Prezes żydowskiego lobby CRIF czyli Rady Przedstawicielskiej Instytucji Żydowskich we Francji (Conseil représentatif des Institutions juives de France) nazywa się Francis Kalifat.
w Niemczech z panią Charlotte Knobloch skończyła sie era żydów niemieckich, z rodzin, które powróciły do Niemiec po IIWW, przzeżyły tam lub osiedliły się w NRF lub NRD teraz na szczycie - przewodniczący i GenSek są z Izraela, a zarząd z Rosji lub z Polski https://de.wikipedia.org/wiki/Zentralrat_der_Juden_in_Deutschland
teraz już panie nawet prawdziwych niemieckich żydów nie ma
Informatycy dostają zlecenia, które daleko wykraczają poza zakres ich kompetencji.
Zlecanie informatykom takich zadań, jak wkręcenie żarówki, naprawa gniazdka, bramy elektrycznej czy nawet pilota jest na porządku dziennym w urzędach. Specjaliści IT pracujący w sektorze publicznym domagają się prawnego uregulowania ich statusu w jednostkach samorządu terytorialnego.
extraneus napisal(a): Brutalne, ale nie bardziej, niż zagrywki Pana Prezydenta B-)
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
Nie no - na poziomie i ze smakiem. Nie to co pokazywanie pazurków. Tamto jest chamstwo, a to jest inteligentny żart. Prawda? Z coraz większym spokojem przyjmuję do wiadomości że w Polsce mamy może nie dwa czy więcej narodów, ale co najmniej kilka kultur. Kultur prawie całkowicie odrębnych. Jeśli mnie co wciąż wkurza i irytuje to to że te najbardziej chamskie i aroganckie wciąż prezentują się jako czyste moralnie i patriotyczne. Ja sobie z tym radzę. Mogę się odwrócić, potrafię charknąć czy przekląć. Potrafię się obrazić lub odszczeknąć. Najbardziej boli to że to chamstwo uderza w ludzi porządnych a wrażliwych i nie potrafiących odpowiedzieć tak brutalnie jak ja potrafię.
Pisałem, że brutalne... Jeżeli inni forumowicze także czują się dotknięci tym memikiem, oczywiście może być przed administrację usunięty, nie będę wetował
No wśród starszych też zdarzają się grzeczne mimozy. Tacy plonkują jak się czują urażeni. To podobne do zabierania zabawek i wychodzenia z piaskownicy. No właściwie to bardziej perfidne bo to de facto ostentacyjne zachęcanie do wywalania kogoś z piaskownicy lub obrzydzania mu zabawy tak aby sam wyszedł.
Komentarz
http://www.tysol.pl/a17221-Urzednik-rosyjskiego-ministerstwa-rolnictwa-Jest-mi-wstyd-ze-musimy-gnoj-importowac-z-Polski
teraz na szczycie - przewodniczący i GenSek są z Izraela, a zarząd z Rosji lub z Polski
https://de.wikipedia.org/wiki/Zentralrat_der_Juden_in_Deutschland
teraz już panie nawet prawdziwych niemieckich żydów nie ma
Zlecanie informatykom takich zadań, jak wkręcenie żarówki, naprawa gniazdka, bramy elektrycznej czy nawet pilota jest na porządku dziennym w urzędach. Specjaliści IT pracujący w sektorze publicznym domagają się prawnego uregulowania ich statusu w jednostkach samorządu terytorialnego.
w innej wersji zawodowej było pinć
Twitterowa ikona antyrosyjskości, sojuszu polsko-ukraińskiego i idei Trójmorza. Radykał i "friend" wielu naszych forumowych znajomych
gazeta.pl/im/87/23/16/z23213447IE,Swastyki-z-gry-w-TVP-Info.jpg
Za to, że z wolfenstaina to jednak doceniam.
//romeck admin: rozbiłem (spacja) link do gazowni//
Z coraz większym spokojem przyjmuję do wiadomości że w Polsce mamy może nie dwa czy więcej narodów, ale co najmniej kilka kultur. Kultur prawie całkowicie odrębnych. Jeśli mnie co wciąż wkurza i irytuje to to że te najbardziej chamskie i aroganckie wciąż prezentują się jako czyste moralnie i patriotyczne. Ja sobie z tym radzę. Mogę się odwrócić, potrafię charknąć czy przekląć. Potrafię się obrazić lub odszczeknąć. Najbardziej boli to że to chamstwo uderza w ludzi porządnych a wrażliwych i nie potrafiących odpowiedzieć tak brutalnie jak ja potrafię.
Jeżeli inni forumowicze także czują się dotknięci tym memikiem, oczywiście może być przed administrację usunięty, nie będę wetował