Skip to content

Humer

1121122124126127456

Komentarz

• No widać gołym okiem że edytowane w Paincie. A ta gęba to znajomo wygląda, jakiś aktor chyba.
  • Jest moc!
    image
  • w 1995 wyglądał starzej niż w 2017, dziwne
  • KAnia napisal(a):
    w 1995 wyglądał starzej niż w 2017, dziwne
    Widać technologia Obcych też rozwinęła się od tamtych czasów, nie ma ten tego.
  • KAnia napisal(a):
    w 1995 wyglądał starzej niż w 2017, dziwne
    Wtedy był dużo chudszy. A to robi różnicę. Spójrz na ludzi, którzy nagle chudną, wydaje się jakby postarzeli się i to mocno, wyłażą zmarszczki itp. W przypadku Komorowskiego przyrost masy spowodował wrażenie użycia wehikułu czasu.
  • wechikółu
  • wechikOOłu
  • W niedzielę msza już zwyczajowo była w TV Polonia. Tą razą z Luziny k. Wejherowa, na 15 -lecie powołania tam parafii. Celebrował Leszek Sławoj Głódź. Wspaniale było, pod koniec święcili cztery nowe dzwony od Felczyńskich do budowanego kościoła: Św. św.Jan Paweł, Faustyna, Wawrzyniec i Józef. Dzwony zadzwoniły, zawyły samochodowe syreny, łopotała na wietrze ogromna polska flaga. I chór: kilka starszych pań i starszych panów. Znakomity występ. Niemal operowy. Ale o co biega? Otóż w chórze tym śpiewał Bronio Komorowski. Aż zamarłam na moment zobaczywszy go w składzie. Ciekawe czy ma ksywkę Bul albo Bigos? Swoją drogą żadne szczęście nosić taką gębę od rana do wieczora - i tak w kółko. Chyba że nosiciel jest akurat miłośnikiem Komorry. No ale wtedy to by były aż dwa nieszczęścia na jedną niewielką miejscowość.
  • Ciekawe czy Bul wie, że ma sobowtóra
  • i czy jego mocodawcy wiedzą
  • image
    Nawet jeśli odpowiedź pisana pod dyktando dorosłego, to zadanie autentyczne. I nadaje się tylko do tego działu.
  • Za taką odpowiedź powinien być celujący za przytomność, logiczne myślenie, nieszablonowość i poczucie humoru.
  • marniok napisal(a):
    Za taką odpowiedź powinien być celujący za przytomność, logiczne myślenie, nieszablonowość i poczucie humoru.
    A tak zaliczy bankę i zostanie przywołany do porządku. Wszystko to w aurze innowayjności i nieszablonowego myslenia.

Tak to mi się ulało w razie gdyby ktoś się zapytał jagto jest że dumb-ass hamerykańce bija nas na głowę w know-how.
  • Rysiek ty... who you are?
  • edytowano February 2017
    KAnia napisal(a):
    "po angielsku wszyscy jesteśmy na you"
    http://wpolityce.pl/polityka/326699-po-angielsku-wszyscy-jestesmy-na-you-czyli-petru-blyszczy-w-roli-poligloty-i-jezykoznawcy-wideo
    >-)
    Hehehe!!! Naprawdę duże 'hehehe'!

Po angielsku "ty" jest "thou",
    a anglojęzyczni zwracają się do siebie po śląsku, per "wy".
    :)

To z kim się jest naprawdę na "ty" jest... między wierszami.

• loslos
    edytowano February 2017
    W Yorkshire jeszcze jakieś skamieliny ciągle używają "thou." A w modlitwach wszyscy.
  • edytowano February 2017
    A w Teksasie jest, zamiast thou i you, you i y'all.
  • Mateusz Kijowski jest postacią ważniejszą niż myślimy. Oświadczył, że kiedy stał z grupką kodziarzy przed URM - samochód wiozący Angelę Merkel OSTENTACYJNIE ZWOLNIŁ.
  • Mania napisal(a):
    Mateusz Kijowski jest postacią ważniejszą niż myślimy. Oświadczył, że kiedy stał z grupką kodziarzy przed URM - samochód wiozący Angelę Merkel OSTENTACYJNIE ZWOLNIŁ.
    Bo tak było ! Angela nie mogła się nadziwić, że w takim miejscu jest cyrk i taki mały. I że małpki z kucykiem.
  • w sumie to smutne, że stary dziad jest tak infantylny.
  • sądząc po stylu, to on się uważa za nastolatka
  • I mentalnie pewnie nim jest.
  • Może nie Śmieszne ale humor poprawia. Stary forumowicz z FF Trucker Hiob lansuje sie po USA w Maluchu:
  • Internety nie biorą jeńców :D

• Mania napisal(a):
    Mateusz Kijowski jest postacią ważniejszą niż myślimy. Oświadczył, że kiedy stał z grupką kodziarzy przed URM - samochód wiozący Angelę Merkel OSTENTACYJNIE ZWOLNIŁ.
    Hue hue hue, przypomniało mi to historię przezabawną, jak to przyjechał do Polski cesarz Akihito i tak się akurat zdarzyło, że podczas jego przejazdu alejami Ujazdowskimi, ogłaszali wyniki egzaminu na aplikację adwokacką. Stał więc spory tłumek młodzieży. I już nie wiem, czy to ktoś zaczął dla jaj machać na widok limuzyny, czy też cesarz zaczął, dość że cały tłum niedoszłych aplikantów machał z entuzjazmem, a Akihito - z cesarskim umiarem. W takiż sposób uśmiechał się, podczas gdy myśmy brechtali jak wieprze.
  • Jakiś aktor z Holywudu (Tom Hanks? - zapomłam) ma przyjechać do Polski po malucha. Zakochał się był w tym autku. Wczoraj w telewizorze słyszałam. Redaktory wyli z zachwytu. Cóż, lepszy patriotyzm taki niż żaden.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.