Tayfal napisal(a): Dobry wieczór! Wiernie dreptam za Koleżeństwem przez wszystkie forumy, raczej jako czytacz. Ale przywitać się w końcu przecież wypada.
W samej rzeczy, to ja. Na starej Frondzi to nic nie pisałem, bo zanim się namyśliłem, to zawsze już ktoś i lepiej, i celniej wyłożył, co miałem na myśli. A potem trochę na Rebe, trochę na IVRP, no i u Cyrusa, ale wszędzie raczej śladowo. W każdym razie, czytaczem jestem wiernym i namiętnym.
W samej rzeczy, to ja. Na starej Frondzi to nic nie pisałem, bo zanim się namyśliłem, to zawsze już ktoś i lepiej, i celniej wyłożył, co miałem na myśli.
Tayfal napisal(a): Dobry wieczór! Wiernie dreptam za Koleżeństwem przez wszystkie forumy, raczej jako czytacz. Ale przywitać się w końcu przecież wypada.
Dobry wieczór, Państwu! Dotarłam tu po długim czasie. Byłam na FF i Rebelce, głównie jako czytająca. Tu zapewne też będę głównie w takiej roli, gdyż mądrych to warto poczytać.
Cześć, nie pamiętam, czy się tu witałem, czy nie, więc wpisuję się jeszcze raz. Lata płyną, a ja sobie założyłem stronkę. Można reklamować? Działalność niekomercyjna.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
cosik i szczelaniu z łuka?
cosik i szczelaniu z łuka?
W samej rzeczy, to ja. Na starej Frondzi to nic nie pisałem, bo zanim się namyśliłem, to zawsze już ktoś i lepiej, i celniej wyłożył, co miałem na myśli. A potem trochę na Rebe, trochę na IVRP, no i u Cyrusa, ale wszędzie raczej śladowo. W każdym razie, czytaczem jestem wiernym i namiętnym.
Vitay! :-)
Wysmęciłem się tutej: https://excathedra.pl/index.php?p=/discussion/10004/witamy-ostatnia-fale-ex-rebelyantow#latest
👣
🐾
🐾
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia