Skip to content

Humer

1171172174176177456

Komentarz

• @romeck; spadłam z fotela =))
  • Gdzieś to już czytałem. Czy nie w starej Frondzie albo 44?
  • Stara Fronda kolo 2007 r. Nr kolo 40. Nie pamiętam czy temat okladkowy o transhumanizmie czy o różowych landrynkach.
  • edytowano March 2018
    pogłowia nie mają to z czego gnój?
  • Gnój powinniśmy zostawiać dla siebie. Gleby mamy ubogie a gnój to najlepszy nawóz i ekologiczny.
  • rok 1929 (IKaC)(?)

image

• Rafał napisal(a):
    Gnój powinniśmy zostawiać dla siebie. Gleby mamy ubogie a gnój to najlepszy nawóz i ekologiczny.
    Słusznie, zwłaszcza że oni wprost piszą, że potrzebują go na podkład do pieczarek.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Rafał napisal(a):
    Gnój powinniśmy zostawiać dla siebie. Gleby mamy ubogie a gnój to najlepszy nawóz i ekologiczny.
    Słusznie, zwłaszcza że oni wprost piszą, że potrzebują go na podkład do pieczarek.
    Podkład to ja im wyślę. Już wysyłam.

• Adam Gwiazda @delestoile 1 min

Prezes żydowskiego lobby CRIF czyli Rady Przedstawicielskiej Instytucji Żydowskich we Francji (Conseil représentatif des Institutions juives de France) nazywa się Francis Kalifat.

• w Niemczech z panią Charlotte Knobloch skończyła sie era żydów niemieckich, z rodzin, które powróciły do Niemiec po IIWW, przzeżyły tam lub osiedliły się w NRF lub NRD
    teraz na szczycie - przewodniczący i GenSek są z Izraela, a zarząd z Rosji lub z Polski
    https://de.wikipedia.org/wiki/Zentralrat_der_Juden_in_Deutschland

teraz już panie nawet prawdziwych niemieckich żydów nie ma
  • Informatycy dostają zlecenia, które daleko wykraczają poza zakres ich kompetencji.

Zlecanie informatykom takich zadań, jak wkręcenie żarówki, naprawa gniazdka, bramy elektrycznej czy nawet pilota jest na porządku dziennym w urzędach. Specjaliści IT pracujący w sektorze publicznym domagają się prawnego uregulowania ich statusu w jednostkach samorządu terytorialnego.
  • A ilu informatyków trzeba do wkręcenia żarówki?
  • trza popatrzeć na algorytm
    w innej wersji zawodowej było pinć
  • Dla bywających na TT: podobno (podobno!) lostson to Mirosław Czech :))
  • A kto to jest lostson a kto to Mirosław Czech? Tego drugiego to tak trochę kojarzę.
  • edytowano March 2018
    Trudno tak jednym zdaniem, żarcik dla wtajemniczonych tylko

Twitterowa ikona antyrosyjskości, sojuszu polsko-ukraińskiego i idei Trójmorza. Radykał i "friend" wielu naszych forumowych znajomych
  • extraneus napisal(a):
    Dla bywających na TT: podobno (podobno!) lostson to Mirosław Czech :))
    Jeśli to prawda, to nie czujem siem rozbawionym :(
  • Mnie zbanował po wymianie kilku zdań jakieś półtora roku temu
  • Ten Czech był kiedyś w UW o ile pamiętam i był Ukraińcem.
  • Ukraińcem chyba nadal jest ;)
  • A nie narodowości gazetowyborczej?
  • los napisal(a):
    A nie narodowości gazetowyborczej?
    Alibanderojude.
  • Brutalne, ale nie bardziej, niż zagrywki Pana Prezydenta B-)
    image
  • edytowano March 2018
    http://bi.
    gazeta.pl/im/87/23/16/z23213447IE,Swastyki-z-gry-w-TVP-Info.jpg

Za to, że z wolfenstaina to jednak doceniam.

//romeck admin: rozbiłem (spacja) link do gazowni//
  • extraneus napisal(a):
    Brutalne, ale nie bardziej, niż zagrywki Pana Prezydenta B-)
    image
    Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
    Nie no - na poziomie i ze smakiem. Nie to co pokazywanie pazurków. Tamto jest chamstwo, a to jest inteligentny żart. Prawda?
    Z coraz większym spokojem przyjmuję do wiadomości że w Polsce mamy może nie dwa czy więcej narodów, ale co najmniej kilka kultur. Kultur prawie całkowicie odrębnych. Jeśli mnie co wciąż wkurza i irytuje to to że te najbardziej chamskie i aroganckie wciąż prezentują się jako czyste moralnie i patriotyczne. Ja sobie z tym radzę. Mogę się odwrócić, potrafię charknąć czy przekląć. Potrafię się obrazić lub odszczeknąć. Najbardziej boli to że to chamstwo uderza w ludzi porządnych a wrażliwych i nie potrafiących odpowiedzieć tak brutalnie jak ja potrafię.
  • Pisałem, że brutalne...
    Jeżeli inni forumowicze także czują się dotknięci tym memikiem, oczywiście może być przed administrację usunięty, nie będę wetował ;)
  • Grzeczne przedszkolaki są do zniesienia tylko w wieku przedszkolnym.
  • No wśród starszych też zdarzają się grzeczne mimozy. Tacy plonkują jak się czują urażeni. To podobne do zabierania zabawek i wychodzenia z piaskownicy. No właściwie to bardziej perfidne bo to de facto ostentacyjne zachęcanie do wywalania kogoś z piaskownicy lub obrzydzania mu zabawy tak aby sam wyszedł.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.