Mania napisal(a): ...Piotr Kraśko za ....tv śniadaniową.
W najczarniejszych snach sobie tego nie przyśnił! Pewnie wciąż ma nadzieje, że to zły sen i zaraz się spocony obudziny, tuż przed wyjściem do pracy w TVP 1 )
Jaki, urwa!, zapał leworucyjny na pyskach! Równy krok, naczelnik na przedzie, z tyłka wystają mu działaczki. "Działaczów znasz, co ledwo wczora z rozpora na świat wychynęli? Gębacze w pyskach mocni kiej maciora. Ach jakże kręcą się na karuzeli..." (dawny- jeszcze za pezetpeeru, wierszyk autorstwa Mania Miszalskiego).
Nieźle. Wygląda na autentyk - z kamery przemysłowej. Oczywiście błąd w konstrukcji regałów - na podłodze powinien być odbojnik, który wytrzymałby uderzenie wózka bez naruszania konstrukcji regału. No i wózkowy wybitnie nieostrożny. Niemniej - efekt domina robi wrażenie.
Komentarz
Mitsuro
@exluzurpator
Nominacje Róże "Gali": Piotr Kraśko za nową jakość w tel.śniadaniowej. Krystyna Janda za używanie social mediów w ważnych sprawach. LOL.
Pewnie wciąż ma nadzieje, że to zły sen i zaraz się spocony obudziny, tuż przed wyjściem do pracy w TVP 1 )
PO, Nowoczesna - jeden chuj. W pozytywnym znaczeniu, oczywiście. Do wyborów pójdziemy razem antyfaszystowską koalicją.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
)
I jeszcze któż to ten przystojny działacz po prawicy pani Kidawy? Jakiś chyba działacz lewicowy, ale nie mogę skojarzyć nazwiska.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Oczywiście błąd w konstrukcji regałów - na podłodze powinien być odbojnik, który wytrzymałby uderzenie wózka bez naruszania konstrukcji regału. No i wózkowy wybitnie nieostrożny.
Niemniej - efekt domina robi wrażenie.
Jestem szczęśliwym posiadaczem nienoszonych szalików
Coś mi mówi że w tym roku dostanę ciepły szalik na zimę
Cudownie pokazane, czego można oczekiwać od towarzyszy radzieckich, gdy stoją przed wyzwaniem "uratuj kota".
Nu!