"Użytkownik wie, że czerwony krzyżyk w okienku systemowym oznacza zawsze anulowanie jakiegoś działania. Niestety, w przypadku jednej z naszych reklam w okresie trwania promocji na darmową aktualizację do Windowsa 10, kliknięcie na krzyżyk nie oznaczało anulowania, a ukrytą zgodę na instalację. Po tym jak informacja o naszej nowej formie reklamy i jej powszechna krytyka obiegła cały świat, wiedzieliśmy, że poszliśmy o krok za daleko. Wprawdzie aktualizację można było cofnąć, ale ten proces jest często uciążliwy i czasochłonny. Cóż, afera wkoło słynnego "czerwonego krzyżyka" dała nam sporo do myślenia".
Szkoła w mieście powiatowym. Nauczycielka, radna PO pyta uczniów: - Drogie dzieci, kto z Was popiera KOD? Wszyscy oprócz Jasia podnoszą rękę. - A Ty Jasiu dlaczego nie podniosłeś ręki? - Bo ja jestem Narodowcem - odpowiada Jasiu. - Dlaczego? - Bo moja mama jest Narodowcem, mój tata jest Narodowcem, rodzeństwo ma poglądy narodowe. No to ja też! - Ależ Jasiu - odpowiada Pani - przecież nie należy zawsze brać przykładu z rodziny. A gdyby np. Twoja mama była komunistką, tata złodziejem, a brat homoseksualistą - to co wtedy? - To wtedy pewnie bym popierał KOD!
co w języku dziecka może znaczyć "stolaty"? to zagadka,a jej źródłem mój 21-miesięczny syn hint: temat aktualny, sylwestrowo-noworoczny zapraszam do zabawy
Egzakli. Stolaty to fajerwerki wg mojego Szymka. =D> Dla @romecka chauwa . A wzięło się to stąd że na torcie miał jego starszy brat zimne ognie i jednocześnie śpiewane mu "Sto lat" zbił sobie w jedno i tak powstały stolaty.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
W Święta Bożego Narodzenia ktoś protestowałn / oblegął sejm ????
"Użytkownik wie, że czerwony krzyżyk w okienku systemowym oznacza zawsze anulowanie jakiegoś działania. Niestety, w przypadku jednej z naszych reklam w okresie trwania promocji na darmową aktualizację do Windowsa 10, kliknięcie na krzyżyk nie oznaczało anulowania, a ukrytą zgodę na instalację. Po tym jak informacja o naszej nowej formie reklamy i jej powszechna krytyka obiegła cały świat, wiedzieliśmy, że poszliśmy o krok za daleko. Wprawdzie aktualizację można było cofnąć, ale ten proces jest często uciążliwy i czasochłonny. Cóż, afera wkoło słynnego "czerwonego krzyżyka" dała nam sporo do myślenia".
Jak to prawda to niezły odjazd.
- Drogie dzieci, kto z Was popiera KOD?
Wszyscy oprócz Jasia podnoszą rękę.
- A Ty Jasiu dlaczego nie podniosłeś ręki?
- Bo ja jestem Narodowcem - odpowiada Jasiu.
- Dlaczego?
- Bo moja mama jest Narodowcem, mój tata jest Narodowcem, rodzeństwo ma poglądy narodowe. No to ja też!
- Ależ Jasiu - odpowiada Pani - przecież nie należy zawsze brać przykładu z rodziny. A gdyby np. Twoja mama była komunistką, tata złodziejem, a brat homoseksualistą - to co wtedy?
- To wtedy pewnie bym popierał KOD!
"No i minął stary, 2016 rok...
Oby był najgorszy z tych, które przed nami."
to zagadka,a jej źródłem mój 21-miesięczny syn
hint: temat aktualny, sylwestrowo-noworoczny
zapraszam do zabawy
sztuczne ognie? /fajerwerki?
Egzakli. Stolaty to fajerwerki wg mojego Szymka.
=D>
Dla @romecka chauwa .
A wzięło się to stąd że na torcie miał jego starszy brat zimne ognie i jednocześnie śpiewane mu "Sto lat" zbił sobie w jedno i tak powstały stolaty.