Skip to content

Humer

1114115117119120456

Komentarz

• Mitsuro
    @exluzurpator

Nominacje Róże "Gali": Piotr Kraśko za nową jakość w tel.śniadaniowej. Krystyna Janda za używanie social mediów w ważnych sprawach. LOL.
  • Mania napisal(a):
    ...Piotr Kraśko za ....tv śniadaniową.
    W najczarniejszych snach sobie tego nie przyśnił! :)
    Pewnie wciąż ma nadzieje, że to zły sen i zaraz się spocony obudziny, tuż przed wyjściem do pracy w TVP 1 :))

• @TomieKawakami13
    PO, Nowoczesna - jeden chuj. W pozytywnym znaczeniu, oczywiście. Do wyborów pójdziemy razem antyfaszystowską koalicją.
  • edytowano December 2016
    image
  • Tak, to było bezczelne. W sądzie zwykły petent natentychmiast dostałby karę.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• loslos
    edytowano December 2016
    Filmowa kariera prof. Biernata

image

image
  • Oryginał jednak sympatyczniejszy ;)
  • Koniec z nami! Joanna Mucha wzywa pisowców by oddali legitymacje partyjne, bo potem może być za późno.
    =))
  • Jaki, urwa!, zapał leworucyjny na pyskach! Równy krok, naczelnik na przedzie, z tyłka wystają mu działaczki. "Działaczów znasz, co ledwo wczora z rozpora na świat wychynęli? Gębacze w pyskach mocni kiej maciora. Ach jakże kręcą się na karuzeli..." (dawny- jeszcze za pezetpeeru, wierszyk autorstwa Mania Miszalskiego).
  • A cóż to za działaczka po lewicy Pani Premier?

I jeszcze któż to ten przystojny działacz po prawicy pani Kidawy? Jakiś chyba działacz lewicowy, ale nie mogę skojarzyć nazwiska.
  • Swoją drogą, głoska Ć, jakaż ona zabójcza. Ciamajdan stworzony przez gabinet cieniasów.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    A cóż to za działaczka po lewicy Pani Premier?

I jeszcze któż to ten przystojny działacz po prawicy pani Kidawy? Jakiś chyba działacz lewicowy, ale nie mogę skojarzyć nazwiska.
    nieużeli Arłukowicz?
  • :)
    image

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• To jest gościu! :))
  • Mania napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    A cóż to za działaczka po lewicy Pani Premier?

nieużeli Arłukowicz?
    Sie chłop posunął!
  • Nieźle. Wygląda na autentyk - z kamery przemysłowej.
    Oczywiście błąd w konstrukcji regałów - na podłodze powinien być odbojnik, który wytrzymałby uderzenie wózka bez naruszania konstrukcji regału. No i wózkowy wybitnie nieostrożny.
    Niemniej - efekt domina robi wrażenie.
  • hehe. jak sie zastanowic to cos w tym jest
  • Skarpetki i majtki to żelazny zestaw prezentów jakie otrzymuje....Czy jest czy nie ma okazji i muszę powiedzieć że mi to pasi :D
  • Szalik. Mam już 10. Każdy nufka sztuka. Każdy otrzymałem z calusami od mojej córy. Cały czas noszę i dbam o ten pierwszy, najważniejszy.

Jestem szczęśliwym posiadaczem nienoszonych szalików :)

Coś mi mówi że w tym roku dostanę ciepły szalik na zimę ;)
    image
    http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aVDR3On_460sv.mp4

Cudownie pokazane, czego można oczekiwać od towarzyszy radzieckich, gdy stoją przed wyzwaniem "uratuj kota".
  • Ale co - uratowali? Uratowali.

Nu!
  • Koronkowa robota :>
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.