Skip to content

Humer

1123124126128129456

Komentarz

• fatuswombatus napisal(a):
    Kupe też można robić i łapek nie myć. Niektórzy tak robią ale większość na to kręci nosem
    No proszę pana. Jest oficjalny legalny instrument na który wpłaca kto chce ile chce. Idzie w setki milionów. I że niby dziennikarze amerykańscy by coś mieli do pana Hanksa jak by tak ze 100k dał?

O tu na Hilcie kto ile dał.
    Sorosz z dyszki wyskoczył tak dla przykładu.

opensecrets.org/outsidespending/contrib.php?cmte=C00495861&cycle=2016
  • romeck napisal(a):
    Zazu napisal(a) o plakacie wyborczej.peel:
    Ja cie! Wygląda na plakat żebraczy. Zbierają po dychu? Aż tak z nimi źle? Chi, chi :))
    "Po dychu". Taki trynd, jak Petru. :)
    Wildcatter napisal(a):
    No, to wiemy skąd trynd "po dyszkie" :)

• Wildcatter napisal(a):
    fatuswombatus napisal(a):
    Kupe też można robić i łapek nie myć. Niektórzy tak robią ale większość na to kręci nosem
    No proszę pana. Jest oficjalny legalny instrument na który wpłaca kto chce ile chce. Idzie w setki milionów. I że niby dziennikarze amerykańscy by coś mieli do pana Hanksa jak by tak ze 100k dał?

opensecrets.org/outsidespending/contrib.php?cmte=C00495861&cycle=2016
    Chyba piszemy o czymś innym.....
  • Nie wiem czy numer czy..... zgroza....Ale po kolei:
    W jednym z tych glupawych seriali pt. Dlaczego ja? czy jakoś tak padło słowo "burdel" które wywołało niemałe poruszenie wśród moich starszych synów. Zaczęła się pomiędzy nimi dyskusja co to jest w ogóle ten burdel. Starszy (11lat) bez jakiegokolwiek zawahania stwierdził że burdel to....bałagan. Uffffff ..... odetchnęli śmy z żoną ale mlodszy (8 lat) wyprowadził nas z błędu ... podając prawidłowe znaczenie. Na nasze pytanie skąd ta wiedza u niego, stwierdził z całkowitą powagą że on to już wie od roku a wie to od Artura (kuzyn).
    W całej tej historii uwiodła nas niewinna definicja podana przez starszego syna, a na ziemię sprowadził nas średni....
  • Jeden z moich 6-latków kwituje dyskusje albo kłótnię zdaniem "Powiesz to w sądzie!"
  • Starszy (11lat) bez jakiegokolwiek zawahania stwierdził że burdel to....bałagan.
    Bo słowo to rzeczywiście ma również takie znaczenie.
  • krzychol66 napisal(a):
    Starszy (11lat) bez jakiegokolwiek zawahania stwierdził że burdel to....bałagan.
    Potwierdzam. A na pewno jest tak w Małej Polsce.
  • dyzio napisal(a):
    Jeden z moich 6-latków kwituje dyskusje albo kłótnię zdaniem "Powiesz to w sądzie!"
    =)) =)) =))
  • peterman napisal(a):
    krzychol66 napisal(a):
    Starszy (11lat) bez jakiegokolwiek zawahania stwierdził że burdel to....bałagan.
    Potwierdzam. A na pewno jest tak w Małej Polsce.

Też potwierdzam i się nie dziwię temu okresleniu. Bardziej mnie zaskoczyło to że 8-mio latek wie o co kaman a starszy "niewinny jako ta lelija"....
  • Może - jako odpowiedzialny człowiek - nie chciał gorszyć młodszego rodzeństwa?
  • marniok napisal(a):
    Bardziej mnie zaskoczyło to że 8-mio latek wie o co kaman a starszy "niewinny jako ta lelija"....
    A może starszy udawał, bo nie chciał demoralizować młodszego? ;-)
  • Panowie.... Podbudowaliście mnie ... Dziękuje.
    ;)
  • Najmłodszy (22 m-ce) ma na kogos kto mu się nie podoba mi.in. taki tekst- "ale dziwok"..
  • krzychol66 napisal(a):
    Może - jako odpowiedzialny człowiek - nie chciał gorszyć młodszego rodzeństwa?
    Albo rodziców, bo ci zwykle nic o życiu nie wiedzą. ;)
  • Hue hue huehuehue
  • Kupował Slavku Novaku?
  • edytowano February 2017
    tutaj, bo to parodia PANTONE
    (FONT nie czcionka edit: CKDizajnerzy)
    image
  • edytowano February 2017
    Pan Naczelnik na Dzień Kota powiedzial(a):

Uczciwie mówiąc, niestety od pana dowiaduję się dopiero o tym ważnym święcie. Zawsze mówię, że warto jeździć po kraju, warto rozmawiać z ludźmi, bo zawsze się człowiek czegoś nowego dowie. Postaram się; postaram się może przynajmniej na wieczór koty coś nadzwyczajnego dostaną
    Chociaż, panie redaktorze, dzisiaj mamy nowe pokolenie kotów, tak jak młode pokolenie młodych ludzi. Mają zupełnie inne wymagania, zupełnie inne oczekiwania. To są inne koty niż te, które pamiętam z dawnych lat
    :))
  • Où sont les chats d'antan?
  • Jarro jest w dobrym humorze :)
  • los napisal(a):
    Où sont les chats d'antan?
    łisą lesza żeco? :)
  • chiba:
    dzie są koty z tamtych lat?
  • d'Antwan się pisze
  • Julia ‏@JuliaPamPam 8 godz.8 godzin temu

Zjadłam dziś zdrowe śniadanie i jest mi cały dzień niedobrze. :(
  • mmaria napisal(a):
    Julia ‏@JuliaPamPam 8 godz.8 godzin temu

Zjadłam dziś zdrowe śniadanie i jest mi cały dzień niedobrze. :(
    Zawsze w piątki mam z żołądkiem nieporządki.
  • Jest list gończy za Witoldem M., twórcą systemu zorganizowanego wyłudzani podatku VAT! (pomysł @czekacz) ;)
    image
  • podanie pełnego nazwiska ułatwiłoby pogoń
  • dyzio napisal(a):
    Jeden z moich 6-latków kwituje dyskusje albo kłótnię zdaniem "Powiesz to w sądzie!"
    Sześciolatek, uwielbiający stawiać na swoim, każdą przepychankę słowną kończy okrzykiem: "Koniec, kropka Pe-eL".
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.