Skip to content

Humer

1122123125127128456

Komentarz

• Tak, w Bielsku-Białej remontują już malucha dla niego, trwają przygotowania żeby aktor osobiście go odebrał.
  • Banderia konna? Dziouchy we wieńcach? Uroczysty przemarsz wzmożonych drużyn OSP? Przyśpiewki powitalne w wykonaniu KGW? Witanie chlebem i solą? Ciekawe123, co jeszcze przygotują, by powitać gwiazdę?
  • @Zazu
    To nie znasz historii Toma Hanksa i malucha?
    Zaczęło się na Węgrzech gdzie grał na planie filmowym
    A w wolnych godzinach robił sobie fotki z "dziwnymi" autami. Na forach i Fb gorące dyskusje czy to żart/drwina czy na serio mu się podobały Maluchy
    Aż ktoś rzucił hasło zrzuty społecznej na Malucha dla niego.
  • Z szaconkiem dla malucha proszę! Znam niejedną rodzinę, która uskuteczniała przeprowadzki wew tem pojeździe. Się mocowało na dachu bagażnik, a na bagażnik się ładowało meble, bambetle i wio! Maluch to potęga.:-D
  • lubię malucha. Toma Hanksa też. Ma poććiwą gębusię.
  • Zazu napisal(a):
    lubię malucha. Toma Hanksa też. Ma poććiwą gębusię.
    Lewak do sześcianu. Nie maluch.
  • Srogi poplecznik Killary. Na kompost.
  • peterman napisal(a):
    Srogi poplecznik Killary. Na kompost.
    +1
  • mmaria napisal(a):
    peterman napisal(a):
    Srogi poplecznik Killary. Na kompost.
    +1
    +2

• Ja cie! Wygląda na plakat żebraczy. Zbierają po dychu? Aż tak z nimi źle? Chi, chi :))
  • fatuswombatus napisal(a):
    Zazu napisal(a):
    On lewak? Toż nie wiedziałam. Chociaż z drugiej strony w Holywudu same lewusy.
  • Zazu napisal(a):
    fatuswombatus napisal(a):
    Zazu napisal(a):
    On lewak? Toż nie wiedziałam. Chociaż z drugiej strony w Holywudu same lewusy.
    "Tom Hanks wpłacił na kampanię Hillary Clinton 2 tys. 300 dolarów"
    http://wiadomosci.wp.pl/gid,9876095,gpage,12,img,9876109,kat,7631,title,Gwiazdorska-ekipa-Hillary,galeria.html?ticaid=1189e8

• Zazu napisal(a):
    Ja cie! Wygląda na plakat żebraczy. Zbierają po dychu? Aż tak z nimi źle? Chi, chi :))
    "Po dychu". Taki trynd, jak Petru. :)
  • romeck napisal(a):
    Zazu napisal(a):
    Ja cie! Wygląda na plakat żebraczy. Zbierają po dychu? Aż tak z nimi źle? Chi, chi :))
    "Po dychu". Taki trynd, jak Petru. :)
    No i te 2.300$ od Hanksa na kampanię Killarii.

• starybelf napisal(a):
    Przecież to multi-milioner! Normalnie "12 groszy tobie tu przynoszę, 12 groszy...."

• romeck napisal(a):
    starybelf napisal(a):
    Przecież to multi-milioner! Normalnie "12 groszy tobie tu przynoszę, 12 groszy...."

a ile max można wpłacic aby nie zaszKODzić?
  • edytowano February 2017
    Goła kasa od ofiarodawców to jedno (musi być mała na ryj, takie przepisy), a tzw. endorsement (który w przypadku Hanksa i jemu podobnych był oczywiście płomienny) to coś zupełnie innego. Bądźmy poważni.

Tym bardziej, że banda właśnie przechodzi na sterowanie ręczne sztetlem Holyłódź.

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2017/02/09/talent-agency-wme-img-forming-pac-trump-era/
  • peterman napisal(a):
    Goła kasa od ofiarodawców to jedno (musi być mała na ryj, takie przepisy), a tzw. endorsement (który w przypadku Hanksa i jemu podobnych był oczywiście płomienny) to coś zupełnie innego. Bądźmy poważni.

Tym bardziej, że banda właśnie przechodzi na sterowanie ręczne sztetlem Holyłódź.

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2017/02/09/talent-agency-wme-img-forming-pac-trump-era/
    właśnie o tym sugerowałem ;P
    romeck napisal(a):
    starybelf napisal(a):

Nie pomyślałem. Ale pewnie można było wpłacać przez żonę1, kochankę1, kochankę2, ..... :)
  • romeck napisal(a):
    romeck napisal(a):
    starybelf napisal(a):

Nie pomyślałem. Ale pewnie można było wpłacać przez żonę1, kochankę1, kochankę2, ..... :)

Nie przeRZyłby kolega milisekundy w gazetach w USiech z takim podejściem. Pomimo leninżerii równie dobrze zaKODowanej tam za oceanem są jeszcze dziennikarze którzy rzuciliby się za kolegą jak charty za zającem....
  • edytowano February 2017
    strong>romeck napisal(a):
    romeck napisal(a):
    starybelf napisal(a):"Tom Hanks wpłacił na kampanię Hillary Clinton 2 tys. 300 dolarów"
    Nie pomyślałem. Ale pewnie można było wpłacać przez żonę1, kochankę1, kochankę2, ..... :)Nie przeRZyłby kolega milisekundy w gazetach w USiech z takim podejściem. Pomimo leninżerii równie dobrze zaKODowanej tam za oceanem są jeszcze dziennikarze którzy rzuciliby się za kolegą jak charty za zającem....

Kolejny przykład że USA jest lepszym krajem, państwem, narodem niż Polska.
    Nobo - czy jacyś Polonusi patrioci któzy na serio chcą wrócić do Polski? Czy są Polską-na-emigracji ale w Nowej Ojczyźnie?

• romeck napisal(a):
    strong>romeck napisal(a):
    romeck napisal(a):
    starybelf napisal(a):"Tom Hanks wpłacił na kampanię Hillary Clinton 2 tys. 300 dolarów"
    Nie przeRZyłby kolega milisekundy w gazetach w USiech z takim podejściem. Pomimo leninżerii równie dobrze zaKODowanej tam za oceanem są jeszcze dziennikarze którzy rzuciliby się za kolegą jak charty za zającem....
    Kolejny przykład że USA jest lepszym krajem, państwem, narodem niż Polska.
    Nobo - czy jacyś Polonusi patrioci któzy na serio chcą wrócić do Polski? Czy są Polską-na-emigracji ale w Nowej Ojczyźnie?

Nie wiem. Wiem natomiast, że ojczyzna bardzo często jest jedynie w sercu i czymś co w duszy gra.
    romeck napisal(a):
    romeck napisal(a):
    starybelf napisal(a):

Nie no bez jajec. Na superpaki można wpłacać ileś się chce. Tak długo jak nie są to działania bezpośrednio skoordynowane...

• Kupe też można robić i łapek nie myć. Niektórzy tak robią ale większość na to kręci nosem
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.