Nie. Najwyżej piffka w aktywach regionalnych ubogaconych niekiedy gośćmi z innego regionu. Może Kolega sobie zobaczyć historię w wątku "Piffko Excathedralne".
Cześć, znalazłem to forum zupełnie przypadkiem kilka dni temu i mnie wciągnęło. Kiedyś, dawno, czytywałem forum Rebelyi, ale chyba nigdy nic tam nie napisałem, nawet nie miałem konta. Na forum Frondy udzieliłem się kilka razy, ale to już w czasach, gdy zrobiono z niej katolickiego Pudelka, więc szybko dałem sobie spokój. Teraz też będę głównie czytał przez brak czasu, choć swoje trzy grosze również planuję dorzucać
Besteer napisal(a): Cześć, znalazłem to forum zupełnie przypadkiem kilka dni temu i mnie wciągnęło. Kiedyś, dawno, czytywałem forum Rebelyi, ale chyba nigdy nic tam nie napisałem, nawet nie miałem konta. Na forum Frondy udzieliłem się kilka razy, ale to już w czasach, gdy zrobiono z niej katolickiego Pudelka, więc szybko dałem sobie spokój. Teraz też będę głównie czytał przez brak czasu, choć swoje trzy grosze również planuję dorzucać
Czołem. Skąd się dowiedziałeś o tym forum ? Pytam z ciekawości, jak to teraz funkcjonuje, skąd ludzie przychodzą.
Besteer napisal(a): Cześć, znalazłem to forum zupełnie przypadkiem kilka dni temu i mnie wciągnęło. Kiedyś, dawno, czytywałem forum Rebelyi, ale chyba nigdy nic tam nie napisałem, nawet nie miałem konta. Na forum Frondy udzieliłem się kilka razy, ale to już w czasach, gdy zrobiono z niej katolickiego Pudelka, więc szybko dałem sobie spokój. Teraz też będę głównie czytał przez brak czasu, choć swoje trzy grosze również planuję dorzucać
Czołem. Skąd się dowiedziałeś o tym forum ? Pytam z ciekawości, jak to teraz funkcjonuje, skąd ludzie przychodzą.
Wyskoczyło mi w Google jak czegoś szukałem. Serio, nie pamiętam już czego, czy szukałem forum katolickiego, czy chciałem doczytać o jakiejś prawdzie wiary, nie pomnę w tym momencie.
Besteer napisal(a): Wyskoczyło mi w Google jak czegoś szukałem. Serio, nie pamiętam już czego, czy szukałem forum katolickiego, czy chciałem doczytać o jakiejś prawdzie wiary, nie pomnę w tym momencie.
No proszę! A wydawałoby się, że my tu tylko PJK zły czy dobry!
DovBenDov napisal(a): Dzień dobry, Obserwowałem kiedyś Forum Frondy, zdawkowo udzielałem się na Rebelyi-bylem na jednym zlocie, w Teresinie. Lubię czytać ExCathedre.
Czy się mylę, że Kolega brał również udział w typerze ekstraklasy?
Komentarz
Robicie jeszcze jakieś zjazdy ?
Z Panem Bogiem
Teraz też będę głównie czytał przez brak czasu, choć swoje trzy grosze również planuję dorzucać
@Besteer - witaj!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Obserwowałem kiedyś Forum Frondy, zdawkowo udzielałem się na Rebelyi-bylem na jednym zlocie, w Teresinie.
Lubię czytać ExCathedre.
Witaj Bestbeer!
(z imejla logowania pytanie)
Witajcie
Cześć Beton, też pamiętam!