Ano mistrz, jak w ogóle można pracować w takich warunkach? Nie odbiera telefonów. Kurnia to ja nawet w pracy chodzę z telefonem do kibla bo zawsze dzwonią.
Kijowski opowiedział się także za "profesjonalizacją" funkcji przewodniczącego i wprowadzeniem wynagrodzenia za jego pracę. - Mam nadzieję, że to będzie źródło utrzymania - dodał.
Co do dzieci. Mój najmłodszy uwielbia wszystkie leki w postaci syropu. Jaki by nie był niedobry, jeśli gęsty i lepki to wypije. Ostatnio wstał rano i zastał mnie gdy zażywałem swoje leki. Lekko zaspany pyta się mnie: "moje cy twoje?"
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/krakow/niecodzienna-akcja-ratunkowa-w-krakowie-strazy-pozarna-usiluje-dostac-sie-do-do-operatora-dzwigu/
Przeglądam stare fotki z telefonu. Pamiętam swoje przerażenie gdy odkryłem że mi się mole książkowe zalęgły.
Ostatnio wstał rano i zastał mnie gdy zażywałem swoje leki. Lekko zaspany pyta się mnie: "moje cy twoje?"