Fafał Fronia z ekipy pod K2 uległ wypadkowi.Jego życiu nic nie zagraża ,sytuacja opanowana. Na pytanie dziennikarki tvp info (połączenie satelitarne) -jak się pan czuje? -miała pani coś złamane? -miałam ale nie w takich warunkach. Jak się pan czuje? -do dupy.Moge się rozłączyć?!
Mój Ojciec pracował w Geesie i czasami musiał podpisywać raporty ze " zniszczeń podczas transportu' pisane przez kierowców i kierowników sklepów monopolowych
W grudniu 2016 roku w ambasadzie Federacji Rosyjskiej w Argentynie ujawniono 389 kg kokainy. Aresztowano oficera Policji i rosyjskiego dyplomatę. Rosyjska dyplomacja współpracowała z władzami Argentyny w trakcie śledztwa.
Ktoś już dowiódł, że wideo z Roztargnionym Sędzią puszczone od tyłu pokazuje, że to kobieta zabrała banknot, który on położył na ladzie. Jakby tak rządy PO/PSL puścić od tyłu, to okaże się, że oni nie kradli, lecz dołożyli do interesu kilkadziesiąt grubych miliardów. 10:22 - 22 lut 2018
Komentarz
Małą łyżeczką trzeba się namachać żeby coś skonsumować
Taplarski Dziad
@Taplarski_Dziad
23 min.23 minuty temu
Fafał Fronia z ekipy pod K2 uległ wypadkowi.Jego życiu nic nie zagraża ,sytuacja opanowana. Na pytanie dziennikarki tvp info (połączenie satelitarne)
-jak się pan czuje?
-miała pani coś złamane?
-miałam ale nie w takich warunkach. Jak się pan czuje?
-do dupy.Moge się rozłączyć?!
e) komunizmowi
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Noi ta szkoda na mieniu.
W Polsce za komuny nie potłukła sie w transporcie ani jedna flaszka octu. A spiryt ...no po prostu masami, masami
Dwa razy sie wczytywałem, aż zrozumialem!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Ktoś już dowiódł, że wideo z Roztargnionym Sędzią puszczone od tyłu pokazuje, że to kobieta zabrała banknot, który on położył na ladzie.
Jakby tak rządy PO/PSL puścić od tyłu, to okaże się, że oni nie kradli, lecz dołożyli do interesu kilkadziesiąt grubych miliardów.
10:22 - 22 lut 2018
:-D