No wreszcie... Mejli nie odbiera? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
JORGE Czołem wszystkim, Cóż, trzeba być konsekwentnym, ale mi to nie wychodzi ... W każdym razie, pokój ludziom dobrej woli, jakie to proste, a jak późno do mnie dotarło (właściwie to by nie dotarło, gdyby nie to forum). JORGE>
Mejli nie odbieral przez jakiś czas, faktycznie. A co do wreszcie. Niebardzo ucziciwe jest forum czytać (ostatnio w miarę regularnie) i nie wykazywać aktywności. Przynajmniej to wg mnie się tyczy osób, które są związane z daną społecznością od dawna. Próbowałem wysondować nastroje generalnie na forach. IV RP nie ma, FF też, na Rebelece już chyba ludzie niebardzo chcą do siebie pisać. Cyrusa adres gdzieś w zamieszaniu komuterowo-internetowym pogubiłem. Nie ma i nie będzie większej społeczności. I dobrze i źle, a każdym razie jestem już teraz w miejscu gdzie być powinienem. JORGE>
(coś tam szukałem i odświeżam (forumową???) piosenkę! )
AnnaE napisal(a): Ja nie odejdę z FF (na melodię "Ty nie odmawiaj mi")
Ja nie odejdę stąd choć trend powstaje taki FForum nadaje mi mandarynkowy smak Okrągły każdy kąt ochrypłe wrzaskiem ptaki i pogniecione sny to przywiązania znak Korzeniem wrosłem tu wstyd pąsem niechaj trafi każdą osobę co źle zrozumiała mnie Kto mentalnemu dnu zaprzeczyć nie potrafi i głupio robi bo wylogowuje się Ty możesz włosy rwać z ondulowanej głowy uroków tępy grot kierować przeciw mnie Ja będę wiecznie stać na głupi cios gotowy niech każdy czarci miot o zagrożeniu wie
Komentarz
Fajnie że jesteś i przyłacz się do konsekwentnie niekonsekwetnego grona
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
JORGE>
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Nie pamietam tego wątku! (powitania, chyba ivrp?)
(coś tam szukałem i odświeżam (forumową???) piosenkę! )