Moja nie wiedzieć, że Wasza tu mieć Moja konto. Moja chętnie się przełączyć na stare konto. Moja próbować zresetować hasło ale tam nie mieć przypisany email. Czy Twoja może pomóc? Fon [***] Maile: [***]
Moja nie wiedzieć, że Wasza tu mieć Moja konto. Moja chętnie się przełączyć na stare konto. Moja próbować zresetować hasło ale tam nie mieć przypisany email. Czy Twoja może pomóc? Fon [***] Maile: [***]
Moja to był statek w serialu ... ?
Farscape 4eva!
O właśnie. Podobał się tobie ? Bo wg mnie miał świetny klimat.
Moja to był statek w serialu ... ?
Farscape 4eva! O właśnie. Podobał się tobie ? Bo wg mnie miał świetny klimat.
Bardzo. Jeden z najbardziej niedocenianych seriali.
Co ważne, przy okazji premiery prequela 'Ciemnego kryształu' poszła wieść że jest szansa że powróci, jeśli Netflix uzna że fandom jest wystarczająco silny.
Dzień dobry. Jestem całkiem nowy na tym forum. Byłem na forum Fronda, na jakiś czas prestałem tam pisać. Teraz znowu się tam zapisałem ale jako Odnowiony, bo na wiele rzeczy zapatruję się inaczej. Jestem w trakcie zatwierdzania na tamto forum, Przy okazji zapisałem się na TO forum, widząc że poziom jego jest znacznie wyższy niż forum Fronda
Pisałem na forum Fronda jako kermit_zaba, wtedy raczej nie lubiłem Żydów a nic nie miałem przeci Rosji i Putinowi. Przewartościowałem i teraz mam poglądy bliskie Pisowczyka (z tym że zerkam na Ruch Narodowy Bosaka), widzę że tam pisze m.in. Bahram (który chce dobrze, ale niezbyt wychodzi) Ateistyczny Lewak tam spamuje, Bardziej jestem teraz po stronie Zawistowskiego niż "kapłanki" AnnBis. A to tutaj forum to dla mnie cąłkiem nowe.
Trochę przeczytałem i moje wnioski: - podoba mi sie sposób prowadzenia dyskusji - filozofia forum jest inna niż innych forów, nie ma raczej "bojów" i "piaskownicy" , najbardziej podobne do tego jest forum JHS - wysoki poziom dyskusji, będę musial się przyzwyczaić
trep napisal(a): Zasadniczo wszyscy są zgodni. PiS wuje, Adrian wuj, Ozyrys wuj, Matołusz wuj. Jedyne spory, czy banować Głosia po 3 postach czy po pięciu.
Komentarz
i fajny imejl (pryw.), też taki mam, kupiłem sobie domenę - moje nazwisko już z 12 lat temu!
Farscape 4eva!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
👣
🐾
🐾
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Bardzo. Jeden z najbardziej niedocenianych seriali.
Co ważne, przy okazji premiery prequela 'Ciemnego kryształu' poszła wieść że jest szansa że powróci, jeśli Netflix uzna że fandom jest wystarczająco silny.
Jestem całkiem nowy na tym forum. Byłem na forum Fronda, na jakiś czas prestałem tam pisać. Teraz znowu się tam zapisałem ale jako Odnowiony, bo na wiele rzeczy zapatruję się inaczej. Jestem w trakcie zatwierdzania na tamto forum, Przy okazji zapisałem się na TO forum, widząc że poziom jego jest znacznie wyższy niż forum Fronda
Pozdrawiam!
Sugeruję spokojne poczytanie wątków i własną ocenę
- podoba mi sie sposób prowadzenia dyskusji
- filozofia forum jest inna niż innych forów, nie ma raczej "bojów" i "piaskownicy" , najbardziej podobne do tego jest forum JHS
- wysoki poziom dyskusji, będę musial się przyzwyczaić
ciekawa ta strona pustelniczy.pl, i eremitki.pl i swietarita.pl
)
Ukłony!
*