, bo użytkownik w awatarze jest mniej awanturujący się
Edit - udało się! Edit2 - zmniejszyłem go za radą Admina, pro publico bono. Zatem przy okazji - kogo by tu jeszcze zaprosić? The author has edited this post (w 23.07.2013)
Oj, znalazłam dzie wpisowywać sia. WITAJTA Druhny i DRUHY! Siem cieszę, że uparta Maniuśka zaparła się i wyjszło. Cześć starym bywalcom. I tym z dawna nie widzianym. Chałwa Wam, żeśta przybyli. Szmulko i Losie ahoj!
Dej se avka, bo tera ino pustać zionie. Jak se klikniem na Użytkownicy, to bedzie piknie, a nie wielka pustać, c'nie? * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Mania I had a dream, Krzysztof to zmaterializował, jest właścicielem strony i kiedy tu weszłam, dowiedziałam się, że -ekhem! - administruję. Adminem merytorycznym jest Los, AnnaE jako zarządzajaca ŻRFF i modlitewnikiem ma uprawnienia moderatorskie. Tak to w tej chwili wygląda. Uczę się technikaliów pod okiem Krzysztofa i mam nadzieję, że nie dojdzie do awarii, a jak coś sknocę - będę Go wołać na pomoc donośnym krzykiem.
Zazulo, Brzoście, Ignacu - witajcie! Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Wszyscy pamietaja, balwan jest balwan. Ze Zbrucza. Witajcie! Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Bauwan jak flondra, niejednom ma tFFasz. Uszanowanie omc prezydentu. The author has edited this post (w 23.07.2013) * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Rozum odpisał, że przyjdzie jak się ogarnie. Właśnie wrócił z Tatr. * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
AnnaE : Rozum odpisał, że przyjdzie jak się ogarnie.
To dobra wiadomość dla mnie. Mniejsze ryzyko uzależnienia od forum
No, szóstego forumka nie uciągnę
Ma fajne cykle. Lubię jego wpisy. * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
Wyobraziłem sobie wyprowadzanie wzoru na minimalną liczbę forumków, przy której znalazłoby się miejsce dla każdego, a zarazem uniknęłoby się zestawiania par użyszkodników nie pałających do siebie nawzajem sympatią. Ale nie wiem czy to jest śmieszne bo trochę kojarzy mi się z obrazem piekła w "The Great Divorce" Lewisa. Ale spoko. Moją motywacją wchodzenia na forum jest chęć poczytania tych których lubię, a nie uniknięcia tych których nie lubię. Dowodem jest choćby podtrzymywanie kontaktu z fR mimo wszystkich Arktosów, Jemiołów i CzłowiekówHonoru. The author has edited this post (w 25.07.2013)
Brzost nie wiem czy to jest śmieszne bo trochę kojarzy mi się z obrazem piekła w "The Great Divorce" Lewisa.
Dokładnie ta sama myśl do mię przyszła, z tym Rozwodem ostatecznym czy też Podziałem ostatecznym. Kurde, niechby sobie koledzy wymienili uwagi w sprawie takiej czy śmakiej i wrócili na jedno konkretne forum. Uważam za dziecinadę obrażanie się na platformę komunikacji przez to że jeden taki mi bzitko powiedział. I jeszcze pem tak, że dopóki wszyscyśmy byliśmy na FF, to wątki miały sens, bo pisałem coś tam i zaczynała się debata - ktoś tam pisał coś tam, a ktoś odpowiadał co innego. A teraz? Teraz coraz trudniej o masę krytyczną, o wystartczającą liczbę głosów, żeby poszły iskry. Człeń coraz bardziej czuje się, jakby wołał do studni - alebo i ze studni. The author has edited this post (w 25.07.2013)
Dzień dobry, cześć i czołem! NickEDowi dziękuję za zaproszenie! Zbyt wiele pisać nie będę Ale postaram się zaglądać. The author has edited this post (w 25.07.2013)
Gromit! Witamy chlebem i sola! The author has edited this post (w 25.07.2013) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Edit: bardzo często! The author has edited this post (w 25.07.2013) Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Brzost : nie wiem czy to jest śmieszne bo trochę kojarzy mi się z obrazem piekła w "The Great Divorce" Lewisa.
Dokładnie ta sama myśl do mię przyszła, z tym Rozwodem ostatecznym czy też Podziałem ostatecznym. Kurde, niechby sobie koledzy wymienili uwagi w sprawie takiej czy śmakiej i wrócili na jedno konkretne forum. Uważam za dziecinadę obrażanie się na platformę komunikacji przez to że jeden taki mi bzitko powiedział. I jeszcze pem tak, że dopóki wszyscyśmy byliśmy na FF, to wątki miały sens, bo pisałem coś tam i zaczynała się debata - ktoś tam pisał coś tam, a ktoś odpowiadał co innego. A teraz? Teraz coraz trudniej o masę krytyczną, o wystartczającą liczbę głosów, żeby poszły iskry. Człeń coraz bardziej czuje się, jakby wołał do studni - alebo i ze studni.
Powrót na obecne FF jest niemożliwy. Musielibyśmy mieć swoich adminów, dobrą wolę właściciela i narzędzie, a nie mamy nic. The author has edited this post (w 25.07.2013) * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
Komentarz
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
*
*
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Niskie ukłony dla Tych Którzy Zbudowali nowe forum. I serdeczne uściski dla mmarii, za bezpośrednie zaproszenie. Na razie próbuję się zorientować w technikaliach, a przede wszystkim jak wstawić awatarek, bo użytkownik w awatarze jest mniej awanturujący się
Edit - udało się!
Edit2 - zmniejszyłem go za radą Admina, pro publico bono.
Zatem przy okazji - kogo by tu jeszcze zaprosić?
The author has edited this post (w 23.07.2013)
Maniu - z tym marzeniem, to możesz spokojnie rozszerzyć na liczbę mnogą
Ale chwała Ci za jego zrealizowanie!
WITAJTA Druhny i DRUHY!
Siem cieszę, że uparta Maniuśka zaparła się i wyjszło.
Cześć starym bywalcom. I tym z dawna nie widzianym. Chałwa Wam, żeśta przybyli. Szmulko i Losie ahoj!
Dej se avka, bo tera ino pustać zionie.
Jak se klikniem na Użytkownicy, to bedzie piknie, a nie wielka pustać, c'nie?
*
*
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
*
*
Ciekawe1, czy ktoś pamięta jeszcze, kto zacz, ten Bałwan, hue hue hue.
Witajcie!
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Uszanowanie omc prezydentu.
*
*
)) I Ignac!
))))))))
*
*
Ma fajne cykle. Lubię jego wpisy.
*
*
Wyobraziłem sobie wyprowadzanie wzoru na minimalną liczbę forumków, przy której znalazłoby się miejsce dla każdego, a zarazem uniknęłoby się zestawiania par użyszkodników nie pałających do siebie nawzajem sympatią. Ale nie wiem czy to jest śmieszne bo trochę kojarzy mi się z obrazem piekła w "The Great Divorce" Lewisa.
Ale spoko. Moją motywacją wchodzenia na forum jest chęć poczytania tych których lubię, a nie uniknięcia tych których nie lubię. Dowodem jest choćby podtrzymywanie kontaktu z fR mimo wszystkich Arktosów, Jemiołów i CzłowiekówHonoru.
The author has edited this post (w 25.07.2013)
Kurde, niechby sobie koledzy wymienili uwagi w sprawie takiej czy śmakiej i wrócili na jedno konkretne forum.
Uważam za dziecinadę obrażanie się na platformę komunikacji przez to że jeden taki mi bzitko powiedział.
I jeszcze pem tak, że dopóki wszyscyśmy byliśmy na FF, to wątki miały sens, bo pisałem coś tam i zaczynała się debata - ktoś tam pisał coś tam, a ktoś odpowiadał co innego. A teraz? Teraz coraz trudniej o masę krytyczną, o wystartczającą liczbę głosów, żeby poszły iskry. Człeń coraz bardziej czuje się, jakby wołał do studni - alebo i ze studni.
Zbyt wiele pisać nie będę
Ale postaram się zaglądać.
Witamy chlebem i sola!
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Edit: bardzo często!
*
*