Rad napisal(a): Cześć, nie pamiętam, czy się tu witałem, czy nie, więc wpisuję się jeszcze raz. Lata płyną, a ja sobie założyłem stronkę. Można reklamować? Działalność niekomercyjna.
założy kolega wątek o rzeczy samej, to się zobaczy....
Dzień dobry, byłem kiedyś na Rebelyi, potem na facebookowych stronkach Jak jest w katolicyzmie? Jak zobaczyłem tę wątki i tematy to wzruszyłem się autentycznie.
Dzień dobry Koleżeństwu. Nie wiem co prawda, czy mogę Koleżeństwo Koleżeństwem nazywać, niemniej pisałem na FF jeszcze w czasach, gdy nie trzeba było się tam logować (a może mi się coś myli). Potem nastąpiła dłuuuuga przerwa, aż odkryłem nieboszczkę Rybelkę i przez lata obserwowałem miłe nawalanki na tamtym, nie do końca zrozumiałym dla mnie forum. Po upadku powyższej, przeniosłem się na tutejszy czcigodny forumek, aż nagle zapragnąłem wziąć udział w niektórych dyskusjach, by być, że tak powiem, tfu, tfu, takim głos(i)em rozsądku.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Najwyżej innych forumkowiczów niegrzecznych wobec Koleżanki.
400
uczestników forum ExCathedra
polskim włada 60 mln? razem z polonusami i Polakami na wschodzie?
;-)
Na moje oko - 25, w porywach 30.
:-??
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Nie wiem co prawda, czy mogę Koleżeństwo Koleżeństwem nazywać, niemniej pisałem na FF jeszcze w czasach, gdy nie trzeba było się tam logować (a może mi się coś myli). Potem nastąpiła dłuuuuga przerwa, aż odkryłem nieboszczkę Rybelkę i przez lata obserwowałem miłe nawalanki na tamtym, nie do końca zrozumiałym dla mnie forum.
Po upadku powyższej, przeniosłem się na tutejszy czcigodny forumek, aż nagle zapragnąłem wziąć udział w niektórych dyskusjach, by być, że tak powiem, tfu, tfu, takim głos(i)em rozsądku.
Łelkam tu.
@piotr.nikolajuk
cały czas na liście ekskatedry, która to lista ciągnie się od ivrp!
stare posty, 78 komętów
stare wątki, 6 sztuków
*