Banderia konna? Dziouchy we wieńcach? Uroczysty przemarsz wzmożonych drużyn OSP? Przyśpiewki powitalne w wykonaniu KGW? Witanie chlebem i solą? Ciekawe123, co jeszcze przygotują, by powitać gwiazdę?
@Zazu To nie znasz historii Toma Hanksa i malucha? Zaczęło się na Węgrzech gdzie grał na planie filmowym A w wolnych godzinach robił sobie fotki z "dziwnymi" autami. Na forach i Fb gorące dyskusje czy to żart/drwina czy na serio mu się podobały Maluchy Aż ktoś rzucił hasło zrzuty społecznej na Malucha dla niego.
Z szaconkiem dla malucha proszę! Znam niejedną rodzinę, która uskuteczniała przeprowadzki wew tem pojeździe. Się mocowało na dachu bagażnik, a na bagażnik się ładowało meble, bambetle i wio! Maluch to potęga.:-D
Goła kasa od ofiarodawców to jedno (musi być mała na ryj, takie przepisy), a tzw. endorsement (który w przypadku Hanksa i jemu podobnych był oczywiście płomienny) to coś zupełnie innego. Bądźmy poważni.
Tym bardziej, że banda właśnie przechodzi na sterowanie ręczne sztetlem Holyłódź.
peterman napisal(a): Goła kasa od ofiarodawców to jedno (musi być mała na ryj, takie przepisy), a tzw. endorsement (który w przypadku Hanksa i jemu podobnych był oczywiście płomienny) to coś zupełnie innego. Bądźmy poważni.
Tym bardziej, że banda właśnie przechodzi na sterowanie ręczne sztetlem Holyłódź.
starybelf napisal(a): "Tom Hanks wpłacił na kampanię Hillary Clinton 2 tys. 300 dolarów"
Przecież to multi-milioner! Normalnie "12 groszy tobie tu przynoszę, 12 groszy...."
a ile max można wpłacic aby nie zaszKODzić?
Nie pomyślałem. Ale pewnie można było wpłacać przez żonę1, kochankę1, kochankę2, .....
Nie przeRZyłby kolega milisekundy w gazetach w USiech z takim podejściem. Pomimo leninżerii równie dobrze zaKODowanej tam za oceanem są jeszcze dziennikarze którzy rzuciliby się za kolegą jak charty za zającem....
starybelf napisal(a):"Tom Hanks wpłacił na kampanię Hillary Clinton 2 tys. 300 dolarów"
Przecież to multi-milioner! Normalnie "12 groszy tobie tu przynoszę, 12 groszy...."
Nie pomyślałem. Ale pewnie można było wpłacać przez żonę1, kochankę1, kochankę2, ..... :)Nie przeRZyłby kolega milisekundy w gazetach w USiech z takim podejściem. Pomimo leninżerii równie dobrze zaKODowanej tam za oceanem są jeszcze dziennikarze którzy rzuciliby się za kolegą jak charty za zającem....
Kolejny przykład że USA jest lepszym krajem, państwem, narodem niż Polska. Nobo - czy jacyś Polonusi patrioci któzy na serio chcą wrócić do Polski? Czy są Polską-na-emigracji ale w Nowej Ojczyźnie?
starybelf napisal(a):"Tom Hanks wpłacił na kampanię Hillary Clinton 2 tys. 300 dolarów"
Nie pomyślałem. Ale pewnie można było wpłacać przez żonę1, kochankę1, kochankę2, .....
Nie przeRZyłby kolega milisekundy w gazetach w USiech z takim podejściem. Pomimo leninżerii równie dobrze zaKODowanej tam za oceanem są jeszcze dziennikarze którzy rzuciliby się za kolegą jak charty za zającem.... Kolejny przykład że USA jest lepszym krajem, państwem, narodem niż Polska. Nobo - czy jacyś Polonusi patrioci któzy na serio chcą wrócić do Polski? Czy są Polską-na-emigracji ale w Nowej Ojczyźnie?
Nie wiem. Wiem natomiast, że ojczyzna bardzo często jest jedynie w sercu i czymś co w duszy gra.
starybelf napisal(a): "Tom Hanks wpłacił na kampanię Hillary Clinton 2 tys. 300 dolarów"
Nie pomyślałem. Ale pewnie można było wpłacać przez żonę1, kochankę1, kochankę2, ..... Nie przeRZyłby kolega milisekundy w gazetach w USiech z takim podejściem. Pomimo leninżerii równie dobrze zaKODowanej tam za oceanem są jeszcze dziennikarze którzy rzuciliby się za kolegą jak charty za zającem....
Nie no bez jajec. Na superpaki można wpłacać ileś się chce. Tak długo jak nie są to działania bezpośrednio skoordynowane...
Komentarz
To nie znasz historii Toma Hanksa i malucha?
Zaczęło się na Węgrzech gdzie grał na planie filmowym
A w wolnych godzinach robił sobie fotki z "dziwnymi" autami. Na forach i Fb gorące dyskusje czy to żart/drwina czy na serio mu się podobały Maluchy
Aż ktoś rzucił hasło zrzuty społecznej na Malucha dla niego.
"Tom Hanks wpłacił na kampanię Hillary Clinton 2 tys. 300 dolarów"
http://wiadomosci.wp.pl/gid,9876095,gpage,12,img,9876109,kat,7631,title,Gwiazdorska-ekipa-Hillary,galeria.html?ticaid=1189e8
http://www.breitbart.com/big-hollywood/2017/02/09/talent-agency-wme-img-forming-pac-trump-era/
Nie przeRZyłby kolega milisekundy w gazetach w USiech z takim podejściem. Pomimo leninżerii równie dobrze zaKODowanej tam za oceanem są jeszcze dziennikarze którzy rzuciliby się za kolegą jak charty za zającem....
Kolejny przykład że USA jest lepszym krajem, państwem, narodem niż Polska.
Nobo - czy jacyś Polonusi patrioci któzy na serio chcą wrócić do Polski? Czy są Polską-na-emigracji ale w Nowej Ojczyźnie?
Kolejny przykład że USA jest lepszym krajem, państwem, narodem niż Polska.
Nobo - czy jacyś Polonusi patrioci któzy na serio chcą wrócić do Polski? Czy są Polską-na-emigracji ale w Nowej Ojczyźnie?
Nie wiem. Wiem natomiast, że ojczyzna bardzo często jest jedynie w sercu i czymś co w duszy gra.
Nie no bez jajec. Na superpaki można wpłacać ileś się chce. Tak długo jak nie są to działania bezpośrednio skoordynowane...