Jako że temat dość ten tego jakby to powiedzieć w pewnym sensie i twardy i delikatny zarazem i w sumie być może na czasie biorąc pod uwagę ważny interes Rycha którm zajmowała się posłanka na Maderze zostawię to z wami ku waszemu osądowi:
Gdyby przyszedł miły czas dekorowania latarni i innych takich obiektów, to tego osobnika trza by potraktować po chrześcijańsku. Tak dla pewności. --- ---------------------------------- TVP Info, 6 I 2017, godz. 6:45, „Gość poranka“ =Adrian Klarenbach -Arkadiusz Myrcha ( poseł PO, z pirszego miejsca w Toruniu )
=(...)Pamięta Pan w ogóle imiona tych króli? -Kacper, Belzebub, Melchior i Baltazar.
Z domowego podwórka. Moja siedmioletnia wnuczka w trakcie przeglądania u mnie albumu swoich zdjęć: - babciu, jakie masz fajne zdjęcia z mojej młodości!
mmaria napisal(a): Z domowego podwórka. Moja siedmioletnia wnuczka w trakcie przeglądania u mnie albumu swoich zdjęć: - babciu, jakie masz fajne zdjęcia z mojej młodości!
Bardzo przyjemne słowa, ale gdzie tu komizm? Że i siedmiolatki dzielą swoje życie na młodość i obecność?
mmaria napisal(a): Z domowego podwórka. Moja siedmioletnia wnuczka w trakcie przeglądania u mnie albumu swoich zdjęć: - babciu, jakie masz fajne zdjęcia z mojej młodości!
Bardzo przyjemne słowa, ale gdzie tu komizm? Że i siedmiolatki dzielą swoje życie na młodość i obecność?
Ech, kolega kulawy_greg też ma siedem lat, to i nie poniał!
Dopiero przed 2 godzinami, oglądając tv, usłyszałam z powtórzonego nagrania, że poseł PO wymieniając trzech królów, jednego nazwał Belzebubem. A wcześniej myślałam, że to żart. Kurna olek, ale jaja, ale jaja. )
Komentarz
obalamyglupote.pl/2017/01/turlamy-sie-kobiety-lewicy-chwaliy-sie.html
hmmm
takie cuś znalazłam
Tak dla pewności.
--- ----------------------------------
TVP Info, 6 I 2017, godz. 6:45, „Gość poranka“
=Adrian Klarenbach
-Arkadiusz Myrcha ( poseł PO, z pirszego miejsca w Toruniu )
=(...)Pamięta Pan w ogóle imiona tych króli?
-Kacper, Belzebub, Melchior i Baltazar.
2. Żyła
3. Niekot
4. Kot
a co to jest RT? Russia Today?
czyli
ZaĆwierkaj
(w sensie: ćwierknij dalej, podaj dalej mój wpis, zacytuj mnie)
Moja siedmioletnia wnuczka w trakcie przeglądania u mnie albumu swoich zdjęć:
- babciu, jakie masz fajne zdjęcia z mojej młodości!
#Maderac..... ....wyśmienite..... )
(szkoda, że u nas to na razie nie do pomyślenia)